Bestel hier al vanaf 2020 mijn dierenpenningen, altijd mooi gegraveerd en netjes geleverd. Levering duurt wel lang maar dat staat er ook bij vermeld. Niks geen problemen gehad.

Zoals wss iedereen die ooit iets bestelde bij Dierenpenning.nl of Dierenpenning.be: na betaling niets ontvangen. Pure oplichterij !!! Haal deze website aub offline zodat deze oplichterij stopt. Aangi... Toon meer

Heb een penning voor de kat besteld. Kreeg een mail dat ivm de covid-19 crisis het afleveren iets langer op zich kon doen laten wachten. Heeft idd enkele dagen langer op zich laten wachten. Het... Toon meer

Na veel vertraging eindelijk de penning toegekregen. Tot mijn verwondering is deze vervaardigd uit zeer licht aluminium, de tekst lijkt niet degelijk gegraveerd te zijn en ziet eruit alsof deze me... Toon meer

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestel hier al vanaf 2020 mijn…

11 december 2024

Na 23dagen nog steeds niks binnen

Na 23dagen nog steeds niks binnen, ja een inklaringsbrief vd Post nl van €9,11
Wat een ratten dat het niet vermeld staat op de website!
Hun contact is waardeloos, krijg steeds een geautomatiseerde mail dus schiet niet op!
Mensen koop daar niets!!!

2 oktober 2023

Niets geleverd

2 penningen besteld. Betaling is afgeschreven maar penningen nooit ontvangen.
Volgens Mijndierenpenning mijn eigen schuld, ik zou geen huisnummer vermeld hebben bij de bestelling.
Ik ken heel veel sites waar bestellen niet mogelijk is zolang het huisnummer niet ingevuld is.

28 oktober 2022

Doe het niet

Penning uitgezocht en betaald. Bij ontvangst van factuur en bevestiging blijkt er fout in tekst te staan dus gelijk melding gedaan, na ruim 48 uur krijg ik bericht terug dat het precies is wat er besteld was want zo werkt hun systeem en ik had het 3x kunnen controleren (en toen was het goed). Ze geven aan dat ze er dus niets aan kunnen doen (nee het is immers meer dan 48 uur na mijn melding en bestelling) blijkt ook nu na uitzoeken dat bestelling via Malta loopt en verzending via Zwitserland ( logisch……) na ontvangst blijkt ook kwaliteit bij lange na niet wat er aangeboden word. Advies; niet bestellen daar

4 januari 2023

Erg slecht

Erg slecht. 14 augustus besteld en betaald.
Tot op heden (30 oktober) nog geen penning ontvangen en ook geen reactie op mail.

30 oktober 2022

Eigenlijk ook niet 1 ster waard

Eigenlijk ook niet 1 ster waard! Levering zou iets langer duren, ok kan. Na 12 werkdagen maar even een email gestuurd, nagekeken en moest geduld hebben. Na 18!! werkdagen nog maar eens een mail. Bleek mijn huisnummer er niet op te staan? (wel ingevuld maar goed misschien te snel op enter gedrukt). Of ik weer de verzendkosten wil betalen want dan kunnen hun de bestelling opsturen! Sinds wanneer stuur je iets naar iemand waar geen huisnummer bij staat? en daarbij; als het niet bezorgd kan worden wordt het teruggestuurd naar de afzender. Waarom dan niet even een mail gestuurd naar mij. Werd ik ook nog als onvriendelijk bevonden! Nu een mail eruit gezonden met de vraag waar ik dan de verzendkosten naartoe moet sturen aangezien dat nergens staat, moet nu nog steeds antwoord krijgen! Wat een slechte service! ben ook bang dat ik mijn geld kwijt ben....

3 december 2021

Positief

Na alle slechte reviews te hebben gelezen zag ik het somber in, maar de penningen zijn keurig geleverd.
Enige minpunt is dat het niet ingegraveerd is (je kunt het niet voelen), maar dat het erop 'gedrukt' is. Hierdoor slijt het sneller en is het sneller onleesbaar.

Maar over de bezorging en bestelproces dus zeer tevreden.

10 oktober 2021

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Niet gegraveerd maar bedrukt en het ringetje om het vast te maken buigt niet meer dicht zodra het open is gegaan

7 oktober 2021

Zelfs geen 1 ster waard

Zelfs geen 1 ster waard. Brol, filterdun materiaal, goedkope gravering die niet lang zal blijven, vol krassen en bramen om uw vingers aan te snijden! Durf ik mijn pup zelfs niet aan doen. Jammer dat ik niet eerst de reviews had gelezen!

2 oktober 2021

Ik bestelde in juni een naamplaatje in…

Ik bestelde in juni een naamplaatje in de hoop dat dat toekwam wanneer mijn pup thuis kwam. We zijn 3maand verder heb nog steeds niets ontvangen. Wanneer ik mail super slechte service, blijven maar zeggen dat ik geduld moet hebben. Bestel hier dus betet niet want de kans dat je je pakje ontvangt is zeeeer klein.

19 september 2021

Zelfs 1 ster is teveel

Zelfs 1 ster is teveel! Oplichters zijn het!!! Ze gaan voor de goedkoopste opdruk in Zwitserland, en laten je dit vooruit betalen. Maar dan komt de kat de koord op, en krijg je een aanmaning tot betaling van de douane van 22 euro!!! Zoveel is de penning niet waard. Je bent dus je geld kwijt. Na email verkeer hebben ze het over " de kleine lettertjes" dit is bull shit, staat nergens...

19 augustus 2021

Één hondenbadge besteld

Één hondenbadge besteld. Kostprijs ongeveer 8€ en 3€ verzending. Tot onze verbazing kwamen daar voor dat we levering konden ontvangen douanekosten bij. 22,75€! Stuk meer dan de waarde! Blijkt dat de produktie buiten EU gebeurd. Dit staat nergens op de website!!! Ok, nieuwe wetgeving maar toch. Als koper wordt je daar niet op attent gemaakt. Zou echt niet mogen :-(

6 juli 2021

Bestelling na 1,5maand nog steeds niet binnen

Half april 2021 een nieuwe penning besteld nav eerdere goede ervaringen, helaas is er kennelijk nu van alles mis achter de schermen want heb tot op heden, juni 2021 nog altijd niets ontvangen..wel meerdere berichten ontvangen dat eea verstuurd zou zijn maar komt dus niet aan ondanks juist adres. Inmiddels iets anders geregeld want zo lang wachten en alle energie in achteraan vangen is het niet waard. Jammer dat het zo'n puinhoop is..

2 juni 2021

Komt (bij ons) wel, maar duurde even

De levertijd is langer dan ze op de website schrijven. Wij dachten niks te gaan ontvangen gezien de recensies (11-5-21 besteld, levertijd zou 5-7 werkdagen zijn). Eergisteren gemaild waar het bleef en of er niks verkeerd gegaan was, maar ik had (nog) geen antwoord gehad. Tegen verwachting in viel het vandaag op de mat, netjes verpakt en helemaal compleet en heel. Over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen, maar wel over de levertijd dus. Wel vinden we de penning groter dan verwacht en de tekst erop kleiner dan verwacht.

29 mei 2021

Prima ervaring

Prima ervaring! Levering duurde iets langer. Ik las ondertussen hele negatieve reviews over mijn dierenpenning en dacht dat ik een kat in de zak zou hebben gekocht. Binnen een dag of 10 werd er geleverd. Ik bestelde voor mijn zwarte katten 2 zwarte penningen met naam en adres. Supergoed leesbaar en ze zijn prachtig. Heel blij mee, goed materiaal.

2 april 2021

Is dit jouw bedrijf?