Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har altid haft problemer med svamp i forbindelse med brugen af bind ved menstruation. Da jeg løb tør for Mewalii bind måtte jeg købe et andet mærke og kun efter en dag... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bindet er let, sugende - måske lidt stivere end almindelige bind, men dette oplever jeg ikke som et problem. Jeg oplever at de faktisk sidder bedre og mere “usynligt” end mine normale bind, de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste bind jeg længe har prøvet! De suger virkelig godt, bliver siddende hvor de skal i trusserne og giver mig ingen irritation eller kløe! Virkelig kæmpe anbefaling!

Bedrijfsgegevens

1. Hygiënedienst

Geschreven door het bedrijf

Hos Mewalii har vi udviklet verdens første hygiejnebind i hamp uden bomuld - fri for klorin, pesticider og parfume. Dansk udviklet og europæisk produceret.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

De er for stive

De er for stive - kunne ellers godt lide tanken bag- men jeg går ind og afbestiller abonnement nu

22 maart 2026

Hej Bodil,

Tak for at dele din oplevelse med os 💚 Vi håber på, at vi kan videreudvikle og udvide sortimentet på sigt, så vi også kan ramme dine ønsker 🫶

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Da jeg løb tør for Mewalii bind måtte jeg købe et andet mærke og kun efter en dag med dem, begyndte jeg at få symptomer på svamp. Med Mewaliis bind har jeg aldrig oplevet dette og derfor er det 100% min førsteprioritet og vil fremover altid have et lager, så jeg ikke kommer ud i gener og behandling af svamp igen. Bindende sidder godt og har en enorm god sugeevne og ikke mindst kan man ‘ånde’ i dem.
Igen, virkelig kæmpe anbefaling herfra.

16 maart 2026

Hej Mie,

Tusind tak for at dele din oplevelse, det betyder rigtig meget for os. Det er helt fantastisk at læse, hvordan Mewalii har hjulpet ifm. svamp og at du er glad for bindene 💚

Endnu en gang tak og rigtig god dag 🥰

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Selve bindene suger som de skal men nat…

Selve bindene suger som de skal men nat bindene er for korte de måtter godt være længere. Men ellers er det nogle godt bind.

16 februari 2026

Hej Liselotte,

Tusind tak for din besked og din feedback - den er vi rigtig glad for 💚 Vi skriver det ned og arbejder videre på længden, så vi på sigt kan tilbyde bind med ekstra længde. Vi er meget glade for, at du fortæller det, så vi ved, hvad vi skal arbejde videre med, tusind tak 🥳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste bind jeg længe har prøvet

12 maart 2026

Hej Nana,

Tusind tak for din besked og anbefaling, det betyder rigtig meget for os. Vi bliver så glade over at læse, at de bliver siddende og at du hverken oplever irritation eller kløe 😍

Rigtig god dag og weekend 💚

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bind/vingerne sidder ikke fast

Bind/vingerne sidder ikke fast, kan læse jeg ikke er den eneste der oplever dette. Og jeg har ikke tidligere haft udfordringer med at bind ikke vil sidde fast. Dvs de er ret ubrugelige for mit vedkommende og jeg har lige annulleret abonnement. Ærgerligt da jeg godt kunne lide konceptet.
2 stjerner fordi det var nemt at bestille og opsige.

11 maart 2026

Hej Pia,

Tak fordi du deler din oplevelse med os og for din feedback 💚 Vi er rigtig glade for, at du havde lyst til at prøve Mewalii, men vi er selvfølgelig kede af at høre, at bindene ikke fungerede for dig.

Vi ved, at trussernes materiale kan have betydning for limen. Det kan derfor opleves meget individuelt ud fra trusser og materiale, men vi er rigtig glade for din feedback, så vi kan videreudvikle 💚

Rigtig god aften.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte introduktionstilbuddet til…

Jeg bestilte introduktionstilbuddet til 59 kr., hvor der stod, at den næste pakke ville koste 89 kr. Jeg blev derfor ret overrasket, da jeg pludselig fik en regning på 253 kr. og modtog seks pakker bind.

Jeg er ærligt talt ret forvirret over konceptet. Hvis man betaler hver måned, giver det ikke så meget mening at få seks pakker bind på én gang – for de fleste vil det jo være svært at nå at bruge så mange på en måned.

Derudover er jeg desværre heller ikke tilfreds med selve produktet. Jeg oplever, at bindene skaver og ikke føles særlig behagelige at bruge, og de klistrer heller ikke særlig godt.

Alt i alt er jeg ret utilfreds med både produktet og bestillingsoplevelsen, og jeg står nu med en masse bind, jeg ikke har brug for.

12 maart 2026

Hej Katrine,

Tak for at dele din oplevelse med os og give os feedback, det sætter vi stor pris på 💚 Vi er kede af, at det har været en dårlig oplevelse og vi vil meget gerne hjælpe dig. Du må meget gerne skrive til os på wecare@mewalii.dk, så finder vi en løsning 😊

Du må også gerne sende os mails/billeder af, hvor der står det med de 59 kr. samt de 89 kr. Prøvepakken koster nemlig 49 kr. og på hjemmesiden står der, at man skrives op til abonnement (6 æsker), som kan ændres og afmeldes med det samme. Vi vil derfor gerne have det fjernet, hvis det skulle stå forkert nogle stedet 🙏

Endnu en gang tak for at skrive, så vi kan gøre oplevelsen bedre 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bløder altid i en hel uge

Jeg var skeptisk da jeg bestilte prøvepakken. Jeg er en type der bløder enormt meget og altid op til en uge ad gangen. Så jeg var skeptisk, om de ville holde. Til min heldigvis positive overraskelse, har de overgået alle mine forventninger. Og så er de bæredygtig produceret - hvilket også var med i mine skeptiske overvejelser ift om de ville være lige så gode som andre bind, MEN - de suger og optager lige så godt som ALLE andre kvalitetsbind, og det gælder både deres dagsbind og natbind, og jeg har virkelig prøvet mange forskellige mærker fordi jeg altid bløder så irriterende meget. Pletbløder altid ved siden af de bind jeg har på både dag og nat, men ikke med Mewalii’s bind! Så kæmpe win win; holder lige så godt, sidder godt og behageligt og bæredygtigt. Selve emballagen for bindpakkerne er også lavet af pap og IKKE plastik:) så mega nice, at når man har menno, at man ikke behøver bruge/spilde så meget plastik som ved andre mærker. Du passer derfor meget bedre på miljøet i naturen og miljøet i dit underliv💚💚💚💚💚 og mega lækkert med hurtig levering og BEDSTE kundeservice. Der var sket en fejl ift mit abonnement - kontaktede kundeservice og fik svar med det samme, at fejlen lå på deres side så jeg fik refunderet mit beløb og endda lov til at beholde den ellers “forkerte” bestilte pakke. De får derfor alle mine stjerner!

10 februari 2026

Antwoord van Mewalii

Tusind tak for at dele din oplevelse med bindene og tak for den virkelig søde besked 💚 Det betyder virkelig meget for os, og vi er bare så glade for, at bindene lever op til dine forventninger 😍

Rigtig god dag 🌱

Bindet er let

Jeg oplever at de faktisk sidder bedre og mere “usynligt” end mine normale bind, de holder formen, og vingerne klistre - også selvom jeg har dem på på løbetur.
Natbindene sugede hele natten - og blev hvor de skulle.

Jeg er 100% skiftet til Mewalii.
(Og bestilling/levering virkede bare 100%)

13 februari 2026

Hej Cille,

Hvor er det bare dejligt at læse din besked. Tusind tak for at dele din oplevelse med Mewalii - det betyder meget for os og giver store smil på kontoret 😍

Rigtig god dag 💚

Super hurtig levering

Super hurtig levering! ingen klager der.

Jeg oplever dog at bindene ikke vil sidde fast. Jeg har problemer med det enten samler sig i enden, eller også ryger det helt ud til siden…

Jeg har prøvet i 2 forskellige par trusser, så jeg ved ikke helt om der er en anden løsning?

11 februari 2026

Hej Laura,

Tusind tak for din besked og tak for at dele din oplevelse 💚 Det lyder som om, at du har gjort al det rigtige for at få det til at lykkes, så det er træls at det fortsat driller.

Der kan være forskel på både type trusser, men faktisk også materiale, som trusserne er lavet i. Det er meget individuelt fra person til person, men jeg håber på, at det måske kan løse problemet 100%. Ellers må du endelig skrive igen 🙏

Rigtig god dag og endnu en gang tak for at skrive til os 💚

Fantastisk produkt!

Fantastiske bind! Endelig! Har døjet en del med alm. bind. Men nu har jeg slet ikke problemer. Seriøst gode bind, man mærker ikke at man har dem på føler også at det bliver siddende.

Det er dog ikke helt så nemt at få bindet til og sidde fast og og blive der, fordi det hopper lidt let af underbukserne når jeg sætter dem i.

Men overvejer man at købe dem, vil jeg klart anbefale dem. :)

30 januari 2026

Hej Katrine,

Tusind tak for at dele din oplevelse. Vi bliver så glade, når vi får en besked som din. Det er dejligt, at du kan mærke en forskel og at dine problemer er væk 💚

Også tak for at skrive ift. at få dem til at sidde fast. Jeg ved ikke, om det kan hjælpe dig, men vi har erfaret en kæmpe forskel på, hvilke trusser/materiale, at bindene sidder på. Måske det kan hjælpe og ellers må det med på listen over gode ideer til videreudvikling 😄

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kan ikke give topstjerner…

Materialevalg lyder godt ift at komme væk fra ubehagelige indholdsstoffer, men jeg har fravalgt det da jeg ser at skulle der være fejl/mangler så skal det sendes til en adresse i Tyskland, hvor man selv skal sørge for fragtomkostningerne og at man i tilfælde at penge skal retur først efter modtagelse i Tyskland får pengene retur op til/efter 14 dage.

29 januari 2026

Hej Anna,

Tusind tak for din besked og for at dele dine tanker 💚

Vi har lagerhotel i Tyskland, så det er derfor, at varerne afsendes derfra. Vi bestræber os på bedst mulig kundeservice og hjælp til at løse eventuelle problemer. Vi har endnu ikke oplevet, at nogen har sendt Mewaliis bind retur til vores lager. Jeg håber, at det kan give lidt tryghed og ellers må du endelig ringe eller skrive 😊

Seriøst gode bind

Seriøst gode bind. De klistrer ikke til huden eller kradser. De er superbløde og åndbare. Kæmpe anbefaling. Håber en dag at se bleer fra mewalii.

22 januari 2026

Antwoord van Mewalii

Tusind tak for at dele din oplevelse med os. Det betyder rigtig meget for os! 💚Også tak for at spørge om bleer - vi håber på, at vi kan videreudvikle og lave bleer i fremtiden 🙏🏽

Mewaliis kommende trusseindlæg

Jeg har prøvet Mewalii kommende trusseindlæg, og I kan godt glæde jer! De er dejligt tynde og bliver siddende, hvor de bliver sat. Det bedste er dog, at min krop ikke reagerer med kløe eller irritation, hvilket jeg ellers har været plaget af.

12 januari 2026

Hej Elsebeth,

Tusind tak for at dele din oplevelse 💚 Vi er bare så glade for, at du vil være med til at teste og at du er glad for trusseindlæggene. Vi glæder os helt vildt meget til de kan komme på markedet! 😍

Mewali efter KEMO ❤️

Efter kemoterapi er mine slimhinder blevet enormt følsomme, og jeg kan stort set ikke bruge almindelige bind uden at det klør og gør ondt. Med mewali har jeg ikke det problem ❤️

1 februari 2025

Hej Kathrine,

Vi er meget glade og taknemmelige over, at du vil dele din oplevelse med os, tusind tak. Det rører os og det er dejligt at læse, at bindene virker efter kemo 🙏

Vi håber, at du har det rigtig godt igen og vi ønsker dig en fantastisk jul 💚

Lækre, faste bind

På mit arbejde har vi Mewalii bindene stående på alle toiletterne, så jeg var nødt til at prøve dem.

Jeg har aldrig kunne lide at bruge bind, fordi de - uanset størrelse, vinger og mærke - altid falder ud af mit bukseben, bare få minutter efter jeg har taget dem på. De generer mig og svier.

Mewalii bindene er mere faste, og jeg kunne gå flere timer med dem, hvor jeg virkelig følte mig godt tilpas, forbi de blev siddende og var behagelige.

Jeg har født tre børn, og sætter pris på, at det er et materiale der tager hensyn til mere sarte slimhinder.

Jeg kan bestemt anbefale dem!

10 november 2025

Hej Sanne,

Tusind tak for at dele din oplevelse. Det er virkelig fantastisk for os at læse! Vi er så glade for, at du kan lide bindene og at de fungerer for dig. Det betyder virkelig meget for os! 💚

Rigtig god dag og glædelig jul.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Også til efter graviditet!

Lige da Mewalii kom ud og man kunne købe på abonnement afprøvede jeg det, og var/er vild med ideén. Aldrig har jeg tænkt over, hvad andre bind var lavet af, hvilket skræmmer mig lidt.

Nu står jeg her efter en graviditet og er imponeret over at natbindene har kunne suget og holde tæt. Så de er blevet købt i stor stil og har været fantastiske. Det var tydeligt at mærke forskel, fra andre bind jeg havde liggende. Jeg følte ubehag og kløe ved de andre bind og ved mewaliis både sad de meget bedre fast og jeg følte slet ikke ubehag. Jeg brugte natbindende og de var både lange nok og holdt tæt😍

Så kæmpe anbefaling også til gravide efter fødslen så man med god samvittighed kan behandle underlivet godt efter sådan en omgang. Ps. Kan også bruges som hjemmelavet isbind!

17 september 2025

Hej Emma,

Tusind tak for at dele din oplevelse før og efter graviditet. Vi er virkelig glade for, at du er glad for bindene! Og tak for det gode råde - det vil vi give videre 😍

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. Virkelig hurtig levering og genialt produkt. Slut med kemikalier. Hvorfor fandt jeg jer ikke noget før!!!
Tak 🙏🏼

10 juli 2025

Hej Freja,

Sikke en skøn besked at læse, tusind tak. Det betyder rigtig meget for os 💚

Mega god virksomhed

Mega god virksomhed! Kun gode erfaringer!

24 april 2025

Hej Magnus,

Tusind tak, det er vi glade for at læse 😍

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er ikke dårlige bind på nogle måde

Det er ikke dårlige bind på nogle måde, konceptet er fantastisk, og man har en mere befriende og luftig følelse i underlivet end med andre produkter der typisk kradser genere. Men bindene er virkelig stive og små, og så bliver sugevenerne mildere ringe hvis man har et større flow. Men hvis de kommer ud i større og blødere forme, vil jeg være en fast kunde!
Men jeg går rigtig meget ind for konceptet, der er alt for små bæredygtige og behagelige muligheder på markedet og det er dejligt at se nogle tag problemet op!:)

23 maart 2025

Hej Dicte,

Tusind tak for at skrive som du gør - det vil vi kigge ind i og vi håber på, at vi snart har mulighed for at udvikle større bind med større sugeevne. Vi kæmper videre og glæder os til, at vi en dag kan komme på markedet med et produkt mere og hjælpe endnu flere. Tak for din støtte 💚

Mega Nice

Jeg syntes at bindene er virkelig gode og de har en god sugeevne. Jeg vil helt sikkert købe dem igen.

5 september 2024

Hej,

Det er vi rigtig glade for at læse. Tusind tak for at dele din oplevelse 💚

Kh. Simone

Lees meer over geverifieerde reviews.