Har lige taget kørekort hos mh.drive på deres sommerlyn hold, og de er seriøst nogle af de sødeste mennesker jeg har mødt. De er så imødekommende, er gode til at gøre teori og kørelektionerne sjove,... Toon meer
Jeg kan varmt anbefale mhdrive.dk. Kira er en skøn kørelærer, som både giver god støtte og møder dig med masser af positiv energi. Hun formår at gøre undervisningen både lærerig og hyggelig, og hendes... Toon meer
Uanset hvilket kørekort, du står og mangler, så sørger mhdrive for at at du behersker teori og praktik ikke kun til prøverne, men til at blive en bedre trafikant ude i virkeligheden. Kira gør det... Toon meer
Fantastisk oplevelse. Hader næsten alt hvad angår at tage kørekort og prøver, men Kira har gjort det til en skide hyggelig oplevelse, fyldt med spas. Man kan sikkert finde en køreskole der er lidt bil... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mulighed for kørekort i hånden på 4 uger på vores LYNHOLD, hvis alt er klar ved start og hvis ikke der er behov for ekstra kørelektioner. Begge prøver skal bestås i første hug og så afhænger det af ventetider på køreprøver hos Færdselsstyrelsen! Køreskole på Djursland med de sjoveste kørelærere, de fedeste biler, motorcykler og lækre lokaler - Det må gerne være sjovt når man lærer at køre bil og motorcykel :-) Hos os er de fleste af kørelektionerne med start og stop i Rønde, så du skal bruge så lidt tid som muligt på transport til og fra dine ugentlige kørelektioner. (Hvis du går i skole et andet sted, så finder vi en løsning) Alt teori og de fleste banetider ligger udenfor normal skoletid, da vi har fokus på at mindske fravær. Hos os får du lidt at spise til hver teori og vi har fri sodavand, kaffe og the så du har de bedste forudsætninger for at lære :-) Vi har egne førstehjælpsinstruktører så vi er sikre på, at du er klædt ordentligt på til at blive sluppet løs i trafikken :-) Husk at vi både har biler med automatgear og manuel gear og tilbyder både Særlig Køreundervisning og Generhverv på meget fleksible vilkår så du hurtigt kommer tilbage i trafikken. Vi glæder os til at se dig!
Hovedgaden 39, kælderen, 8410, Rønde, Denemarken
- kira@mhdrive.dk
- mhdrive.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Meget professionel køreskole 😀👍 altid…
Meget professionel køreskole 😀👍 altid godt humør og fleksibilitet, fair priser og høj beståelsesprocent. MCKørekort kan erhverves på bare 4uger og det kan varmt anbefales 👍😃 kun positivt herfra 😁
Kørekort forløbet har været sjovt og hyggeligt
Kørekort forløbet har været sjovt og hyggeligt at tage hos MHdrive. Kira er en rigtig god kørelære der er giod til at lære fra sig og forberede dig til din køreprøve
Jeg tog a2 mc kørekort
Jeg tog a2 mc kørekort. Det tog kun 4 uger, det blev gjordt sjovt og spændende. Virkelig en god oplevelse, det er helt sikkert at jeg kommer igen når jeg skal have det store kørekort.
MH drive
MH drive - Kira!!! - får mine absolut største anbefalinger. På knap en måned har hun forvandlet mig fra at være usikker og utryg MC kører til alt det modsatte! Samtidig har det været sjovt og fedt og helt igennem en god oplevelse både at være til teori og køretimer. Kira forvalter undervisningen og kursisterne både professionelt og personligt og er SÅ dygtig, engageret, humoristisk, struktureret og passioneret. Det smitter og gør det hele til en leg! Jeg har været i de bedste hænder og kommer til at savne holdet og de mange gode og sjove oplevelser. Jeg bestod alt i første omgang og er ovenud glad på mine to hjul. Tak til Kira (og familien) for at være så skønne!
Jeg tog et lyn hold til motorcykel
Jeg tog et lyn hold til motorcykel, på under en måned havde jeg bestået både teori og køreprøve.
Jeg har været helt vildt glad for undervisningen og køretimerne
Kan varmt anbefale Kira som kørelærer, hvis man både vil lære noget og have det sjovt på samme tid
At tage motorcykelkørekort hos MH Drive…
At tage motorcykelkørekort hos MH Drive har været en oplevelse ud over det sædvanlige – først og fremmest takket være Kira, som er både fagligt skarp og menneskeligt stærk. Hun formår at skabe en undervisning, der er seriøs og lærerig, men samtidig afslappet og fuld af god energi.
Kira: kompetent og cool
Kira har tydeligvis styr på sit fag og en oprigtig interesse i, at hver enkelt elev bliver sikker og tryg bag styret. Hun er rolig, tålmodig og dygtig til at forklare – og så har hun en humor, der gør hele forløbet sjovere uden at gå på kompromis med sikkerheden. Man mærker, at hun vil det bedste for sine elever og formår at give både selvtillid og respekt for motorcyklen.
Forskellige MC’er og kvalitetsudstyr
Undervisningen foregår på flere forskellige motorcykler, hvilket giver god erfaring med forskellige typer og størrelser. Det er tydeligt, at køreskolen ikke går på kompromis med kvalitet – hver MC er velholdt og sjov at køre på. Dertil kommer, at alt det udleverede udstyr er i topklasse: komfortabelt, sikkert og med lækkert design.
En professionel og personlig tilgang hele vejen igennem – MH Drive og især Kira kan varmt anbefales til alle, der drømmer om friheden på to hjul.
mhdrive🤍
Tog mit kørerkort hos Kira på under 8 uger, og bestod begge mine prøver i 1 hug. Hvis du gerne vil have en god oplevelse med hyggelige og sjove teori og kørertimer skal du 100% vælge mhdrive, er virkelig glad for at jeg valgte hende ihverfald🤩
Jeg har været til et forløb med hende
Jeg har været til et forløb med hende, hun er meget god til det hun laver og hun for altid undervisningerne til at være sjove. Stor varm anbefaling herfra af hvis man vil tage et forløb med kørekort :)
Virkelig god oplevelse
køreskolen der går den ekstra mile for eleverne, jeg har fået mit nye mc kort, og det var en rigtig god oplevelse, både teori og praksis,
Går du med tanken om et nyt kørekort
Går du med tanken om et nyt kørekort, om det er til bil eller motorcykel, så kan jeg virkelig kun anbefale MH Drive ved Kira Munk Hansen.
Hun er en virkelig god kørerlærer og forstår at gøre det teoretiske til noget sjovt selvom det er alvor. Selv når man er ude at kører og man laver en fejl så gør hun det til noget sjovt man kan grine af bagefter.
Kan varmt anbefale MH Drive
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole fordi det er et lyn kursus så kommer man ikke til at glemme tingene inden man skal op til Sine prøver og hun er rigtig god til at forklarer det hvis man har et spørgsmål og formulere det på en måde så alle kan forstå det
Fantastisk kørelærer
At tage kørekort ved Kira kan varmt anbefales. Virkelig god og toldmodig kørelærer - og så er hun et af de sjoveste mennesker jeg har mødt. Dejligt med effektiv og hurtig læring, fik kørekort på blot 6 uger. Alt har bare været super godt 👏
Det er et fantastisk sted at tage…
Det er et fantastisk sted at tage kørekort.
Da jeg ringede til Kira gik der ca 8 uger til jeg skulle på skole og jeg var usikker på jeg kunne nå at tage kortet men Kira gjorde det mugligt at jeg nu står med kortet i hånden 1 uge før jeg skal afsted😁
Jeg kan stærkt anbefale mhdrive!
Jeg kan stærkt anbefale mhdrive!
Jeg har haft en super god oplevelse hele vejen igennem. Undervisning var både grundig og pædagogisk.
Kira har altid været utrolig tålmodig, dygtig og god til at forklare tingene, så det gav mening. Jeg synes virkelig man kunne mærke, at det var vigtigt for hende, at man blev en sikker og god bilist, ikke at man bare bestod prøven.
Alt i alt en tryg og rigtig professionel oplevelse, jeg er så glad for jeg valgt mhdrive. :)
Jeg tog mit MC kørekort hos Mhdrive
Jeg tog mit MC kørekort hos Mhdrive, hvilket jeg er meget tilfreds med. Kira er en dygtig kørelærer som er god til at lærer fra sig, og som giver hendes elev tro på sig selv.
Jeg har selv nogle hofteproblematikker som gør at jeg har svært ved at komme op på høje cykler, det fiksede Kira. Hun anskaffede en passende cykel og det mener jeg er at man virkelige brænder for sin køreskole! Og vil ens elever det bedste.
Med Kiras undervisning bestod jeg begge mine prøver i første forsøg ;D
Dygtig og tålmodig kørelærer
Dygtig og tålmodig kørelærer.
Mc kortet er nu i hus, med bestået teori og køreprøve i første hug. Tak for et super fantastisk forløb.
Bedste køreskole!
Bedste køreskole!
Fik mhdrive anbefalet af en ven, og ih hvor er jeg glad for, at jeg gjorde! Kira er den sødeste kørelærer og gjorde både teori og kørelektioner til en ren fornøjelse. Jeg var meget usikker i starten, men med Kiras vejledning og skønne humør, blev jeg meget mere tilpas (og fik endda et kørekort med på vejen ;). De største anbefalinger herfra!
Kæmpe anbefaling!!
Min oplevelse med at tage kørekort har været helt fantastisk, hun er tålmodig og super god til at forklare tingene🤩
Der er altid god stemning både i teori lokalet og i bilen.
Kan klart anbefale mhdrive til alle😍
Største anbefaling
Super godt forløb hele vejen igennem - og god mulighed for at få den hjælp man har brug for, da det er mindre hold. Mhdrive og Kira er min største anbefaling til dem der gerne vil have et hurtigt og effektivt kørekorts forløb!
Rigtig god oplevelse og mega sød…
Rigtig god oplevelse og mega sød kørelærer. Hun har plads til hvem som helst og er mega dygtig 🥰 hun er god til at lærer fra sig og har god tålmodighed😁
Jeg har personligt frygtet at starte på kørekort men Kira har virkelig gjordt det godt og ku med glæde gøre det igen🥹🤭