Oud deelneemster 2025
Ik ben 1 van de misses van 2025. Tot mijn verbazing zie ik dat de eigenaren nog steeds bezig zijn met hun oplichtingspraktijken.
Tijdens mijn jaar was het al snel duidelijk dat bepaalde misses worden voorgetrokken (vooral als ze extra geld storten). Als je de organisatie liet weten dat bepaalde misses zich niet gedroegen en zelfs pestgedrag tonen, dan werd er niks mee gedaan.
En als je eerlijke kritiek gaf, bijv. dat het onprofessioneel is om catwalk training te doen op tapijt, of dat ze je gratis op events laten werken (terwijl zij betaald krijgen), dan halen ze je uit de competitie en krijg je geen geld terug.
Nu zie ik weer posts van MIBP dat ook dit jaar alles onafhankelijk werd gekozen door de jury bla bla bla. Dit soort statements geven alleen aan dat ze zichzelf weer moeten verdedigen omdat ze weer zijn aangesproken op het oneerlijke verkiezen van de queens.
Alle dames die voor miss indian beauty pageant 2027 worden gevraagd, NIET DOEN!! neem het van een oude deelneemster aan (meerdere zullen het eens zijn). Ze willen alleen jouw geld, that's it. Er is niks eerlijk aan! Je gaat gratis voor ze werken op meerdere events, zij krijgen betaald. Jij mag uiteindelijk alleen voor een paar uur op een podium staan, jouw familie laten betalen voor veels te dure tickets en vervolgens met lege handen naar huis, niet eens een bloemetje of bedankje.
Dat is MIBP. Dus als 1 van de eigenaren je benadert via facebook of instagram, NIET DOEN!!! Het kost je alleen tijd en veel geld. Als je het niet gelooft, vraag het aan alle deelneemsters, die nog actief zijn op social media.
Je bent gewaarschuwd!