Hurtig ekspedition, men produktet levede ikke op til forventningerne. Min datter bruger 70E eller 75D, men bh'en var faktisk for stor selvom vi købte den i small. Hun er en str 36, men alligevel var... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nu har jeg været kundet hos MillionReasons i over et år og købt næsten hele udvalget da jeg gang på gang forelsker mig i de ting jeg får! Alt er i top kvalitet, smykkerne bliver ikke grønne og misfar... Toon meer
jeg er utrolig glad for det sæt jeg har modtaget!🥰, det passer så perfekt i størrelsen på den smukkeste måde. Sættet komplimentere ens figur utrolig pænt, os på en lidt større pige… Bh’en er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Synes det uprofessionelt af Josephine, at gå fra sige. “ Milionsreasons skal være et sted, hvor der plads til alle og alt slags tøj, som folk kan tilpasse sig til. Det var hendes iværksætter ord, men... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Meget tilfreds med produktet. Overraskende god kvalitet og bare så flot og lækkert ! Salut tracksuit ❤️

Antwoord van Millionreasons
Havde lidt problemer med hjemmesiden ifm. en rabatkode, men det blev fixet igen. Det var ellers helt problemfrit, og levering gik super hurtigt! Tøjet levede også op til forventning :-)

Antwoord van Millionreasons
Jeg har bestilt noget træningstøj til min datter i julegave, som ikke passer... men da jeg så tænker at det jo selvfølgelig skal retuneres, går det op for mig at jeg jo aldrig har modtaget den ordrebekræftigelse på tøjet på mail eller andet (og jeg har tjekket spam osv), og ja jeg har glemt at tjekke da vi har været i isolation af flere omgange pga covid19, så har haft andet at tænke på end en ordreseddel. Men skriver til dem via chat på deres hjemmeside og forklarer og giver de oplysninger jeg har såsom mail og pakkenr fra dao osv, det er nu flere dage siden og min chat står stadig åben, og kan se at hende der skriver hun er online til at chatte med mig, virkelig ER online, men jeg får bare ingen hjælp... :-( man føler sig lidt overset og tænker om det overhovedet mon lykkeds mig, at få reruneret tøjet på et tidspunkt :-(
Opdatering d. 13/1-21: Jeg har mailet på den mail de har oplyst den 11/1-21, men har desværre ikke fået noget svar endnu... :-(
Hej igen
Der er heller ikke noget svar i spam eller andre steder, har virkeligt finkæmmet min mail🙈 kan i ikke prøve at skrive til mig via chat hvis jeg nu prøver at sende en besked der igen? Eller skrive et nr jeg kan ringe på herinde, for virker som om vi kun kan kommunikere herinde😬

Antwoord van Millionreasons
Hurtig ekspedition, men produktet levede ikke op til forventningerne.
Min datter bruger 70E eller 75D, men bh'en var faktisk for stor selvom vi købte den i small. Hun er en str 36, men alligevel var trussen til den lille side.
Bh'erne er altså store i størrelsen og trusserne små i størrelsen. Det virker mest af alt som om bh'en er produceret til siliconebryster.

Antwoord van Millionreasons
En hel perfekt oplevelse - forsendelsen modtaget før end forventet.
Mvh / Inger

Antwoord van Millionreasons
Velfungerende hjemmeside og levering som lovet. indpakningen fin ingen beskadigelser.

Antwoord van Millionreasons
Varen var længe om at komme, og da den endelig kom, sender man slik med uden dato på

Antwoord van Millionreasons
God service og lækker kvalitet. Glæder mig til min kone skal have det i julegave 😍

Antwoord van Millionreasons
Der står intet på hjemmesiden omkring retur, handelsbetingelser mv.
Jeg har skrevet flere mails uden svar, da jeg ønsker at ombytte min vare til en større størrelse.

Antwoord van Millionreasons
Hurtig afsendelse af tøj og mega lækker kvalitet 💕

Antwoord van Millionreasons
Helt som forventet, og super hurtig levering trods Black friday. Mere end tilfreds!

Antwoord van Millionreasons
Fin hjemmeside. Kunne dog godt tænke mig lidt større udvalg. Meget hurtig levering og rigtig fin pakke at modtage. Dejligt.

Antwoord van Millionreasons
Det var en god og hurtig service, levering var tommeltot op.