1. Kleding- en stoffenfabrikant
  2. Hygiënedienst
  3. Wasserij

Mewa stellt seit 1908 Betriebstextilien im Full-Service zur Verfügung und gilt damit als Pionier im Textil-Service. Heute versorgt Mewa europaweit von 45 Standorten aus Unternehmen mit Berufs- und Schutzkleidung, Putztüchern, Ölauffangmatten und Fußmatten - inklusive Pflege, Instandhaltung, Lagerhaltung, Logistik. Ergänzend können Arbeitsschutzartikel bestellt werden. Rund 5.700 Mitarbeitende betreuen rund 190.000 Kunden aus Industrie, Handel, Handwerk und Gastronomie. 2020 erzielte Mewa einen Umsatz von 745 Millionen Euro und ist damit führend im Segment Textil-Service. Für sein Engagement in den Bereichen Nachhaltigkeit und verantwortungsvolles Handeln sowie für seine Markenführung wurde das Unternehmen vielfach ausgezeichnet.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord

Product is prima, service ronduit waardeloos.

Product is prima, alleen geen enkele levering komt op de door henzelf aangereikte agenda de afgelopen jaren. Daardoor komt het vaak voor dat vuile was blijft staan, het is vervolgens haast onmogelijk om contact te krijgen en vervolgens gedane toezeggingen houdt MEWA zich nooit aan. Antwoord op deze review zal wel worden dat ik contact moet openemen, wat ik dit keer al probeer sinds half oktober. Kennelijk is het niet mogelijk om binnen 2,5 maand iets simpels te regelen. Ook heb ik gevraagd om opzegging maar daar kom ik ook niet verder mee. MEWA weigert einddatum huidige contract te verstrekken. Bedroevend!!!! MEWA Service kan beter het woord Service weghalen uit hun naam.

27 december 2025

Antwoord van MEWA Textil-Service

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen zo uitgebreid te beschrijven. Het spijt ons zeer te horen dat leveringstermijnen herhaaldelijk niet zijn nagekomen en dat u ons ondanks meerdere pogingen niet heeft kunnen bereiken. Dit voldoet niet aan onze eisen op het gebied van betrouwbaarheid en service.
We willen uw klacht zo snel mogelijk onderzoeken en samen met u een oplossing vinden.
Een van onze medewerkers zal hierover binnenkort contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, uw Mewa-team

Optijd en vriendelijke service

Het bedrijf levert altijd op tijd!
Contacten zijn vriendelijk en mee denkend!
Altijd is er wel een oplossing!

6 oktober 2025

Antwoord van MEWA Textil-Service

Altijd op tijd, vriendelijk contact en een oplossing – dat horen we graag! Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.Met vriendelijke groeten van het Mewa-team

Top service

Wij worden altijd goed geholpen. Snelle service en vriendelijke mensen

3 oktober 2025

Antwoord van MEWA Textil-Service

Wij danken u voor uw lovende woorden. Snelle service en vriendelijke medewerkers zijn kernwaarden van ons dagelijks werk. Uw complimenten bevestigen ons in deze aanpak en motiveren ons tegelijkertijd. Met vriendelijke groeten, uw Mewa-team

Mewa PBM

Zoals altijd goed geholpen door Arjan P.
Arjan is steeds bereikbaar en zoekt altijd naar de beste oplossing, denkt echt mee.
Ik ken maar weinig accountmanagers in mijn netwerk die zo gedreven zijn!

19 augustus 2025

Antwoord van MEWA Textil-Service

We waarderen het enorm dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen. Uw complimenten voor onze collega worden zeker doorgegeven. Met vriendelijke groet, het Mewa-team

Louche bedrijf waarvoor iedereen moet oppassen!!!

Bedrijf dat zich absoluut niet aan zijn afspraken kan houden en je, met mooie praatjes, een proefcontract laat tekenen waarna je er vast aan hangt.
Is dit de manier van zaken doen om geld binnen te krijgen? Zielig!!!

22 november 2024

Antwoord van MEWA Textil-Service

Het spijt ons zeer dat u deze ervaring heeft gehad. Wij hechten veel waarde aan transparantie en klantgerichte samenwerking. Vanzelfsprekend worden onze proefcontracten alleen verlengd met toestemming van de klant. We willen uw geval graag in detail onderzoeken om eventuele misverstanden op te helderen. Neem direct contact op met onze klantenservice of schrijf ons op feedback@mewa.de. Hartelijk dank! Uw Mewa-team

Staan hier al 8 jaar 2 lege poetsbakken…

Staan hier al 8 jaar 2 lege poets doek bakken waarvoor ik al tig keer heb gevraagd ze op te komen halen. Antwoorden doen ze niet wat een ...........

8 november 2024

Antwoord van MEWA Textil-Service

Hartelijk dank voor uw feedback! We willen de zaak graag voor je ophelderen. Neem rechtstreeks contact met ons op via feedback@mewa.de. Hartelijk dank, uw Mewa team

weg blijven bij dit bedrijf

weg blijven bij dit bedrijf, het product is prima maar als je er vanaf wil zal je naar de rechter moeten. erg gevaarlijk om hier iets te kopen.

5 juni 2023

Antwoord van MEWA Textil-Service

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Wij staan ter beschikking voor een nadere toelichting. U kan ons hierover contacteren per telefoon op het nummer 0800 4500 200 10 of via e-mail: reklamation@mewa.de.
Hartelijk dank en vriendelijke groet,
uw Mewa-team.

Toon reviews in alle talen. (395 reviews)