Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skulle have spartlet vægge og opsat filt i forbindelse med renovering af vores lejlighed, og vi valgte M&H Malerfirma til opgaven. Mudassir leverede et rigtig flot stykke arbejde med stor g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MH malerfirma er dygtig og professionel. Vi er meget tilfredse med arbejdet der er udført i vores nyrenoverede køkken. Der blev repareret huller i væggene, fuldspartlet vægge og lofter, sat fil... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun gode ord at sige om Mudassir og hans arbejde i min lejlighed! Jeg er yderst tilfreds med resultatet, og både kommunikation og effektivitet fra M&H har været meget professionelt. Jeg vi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schilderij

Geschreven door het bedrijf

Hej. Vi M&H malerfirma tilbyder gratis og uforpligtende tilbud på din alle slagtes maleropgave.   Tilfredse og glade kunder er vores først prioritet, og netop derfor har vi folk der er kvalificeret og kvalitetsbevidste om deres arbejde, kundens ønsker og tilfredshed samt tryghed kommer altid først. Vi bruger kun materialer af god kvalitet og tilbyder kvalitets arbejde til nogen af Danmarks bedste priser.🤩 M&H Malerfirma tilbyder alt i malerarbejde M&H Malerfirma løser et bredt udvalg af maleropgaver. Vi kan blandt andet tilbyde: Maling af køkkener Maling af hele lejligheder Maling af gulve Spartel Opsætning af væv, filt og tapet Maling af facader Vedligeholdelsesopgaver m.fl. Besøg gerne vores Facebook side Link https://www.facebook.com/profile.php?id=100075461065194 Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. Mail 📩 malerfirmamh@gmail.com Til 📲50 69 63 91 Med venlig hilsen

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot resultat og god oplevelse

Mudassir leverede et rigtig flot stykke arbejde med stor grundighed og ekspertise. Vi er yderst tilfredse med det færdige resultat, som der ikke er en finger at sætte på.

Forløbet var ikke helt uden udfordringer, da andre håndværkere flere gange forsinkede tidsplanen. Her var Mudassir heldigvis både fleksibel og imødekommende, hvilket gjorde processen langt mindre stressende for os.

Da vi selv stod for malerarbejdet bagefter, tog han sig også tid til at give gode og brugbare råd, som vi fik stor glæde af.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi vil klart anbefale M&H Malerfirma til andre, der står overfor en renovering.

1 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun gode ord at sige om…

Jeg har kun gode ord at sige om Mudassir og hans arbejde i min lejlighed!
Jeg vil give anbefalingen videre til alle, og ved godt hvem jeg selv ringer til næste gang :-)

31 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mudassir var yderst professionel og…

Mudassir var yderst professionel og overholdt alle aftaler. Vi fik fjernet savsmuldstapetet, og der blev både spartlet og filtet – og resultatet er blevet virkelig flot. Jeg er meget tilfreds.

3 december 2025

Professionel og meget effektiv

Vi er utroligt glade for det flotte arbejde M&H lavede i vores lejlighed. Vi skulle have malet entre/fordelingsgang og et soveværelse, og det er blevet så flot! Igennem hele forløbet var M&H meget professionelle, svarede hurtigt og fulgte op hvis vi havde spørgsmål. Han var yderst effektiv i lejligheden, var hurtigere færdig end forventet og gjorde fint rent bagefter.

Jeg ville ikke tøve med at anbefale deres service til andre og ringer selv igen hvis vi skal have malet andre steder i lejligheden :)

26 mei 2025

Detaljeorienteret og holder aftaler

MH malerfirma er dygtig og professionel.
Vi er meget tilfredse med arbejdet der er udført i vores nyrenoverede køkken.
Der blev repareret huller i væggene, fuldspartlet vægge og lofter, sat filt op og malet og han rydder op efter sig.
Vi vil til enhver tid anbefale MH og benytte firmaet en anden gang ved andre opgaver.

29 april 2025

Kære Luise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os meget, at I er tilfredse med arbejdet og resultatet i jeres køkken. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer, og vi står altid klar, hvis I får brug for os igen.:)
De bedste hilsner,
MH Malerfirma

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lige hvad vi havde håbet på.

Vi har haft den store fornøjelse at få udført malerarbejde af M&H Malerfirma, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start til slut har de leveret en høj kvalitet, en professionel service og en fantastisk finish.

Kommunikationen har været hurtig og præcis, og de var meget lydhøre over for vores ønsker. De mødte op til tiden, arbejdede effektivt og efterlod alt pænt og rent. Resultatet taler for sig selv – flot, holdbart og med stor sans for detaljer.

Vi kan varmt anbefale M&H Malerfirma til alle, der ønsker professionelt malerarbejde med et flot resultat. Vi giver dem 5 ud af 5 stjerner og vil helt sikkert bruge dem igen i fremtiden!

Tak for et fantastisk stykke arbejde!

Mvh
Martin & Regitze

17 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk resultat, rigtig god pris

Vi fik et super flot resultat til en rigtig fin pris. Kommunikationen var god undervejs og de var meget fleksible. Der blev ryddet helt op efterfølgende og det blev lige som vi havde ønsket det. Absolut 11/10 herfra!

26 november 2024

Tagmaling

Vi fik malet loftet (inklusiv spartel og filt). Fornuftig pris, imponerende stykke arbejde, og en hyggelig samtale og fleksibilitet hele vejen igennem. Virkelig til at anbefale, og jeg har fået vide at de også gør andet arbejde som vægmaling osv.

1 november 2024

Superflot resultat!

Bedste anbefalinger gives! Virkelig flot arbejde til en fin pris. Kunne ikke have ønsket det bedre.
Jeg fik fuldspartlet og opsat filt i min stue, der til sidst blev malet to gange.

15 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I employed mhmalerfirma to repaint the…

I employed mhmalerfirma to repaint the new apartment I had just bought and would have moved into. The job was done in just few days, despite asking with little notice. Great professionalism, and price for quality. Thank you!

8 november 2024

Gennemført

Gennemført, grundigt og godt arbejde
Kun de bedste anbefalinger til dette maler firma
5 fine og funklende stjerner på de blå himmel

11 oktober 2024

Kære Søren

Vi sætter stor pris på din positive feedback og de fine 5 stjerner! Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med vores gennemførte og grundige arbejde. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats har levet op til dine forventninger.

Mange tak for din anbefaling, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Med venlig hilsen,
M&H Malerfirma

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var super og efter aftale

Alt var super og efter aftale - både afdækning, maling og oprydning.

1 oktober 2024

Kære Marianne

Tusind tak for din utroligt positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen,
M&H malerfirma

Spartel, filt, maling

Skulle have spartlet, filtet og malet 2 stuer, både vægge og loft. Rigtig god kvalitet for pengene.

25 september 2024

Kære Martin

Tusind tak for din fantastisk anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen,
M&H malerfirma

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professional, punktlig og virklig flot arbejde

Mudassir fra M & H maler lavede et meget professionelt stykke arbejde med fantastisk sans for detaljen, da han malede stuen i vores herskabslejlighed fra en tung mørk farve til den smukkeste mintgrønne nuance med stor respekt for stuk og paneler. Han var dertil rigtig god til rådgivning, medbragte alle materialer, overholdt selvfølgelig alle aftaler, gjorde så fint rent efter sig og så han er også bare supervenlig og rar. Vi vil uden tvivl ringe til Mudassir igen, når resten af lejligheden skal have en overhaling :)

7 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi stod med meget kort varsel og skulle…

Vi stod med meget kort varsel og skulle have spartlet, sat filt op og malet vores badeværelse. M&H malerfirma trådte til med en god pris og kunne allerede starte 2 dage senere. Arbejdet er udført helt perfekt og det tog kun 3 dage.

Alt i alt en virkelig god oplevelse! M&H kan klart anbefales!!

27 juni 2024

Flot og hurtigt arbejde

Jeg fik ordnet mine lofter og malet vægge samt paneler. Det hele var super flot udført og jeg er meget tilfreds med resultatet.
M&H var super fleksibel og arbejdet blev hurtigt udført.
Kan klart anbefale at bruge M&H.

5 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Muhammad var virkelig dygtig!

Muhammad var virkelig dygtig til hans arbejde og vi er blevet meget meget tilfredse med vores vægge efter hans arbejde! Desuden var han meget hurtig til at påtage sig opgaven. Kan kun anbefale ham!

17 mei 2024

De bedste anbefalinger herfra

Muhammed er en meget flink mand, som jeg hurtigt følte mig i trygge hænder hos. Derfor udlånte jeg min ekstranøgle til ham. Han var god til at skrive og banke på, inden han kom i lejligheden. Jeg har fået fjernet tapet, fuldspartlet, sat filt op og malet. Alt i et smukt resultet. Muhammed er effektiv og processen var ca 5-6 hverdage. De bedste anbefalinger herfra:)

17 mei 2024

Maler i topklasse

MH Malerfirma fik til opgave at fjerne gammelt savsmuldstapet, spartle, sætte filt op og male i hele vores lejlighed. En vanskelig opgave, som blev gjort endnu mere vanskelig af at der fortsat var møbler og svært tilgængelige områder i lejligheden. Muhammad løste opgaven hurtigt, professionelt og resultatet er blevet super flot. Derudover er Muhammad et fantastisk menneske, som udviser stor integritet og ærlighed. Overordnet set en rigtig god oplevelse og jeg kan på det varmeste anbefale MH Malerfirma.

30 oktober 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.