mensen zijn altijd even vriendelijk en onmiddellijk klaar om te kijken of er nog voorraad is van producten heel snelle levering

Prima geleverde paasfiguren. Zeer goede service. Wat vragen van de shop, zo uitgeklaard. Goed op tijd geleverd . Doos met producten ..nog nooit zo een onbreekbare samenstelling gezien ! Echt... Toon meer

Geweldige service. Goede opvolging. Ik had chocolade vosjes besteld, maar die waren uit voorraad. Dit is netjes door hun gemeld en in plaats daarvan hebben ze Eekhoorntjes geleverd, die eigenlijk... Toon meer

Wauw! Hoe leuk was het om dit pakje te openen. Ik kocht voor mezelf mijn lievelingspaaseitjes (omdat ze bijna nergens te vinden zijn) en ze kwamen toe in een mooi en verzorgd pak. Volledig beschermd t... Toon meer

1. Chocolaterie
  2. Snoepwinkel
  3. Wijnhandel

Speciaalzaak in zoete en hartige geschenken. Gespecialiseerd in chocolade voor alle feestdagen, ijstaarten, wijnen en doopsuiker.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

PERFECT

Veel te laat besteld en toch nog op tijd geleverd. Alles perfect verpakt. Hoedje af! Dankjewel!!

1 april 2026

Goede prijs/kwaliteit!

De chocolade was zeer goed verpakt, zodat geen enkel paasei gebroken was. De levering was tijdig geleverd volgens afspraak en de producten zijn van goede kwaliteit.

12 maart 2026

Alles perfect in orde

De bestelling werd met zorg klaargemaakt en geleverd, alles in orde

5 maart 2026

Antwoord van Milawebshop

Bedankt voor de mooie review. Dit is erg gewaardeerd.
Gert Van Damme en het ganse MILA team

Bestelling op afgesproken datum en uur…

Bestelling op afgesproken datum en uur geleverd, het pakket was heel goed verpakt, bij openen van de doos kwam de aroma van de chocolade vrij, heel lekkere chocolade

2 maart 2026

Antwoord van Milawebshop

Bedankt voor deze mooie review.

Snelle verzending paaseieren.

Alles is vlot verlopen en gedaan zoals vermeld.

2 maart 2026

Antwoord van Milawebshop

Bedankt voor deze review.
We stellen het enorm op prijs om hier even tijd voor te maken.
Gert Van Damme en het MILA-team

Heel lekkere ijstaarten

Heel lekkere ijstaarten. Online besteld en snel beschikbaar. Voor herhaling vatbaar.

17 december 2025

Antwoord van Milawebshop

We zijn blij dat de ijstaarten jullie hebben gesmaakt. Ons roomijs is het hele jaar beschikbaar als schepijs in potten van 1 liter.
Bedankt voor de 5 sterren!
Een gezond en gelukkig 2026 toegewenst.

De negerzoenen waren hemels

De negerzoenen waren hemels . Lekkere chocola vulling zoals het moet zijn . Ieder die een negerzoen heeft geproefd vond het genot . Dank voor de ontdekking die hebben mogen ontdekken . Wilma

24 december 2025

Antwoord van Milawebshop

Dank u wel voor de mooie review. We specialiseren ons in echte ambachtelijke lekkernijen voornamelijk van binnen- maar ook van buitenland. Zo hebben we heerlijk roos-wit spek, nougat, ambachtelijk gemaakte pasta vanuit een klein familiebedrijfje in Italië, en ga zo maar verder. Voor onze chocolade werken we alleen maar met de beste kwaliteit van Callebaut chocolade (onze buurman). Fijn dat jullie hebben genoten! Bij deze nog een gelukkig 2026!

Gert Van Damme en het ganse MILA team.

Vlotte bestelling via webshop en snel…

Vlotte bestelling via webshop en snel geleverd. Ingepakt met de nodige voorzichtigheid zodat zeker niets stuk kan gaan.

23 december 2025

Antwoord van Milawebshop

Bedankt voor de mooie review.

Vriendelijk

Vriendelijk, vlotte bediening, werden goed op de hoogte gehouden over de produkten.

6 december 2025

Antwoord van Milawebshop

Heel erg bedankt voor de mooie review

Alles naar wens

Alles naar wens