2,5

Slecht

Geboekt zonder reviews te lezen!!!!

Contact was kort duidelijk en accuraat !
Had geboekt en daarna de recensies gelezen. Maakte me eerst zorgen maar achteraf geen spijt gehad.
Hele nette jonge man heeft mijn bank netjes en snel schoongemaakt tegen het afgesproken bedrag ( en ja ook de zijkanten schoongemaakt ) 5 sterren sigaretten geur is eruit ! Bedankt meubelclean.

25 april 2025

Zeer slecht onze lederen bank laten reinigen…

Zeer slecht onze lederen bank laten doen door mc Qleaning uit Breda een aardige man ,zzper een schoonmaker in de auto's en incompetent om de bank te doen resultaat kwan slechter uit dan het was dure grap €185 betaald en mijn vrouw heeft 4 uur gepoetst om de bank in de juiste staat te krijgen en nog schuif ie het af op de opdrachtgever meubelclean.com
schandalig geen empathie gewoon de volle mep betaald
Geen aanrader dus

28 maart 2025

Ik was een beetje huiverig na alle…

Ik was een beetje huiverig na alle reacties hier, maar ik heb 2 banken (zitvlak) laten reinigen en impregneren en ik ben super tevreden. De vlekken zijn er echt helemaal uit en Pim was van tevoren eerlijk over wat hij verwachtte. Als je al reiniging zelf hebt gebruikt lukt het vaak niet helemaal had hij me gewaarschuwd. Maar het is er toch helemaal uitgegaan en het ruikt ook weer fris. Ik ben al met al heel tevreden. Ook hoe snel hij kon komen en de communicatie van zijn aankomst ging prima.

16 september 2024

Resultaat niet zoals verwacht

Resultaat niet zoals verwacht. Blijven vieze plekken in de bank en Meubelclean beroept zich op best effort. Ook was niet bekend sat ze niet volledige bank doen. Zoals zijkanten niet omdat hier hardboard in zit. Snap ik maar daardoor krijg je geen egaal resultaat. Aardige medewerker die 45 min is geweest. Al met al dus wel kostbaar maar een half resultaat.

19 augustus 2024

Voor herhaling vatbaar

Afspraak maken verliep vlot via de app. Bevestiging via de mail ontvangen en ik werd per sms op de hoogte gehouden wanneer hij zou komen. Een hele nette en vriendelijke jongen stond voor de deur. Hij heeft onze bank en vloerkleed binnen een uur gereinigd en het zag er weer uit als nieuw. De prijs was ook prima in verhouding met de hoeveelheid werk.

26 juni 2024

Zeer klantonvriendelijk

Helaas had ik deze reviews eerder moeten lezen. Op 13 mei een hele vriendelijke meneer op bezoek gehad die mijn bank en stoelen schoongemaakt heeft. de zitgedeeltes zijn goed schoon en ook fris. Echter, een enorme vlek op de achterkant van de bank die alleen maar door grote hoeveelheid vocht kan zijn gekomen, dus door meubelclean. Klacht ingediend, met foto. Vervolgens geeft meubelclean aan dat ik binnen 5 dagen een klacht had moeten indienen. dit staat echter nergens. Als ik dit aangeef, wordt vervolgens gezegd dat ik het eerder had moeten zeggen, dat het ook door iemand/iets anders kan zijn gekomen. De link naar de geschillencommissie brengt je op een totaal onduidelijke site waarmee je geen stap verder komt. Klantenservice en klantvriendelijkheid ver te zoeken.

3 juli 2024

Geen gevoel voor de klant

Afspraak maken ging perfect!
Krijg je dag voor de afspraak de afgesprken tijd nog eens door, dus wij hadden de bank uit elkaar ehaald, alles rondom de bank weggehaald, 1 van ons smiddags niets in de planning gezet omdat ze zouden komen. Krijg je de avond van te voren te horen, het kan niet doorgaan want onze collega pim zijn oma is met spoed naar het ziekenhuis. Dat kan gebeuren tuurlijk, maar als je een goee bedrijf bent stuur je iemand anders. Maar nee hoor puntuit afspraak gaat niet door! Nou ik walg van zulke dinen hoor!

Op de site van hun worden aleen de goede revieuws gezet. De slechte accepteren ze niet

4 juni 2024

Niet doen!

Bank verpest door slechte reiniging, klantenservice vreselijk en alleen per whatsapp te bereiken, geen oplossing voor hun prutswerk. Zou verzekeringswerk moeten zijn maar wordt nu juridische kwestie.

21 mei 2024

Maak hier nooit geen afspraak mee!

Maak hier nooit geen afspraak mee!
Het zijn oplichters en bedriegers! Ze chanteren je praktisch als je de afspraak wilt annuleren en toen daardoor de afspraak toch ingepland werd, hebben ze mijn vloer beschadigd en krijg ik van niemand nog een antwoord. Zijn niet telefonisch bereikbaar, via whatsapp krijg je ook geen antwoord meer en lijken van de wereld verdwenen te zijn.

16 april 2024

Afspraak maken ging snel maar het…

Afspraak maken ging snel maar het reinigen van de zetel nog sneller. Een half uurtje werk en de zetel ziet er nog steeds hetzelfde uit. Geurtjes niet weg, vlekken ook niet weg. Hier maken we geen gebruik meer van.

15 april 2024

Ervaring na reiniging meubels

Afspraak maken verloopt vlot. Prijs gevraagd voor het reinigen van 4 stoelen en hoeksalon. De kussens worden enkel aan de voorkant proper gemaakt. Achterkant is blijkbaar niet van toepassing ook de zijkanten van de bank worden niet meegenomen.
Vlekken zijn er niet volledig uit maar da’s ook aanvaardbaar. Je kan geen wonderen verrichten.
Ikzelf hoop dat ik na de droogtijd van 24u een duidelijk verschil zie. Indien niet is het een teleurstelling en vooral een dure zaak

8 november 2023

Absoluut GEEN aanrader

Afspraak maken makkelijk via Whatsapp. Een medewerker 'echt' spreken blijkt onmogelijk. Afspraak werd 1x verplaatst.
Medewerker was netjes op tijd. Heeft 30min gewerkt. Afrekenen via BC (extra produktje verkopen)
Na een droogtijd van ongeveer 3 dagen...blijkt sofa er slechter dan ooit uit te zien. Meer, eerder onbestaande vlekken. Wanneer ikzelf met mijn reiniger aan de slag ga is het resultaat veel beter.
Contact loopt ook hier weer enkel via Whatsapp. Geven halfslachtige uitleg waarom de vlekken er nu wel zijn.
Hierna geen enkele communicatie meer mogelijk.

11 oktober 2023
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken