Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Valgte et headset miiego 45 pro i firmajulegave . Flot design i lækre materialer. Fantastisk lydkvalitet og noise redduction. Efter et stykke tid opstod der desværre en løs forbindelse i ve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gillar ALLT med mina AL3+ Freedom. De sitter bra, ljudet är bra och risken att tappa dom vid löpning känns lägre än med små earbuds. Mina lurar fungerar fortfarande bra efter 6 år och otaliga... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da højre hovedtelefon på mine MIIBUDS ACTION II pludselig stoppede med at virke efter mere end 2 års tro tjeneste. Kontaktede jeg Miiegos kundeservice, for at høre hvad jeg kunne gøre. Efter en kort... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hifi-winkel
  2. Elektronica exporteur
  3. Elektronica fabrikant
  4. Elektronicawinkel
  5. Hardloopwinkel

Geschreven door het bedrijf

MIIEGO is a multiple award-winning Danish Premium audio brand specialized in wireless audio products. The company was founded in Aarhus, Denmark in 2010, and is a family-founded and owned business. Our mission is to: TO CREATE BETTER WIRELESS AUDIO EXPERIENCES – with powerful audio products, designed and built for your active lifestyle. The ambition was clear from the beginning: we wanted to create the best wireless audio products for you who live an active life, prioritize quality products, and want ultimate freedom when you move. We are proud to build on a long and unique Danish tradition and position within audio. That is why MIIEGO is also a member of the Danish sound industry association DANISH SOUND CLUSTER, which works internationally to support and further develop a world-class Danish sound environment. We are very proud that several of our products have won major consumer tests and received awards and product awards both nationally and internationally. As a small Danish brand, we are proud and humbled that we have repeatedly succeeded in winning major international product tests, where we are up against major global players and brands. Every time we win, it strengthens us in the belief that hard work pays off and that the small product details we work with are being recognized and truly making a difference. MIIEGO is “me” on the go with good music in the ears. MIIEGO® is a Danish brand and a registered international trademark. READY. SET. MIIEGO.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Virker perfekt

Hurtig og god service. De virker bare perfekt og jeg bruger dem til alt, gåture, træning, cykelture, i bilen, toget, fly osv. De er super.

8 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg skal lige vænne mig til dem

Jeg skal lige vænne mig til dem, skal kæmpe for at F dutterne langt nok ind i ørerne, men når de først sidder er lyden god og dejligt at jeg ikke skal koncentrere mig når jeg træner.
Glæder mig til at bruge dem fremadrettet:0)

24 februari 2025

Fantastisk service

Selvom jeg havde haft min Miiblaster-højtaler i et år, havde den stået ubrugt i over et halvt år. Da den pludselig ikke virkede, kontaktede jeg Miiego, som hurtigt svarede og sendte en pakkelabel. Efter et par uger fik jeg højtaleren retur, og nu fungerer den perfekt igen. Fantastisk service og virkelig gode højtalere!

28 februari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig pasform og skuffende lyd

Jeg var rigtig glad for den gamle model af miiego miibuds. Efter mange år gik de desværre i stykker og jeg skulle købe et nyt sæt.
Da jeg har været utrolig glad for den gamle model besluttede jeg mig for at købe MiiBUDS ACTIVE GO. Desværre er jeg både skuffet over lyden, men især af pasformen på den nye model. De falder simpelthen ud når jeg løber. Min mand har også prøvet at bruge dem, men de passer heller ikke til hans øre.
Det er ærgerligt med så dårlig pasform og skuffende lyd, især sammenlignet med den gamle model som bare sad som den skulle.

1 februari 2025

Hej Lisa

Tak for din feedback. Vi er rigtig kede af at høre, at du ikke er tilfreds med pasformen og lyden på MiiBUDS ACTIVE GO. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi får mange positive tilbagemeldinger på denne model, især når det gælder både pasform, lydkvalitet og muligheden for at justere lyden via vores app, så vi kan desværre ikke helt genkende din oplevelse.

Vi vil anbefale, at du kontakter vores kundeservice, som vil kunne vejlede dig og hjælpe med at finde en løsning, der passer bedre til dine behov. Det er muligt, at de kan hjælpe med at finde en anden pasform eller give dig tips til at optimere lydindstillingerne.

Samtidigt vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at vi altid tilbyder 30 dages tilfredsgaranti og mulighed for at fortryde og returnere, såfremt man har købt en model der ikke passer perfekt.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at få den bedste oplevelse med dine MIIEGO-produkter.

1 års test af Miiego boom ANC

Nu har jeg haft Boom By Miiego ANC (de dyreste høretelefoner) i lidt over 1 år, og har testet dem godt og grundigt igennem, med minimum 2 timers brug hver dag. Batteritiden lever op til det forventet, og holder stadig meget fint, meget positivt. Earpadsne sidder ikke fast, når du har taget dem af første gang, skal konstant justeres. Metallet for at gøre dem mindre, eller større, er også ringe kvalitet, det holder ikke sin position. Lyden er ganske fin, når ANC ikke er slået til.

Men når det kommer til ANC, hvilket var hele grunden til at jeg købte dem, da jeg bruger meget tid i fitnesscenteret, er jeg meget skuffet! Der kommer flere og flere problemer når det er aktiveret. For det første, er det meget begrænset hvor meget lyd den holder ude, særligt i fitnesscenter, og når de er markedsført som træningshøretelefoner, var det nok det mest skuffende ved dem. Dernæst har jeg oplevet flere gange hvor lyden bliver utroligt dårlig, det lyder næsten som at de er under vand. Det bliver dog fikset ved at tage ANC af....

Alt i alt, 1.699 kr. er ALT for dyrt efter de kvalitets standarder jeg havde regnet med!

Alle problemerne kom efter de 30 dages tilfredshedsgarantien.

4 februari 2025

Hej Alexander

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med batteritiden og lyden, når ANC ikke er aktiveret.

Vi er dog meget kede af at høre, at du har haft problemer med ANC, pasformen og metalmekanismen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi bemærker, at du ikke har været i kontakt med vores kundeservice før du skrev din anmeldelse på Trustpilot. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning på de problemer, du beskriver. Vores kundeservice er altid klar til at assistere, og vi opfordrer dig til at kontakte dem direkte, så de kan hjælpe dig med at få løst situationen.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan sikre, at du får den bedste oplevelse med dine BOOM By MIIEGO ANC-høretelefoner.

Not very good sound

Not very good sound. No matter how i set the sound in my phone. But its stay perfekt in my ears

27 januari 2025

Hi Jens,

Thank you for reaching out. We're sorry to hear that you're not satisfied with the sound quality. We’d love to help you get the best experience with your product. Could you please send an email to our customer service at support@miiego.com?
When you do, kindly include the model of the product you're using, and we’ll do our best to assist you further.

Looking forward to hearing from you

Utilfredsstillende holdbarhed

Har købt et sæt trådløse in-ear høretelefoner, der er gået i stykker efter 2 år + 1 måned - altså lige efter reklamationsdatoen. Efter henvendelse er jeg blevet oplyst, at produktet ikke kan repareres, men er i stedet blevet tilbudt et nyt sæt med rabat. Det har jeg dog takket nej til, da jeg er skuffet over produktets korte levetid. Kundeservicen er dog god - hurtigt svar og imødekommende. Men produktet kan jeg ikke anbefale ud fra mine erfaringer.

31 januari 2025

Hej Anders

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med produktet efter to år, og vi forstår, at du havde forventet en længere levetid. Vi ved, at både pris og anvendelse kan påvirke holdbarheden, og vi forsøger altid at tilbyde produkter, der giver værdi for pengene og holder længst muligt.

For at imødekomme din situation har vi tilbudt en rabatkode på et nyt sæt, hvilket vi håbede kunne være en god løsning. Vi respekterer dog din beslutning om at afslå tilbuddet og forstår, at du havde håbet, at vi kunne reparere produktet i stedet.
Vi tilstræber altid at forbedre vores produkter, hvis vi oplever en sårbarhed, og sætter derfor også pris på din feedback.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Hvis der er noget andet, vi kan gøre for at hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse med vores produkter i fremtiden.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Horribel pris for nye ørepuder

Har ialt 4 sæt on ear hovedtelefoner. 2. stk AL4 og 2 stk AL3. Har primært brugt dem til rejser, havearbejde og ikke mindst fitness. På hjemmesiden reklameres der med at de er perfekte til fitness og er da også meget glad for dem. Imidlertid sveder man meget når man dyrker fitness og har da heller ikke haft problemer med lyd eller funktion, men selve ørepuderne bliver ødelagt af netop sved. De smuldrer simpelthen over tid. Får så at vide at jeg kan købe nye ørepuder, så de kan skiftes, men når man vil have 79 kroner for 2 ørepuder plus forsendelse, må jeg indrømme at det går over min forstand at betale denne pris. Synes godt nok det er for dårligt, når man reklamerer med at de er fitness egnede. Snakker vi om selve høretelefonen ville jeg have givet dem 4 stjerner, men med denne pris på nogle skumgummipuder, står jeg af og køber et andet produkt.

31 januari 2025

Hej Ole
Vi kan se, at der stadig er en åben sag hos vores kundeservice, og vi håber, at vi kan finde en løsning, der lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og er her for at hjælpe dig videre, så vi kan få løst sagen på bedste vis. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God comfort

Miibuds Active Go IPX7 er særdeles gode til sport. Er behagelige og sidder godt og fast med "krogen" bag øret.
Særdeles god stereogengivelse - mangler dog noget baslyd.

9 januari 2025

Hej Jens,

Tak for din feedback!

Vi er rigtig glade for at høre, at du finder MIIBUDS ACTIVE GO gode, komfortable og velegnede til sport.

Med hensyn til basslyden vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at det er vigtigt, at man bruger lidt tid på i starten at finde den helt rigtige størrelse øredut, så lyden og bassen ikke slippper ud.

Ligeledes vil vi også gerne informere om, at du kan justere lydindstillingerne på høretelefonerne via MIIEGO-appen, som findes både til iOS og Android.
MIIEGO-appen giver dig mulighed for f.eks. at finjustere bassniveauet, så du kan tilpasse lyden præcist til dine præferencer.

Måske er du allerede bekendt med dette, men det kunne være en god idé at prøve appen, hvis du ønsker at optimere baslyden yderligere. :)

Håber det hjælper, og tak igen for din anmeldelse!

Fænomenal support

Mine nye AL4 fredom høretelefoner gik desværre i stykker, jeg skriver til Miiego d. 19/12 om aftenen, får svar d. 20/12 og et par nye høretefoner kan afhentes d. 21/12.

De bedste neckband Bluetooth høretefoner på markedet, med sindssyge 26 timers batteritid.

God support på dette niveau opleves sjældent

20 december 2024

Fantastiske!

Det er 3. par i familien og vi syntes de er fantastiske! De holder til fugt og hård træning der gir sved på panden. Samtidig er lyden god. Et fantastisk produkt.

14 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

positiv oplevelse i forbindelse med reklamation

Mit lade-etui for mit headset blev defekt efter ca 8 måneders brug. Ved henvendelse pr. mail til Miiego fik jeg efter bare 10 minutter konstruktiv feedback til, hvad jeg kunne forsøge for at lokalisere fejlen og eventuelt rette den. Da intet virkede skrev jeg tilbage og igen indenfor få minutter fik jeg en besked om at der allerede var et nyt lade-etui på vej til mig med GLS.
Professionelt og serviceorienteret gennem hele processen.

18 december 2024

Super duper service

Super duper service
hurtig levering
Kundeservice er søde og mega behjælpelige med vejledning og råd
Alt i alt en fornøjelse

18 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og godt produkt

Fantastisk kundeservice. Købte et par høretelefoner til min mand i November måned. 3 dage efter modtagelsen er samme høretelefoner sat 40% ned pga Black Friday. Skriver til firmaet at jeg ærlig talt føler mig lidt snydt - regner egentlig ikke med at få noget ud af det, men dagen efter skriver Miiego at de gerne vil refundere differencen. To dage efter står pengene på min konto. Det var over 400 kr.
Høretelefonerne er ifølge min mand rigtig gode.

18 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte et sæt MiiBuds Active Go

Jeg købte et sæt MiiBuds Active Go, alle jeg snakker med siger der er meget baggrundsstøj og jeg er svær at høre. Jeg er flere gange blevet spurgt om jeg kører på brosten eller meget hullet vej, hvortil jeg kun kan bekræfte. Så jeg er desværre meget skuffet over mit køb 😏

17 oktober 2024

Hej Ulrik,

Tak for din feedback.

Du er til enhver tid meget velkommen til at kontakte vores support-team, hvis du oplever udfordringer med dit produkt.
Vi kan kontaktes alle hverdage på mail eller telefon.

I forhold til den problemstilling du beskriver, vil vi i første omgang anbefale at forsøge at slette høretelefonerne helt på telefonen, hernæst genstarte telefonen og så koble høretelefonerne op påny med telefonen.

TEAM MIIEGO

Lees meer over geverifieerde reviews.