mhdrive.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige taget kørekort hos mh.drive på deres sommerlyn hold, og de er seriøst nogle af de sødeste mennesker jeg har mødt. De er så imødekommende, er gode til at gøre teori og kørelektionerne sjove,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale mhdrive.dk. Kira er en skøn kørelærer, som både giver god støtte og møder dig med masser af positiv energi. Hun formår at gøre undervisningen både lærerig og hyggelig, og hendes... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uanset hvilket kørekort, du står og mangler, så sørger mhdrive for at at du behersker teori og praktik ikke kun til prøverne, men til at blive en bedre trafikant ude i virkeligheden. Kira gør det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse. Hader næsten alt hvad angår at tage kørekort og prøver, men Kira har gjort det til en skide hyggelig oplevelse, fyldt med spas. Man kan sikkert finde en køreskole der er lidt bil... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Mulighed for kørekort i hånden på 4 uger på vores LYNHOLD, hvis alt er klar ved start og hvis ikke der er behov for ekstra kørelektioner. Begge prøver skal bestås i første hug og så afhænger det af ventetider på køreprøver hos Færdselsstyrelsen! Køreskole på Djursland med de sjoveste kørelærere, de fedeste biler, motorcykler og lækre lokaler - Det må gerne være sjovt når man lærer at køre bil og motorcykel :-) Hos os er de fleste af kørelektionerne med start og stop i Rønde, så du skal bruge så lidt tid som muligt på transport til og fra dine ugentlige kørelektioner. (Hvis du går i skole et andet sted, så finder vi en løsning) Alt teori og de fleste banetider ligger udenfor normal skoletid, da vi har fokus på at mindske fravær. Hos os får du lidt at spise til hver teori og vi har fri sodavand, kaffe og the så du har de bedste forudsætninger for at lære :-) Vi har egne førstehjælpsinstruktører så vi er sikre på, at du er klædt ordentligt på til at blive sluppet løs i trafikken :-) Husk at vi både har biler med automatgear og manuel gear og tilbyder både Særlig Køreundervisning og Generhverv på meget fleksible vilkår så du hurtigt kommer tilbage i trafikken. Vi glæder os til at se dig!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rolig og kompetent forløb

Rolig og kompetent forløb - fra intro til overståede prøver. Vores datter følte sig 100 % taget i hånden. Og når vi kører med hende her kørt efter overstået prøve, oplever vi en sikker bilist med et rigtig godt overblik.

2 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kira er en rigtig god kørelærer og jeg…

Kira er en rigtig god kørelærer og jeg tog kørekortet ved hende, jeg startede den 15. september og fik det udleveret den 17. november, 2 måned og 2 dage tog forløbet og jeg bestod begge prøver i første hug, god kørelærer👍👍👍

17 november 2023

Fantastisk Køreskoleoplevelse!

Jeg kan ikke takke mh drive nok for den utrolige køreskoleoplevelse, de har givet mig! Fra start til slut.

Min kørelærer, Kira, var simpelthen fantastisk. Hendes undervisningsteknik og tålmodighed gjorde mig tryg bag rattet fra første dag. Hun var altid positiv, selv når jeg lavede fejl, og hendes konstruktive feedback hjalp mig virkelig med at forbedre mine kørefærdigheder. Hun tog sig tid til at forklare tingene grundigt og besvarede alle mine spørgsmål, hvilket gav mig en enorm tillid til at bestå min køreprøve.

Booking af køretimer var nemt og bekvemt, og de var altid fleksible med hensyn til tidspunkter, der passede mig bedst. Køretimerne var velstrukturerede og fokuserede på de områder, hvor jeg havde brug for mest hjælp.

Jeg bestod min køreprøve i første forsøg, og det skylder jeg i høj grad den fremragende undervisning, jeg modtog fra mh drive. Jeg vil varmt anbefale denne køreskole til alle, der ønsker en professionel, venlig og effektiv køreundervisning. Tak igen for alt!

24 oktober 2023

Jeg tog kørekort hos Kira

Jeg tog kørekort hos Kira, som er super sød og gør alt for, at få alle godt over målstregen. Det tog mig 5,5uge fra start til slut + vi fik mad til alle teori-timer, da Kira går meget indenfor, at man koncentrere sig meget bedre med mad i maven, hvilket jeg personligt synes er mega fedt. Jeg havde været i en bilulykke inden jeg startede hos Kira og det tog hun rigtig meget hensyn til, så har følt mig tryg under hele processen og hun fik mig trygt over målstregen.

4 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega fedt sted at tage kørekort!

Mega fedt sted at tage kørekort og førstehjælps bevis!
Kan klart anbefales, Kira har en virkelig god forståelse for de enkeltes behov, alle er ikke ens og måden man lærer på er forskellige, og så er det super sjovt!

4 oktober 2023

Kørerkort i hus

Vores søn har lige netop idag, fået kørerkortet i hus. Han har haft den bedste læremester i Kira. Hun er en knag til at lærer fra sig. Hun har været nem at komme i kontakt med, hvis der har været spørgsmål el. Tvivl om noget. Hun er effektiv, har overblik og sidst men ikke mindst, så er hun bare mega sød.
Hans kørerkort var i hus, efter lige knap 6 uger
Vi kan på det varmeste anbefale mhdrive

Monica bagger

7 september 2023