Milton Huse Reviews 1.098

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

1. Års gennemgang gik over forventning. Vi har lige haft 1 års gennemgang med Klaus. Det gik over forventning og Klaus var mega god til forklare, give gode råd og accepterede alle vores punkter... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Aannemersbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Milton Huse er et solidt, familieejet byggefirma fra 2013. Vi er nybyggere af hjertet og opfører personlige huse med omhu. Siden begyndelsen har Milton Huse oplevet stor vækst og leveret positive regnskab år efter år. Vi bygger hvert år hundredevis af huse til danske familier. Derfor kan du trygt vælge Milton Huse som din pålidelige samarbejdspartner. Milton Huse er en landsdækkende virksomhed med showrooms, inspirationshuse og salgskontorer fordelt over hele landet. Tøv ikke med at booke et møde, bestille et magasin eller besøge os, når vi hver weekend slår dørene op til åbent hus landet over. Se mere på miltonhuse.dk.

Personlige huse bygget med omhu

Geschreven door het bedrijf

En tryg proces
Hos Milton Huse får du en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson hele vejen frem til afleveringen af huset.
Du betaler først ved indflytning
Vi kræver ingen udbetaling eller depositum og afholder alle udgifter til byggestrøm og entreprise- og byggeskadeforsikring.
Ikke to huse er ens
Vi tegner fra blankt papir. Sammen sætter vi stregerne og finder de løsninger, som passer bedst til lige netop dig og din familie.
Ansvarligt byggeri
I 2022 modtog Milton Huse som de første i branchen en DGNB Villa-systemgodkendelse fra Rådet for Bæredygtigt Byggeri.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Milton fra start til slut. Vi har fået kompetent og professionel vejledning hele vejen igennem forløbet. Malte, som har været vores rådgiver, har været utrolig venlig, imødekommende og dygtig til at svare på alle vores spørgsmål. Især har vi sat pris på, at når han ikke kendte svaret på et spørgsmål, så "bildte" han ikke noget ind, men tog sig tid til at konsultere sine kollegaer og vendte tilbage til os hurtigst muligt – det gav os stor tillid.

Vi er nu flyttet ind i huset og har boet der i en halv måned – og det lever virkelig op til vores forventninger. Vi kan klart anbefale Milton til andre, og vi vil især fremhæve Malte som rådgiver og Jan som byggeleder. Det har været en fornøjelse at bygge med dem!

26 maart 2026

Fantastisk oplevelse af Milton

For os var kemi med den byggeansvarlig vigtigere end prisen. Vi valgte Milton ud fra kemi med Michael, fordi han fra start af var meget ærlig og rådgivende omkring vores tanker om et ny hus - Og ikke blot optrådte som en Sælger. Vi havde også behov for at kunne komme i kontakt med Michael på "skæve tider" af døgnet og ikke kun 9-15. Og det var bestemt muligt flere gange i hele forløbet.

Vi har kun gode ting at sige om Milton, helt fra første møde, til plantegning gennemgang, til valg af materialer, til hele byggefasen og til overlevering.
Høj faglig sparring, god rådgivning om både både tilvalg og fravalg.

Milton kan forbedre sig ved at have bedre aftaler med deres underleverandør. Så den gode oplevelse med "rigtige Milton" ansatte også spejlede sig i tilgangen hos deres underleverandør.

Hvis vi skal bygge nyt hus igen, så vælger vi helt sikkert Michael igen, og håber han fortsat er hos Milton.

14 april 2026

De varmeste anbefalinger af Milton Huse med Hans og Eddi i teamet

Vi overtog vores hus i slutningen af maj 2025 og her snart et år efter er vi kun blevet endnu mere glade for huset. Vi havde Hans Egedal som byggerådgiver og vi har kun positive ord at sige om ham. Kommunikationen var upåklagelig fra start til slut og Hans var yderst professionel. Han holdt os opdateret undervejs i processen og vi oplevede stor transparens i forbindelse med udarbejdelse af tilbud. Enten er Hans ikke “sælgertypen” eller også er han bare virkelig god til at sælge huse. Vi havde klart oplevelsen af, at Hans bare gerne ville hjælpe os med at bygge drømmehuset mere end, at han ville sælge os noget specifikt hvilket var virkelig rart og helt sikkert bidrog til den gode oplevelse. Små bump på vejen blev løst på bedste vis og helt uden problemer med løsninger som var fordelagtige for os. Vi havde Eddi som byggeleder og hans faglighed er helt i top. Vores eksterne byggesagkyndige roste både Eddi og huset ved aflevering og fortalte, at hans erfaring med Eddi fra tidligere også var i topklasse. Efter aflevering blev de små fejl og mangler der var rettet hurtigt og Eddi fulgte løbende op og holdt os opdateret. Hans og Eddi er virkelig et Dream team og de får vores varmeste anbefalinger!

28 mei 2025

Vi har bygget med Milton Huse

Vi har bygget med Milton Huse, og har haft Brian Madsen som kontaktperson, hvilket har været en stor fornøjelse. Vi har følt os trykke gennem hele processen. Der har selvfølgelig været små udfordringer i byggeprocessen, men alle er blevet løst, og Milton har været yderst løsningsorienteret. Store som små udfordringer er blevet taget seriøse.
Brians kollega Iben hjalp med den sidste finpudsning af plantegningen, da hun havde den erfaringen vi ikke selv havde, og kunne hurtigt komme med ændringer, som vi er endt med at blive glade for. Vi er flyttet ind i huset, og alt spiller som det skal, alle fejl og mangler blev hurtigt udbedret.
Vi kan på det varmeste anbefale Milton som byggefirma.

2 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

1. Års gennemgang gik efter planen !

1. Års gennemgang gik over forventning.

Vi har lige haft 1 års gennemgang med Klaus. Det gik over forventning og Klaus var mega god til forklare, give gode råd og accepterede alle vores punkter. Vi havde heldigvis ikke oplevet de helt store udfordringer med huset.

Alt i alt en dejlig oplevelse :)

1 april 2026

Pragtfuld oplevelse

Vi har netop overtaget vores hus fra Milton ( Fyn), og hele processen har været rigtig god fra start til slut. Der har været styr på tingene, god kommunikation og en generelt tryg oplevelse hele vejen igennem.

Vi vil især gerne fremhæve vores byggeleder, Magnus Rosseau Bjerregaard. Hans professionalisme, grundighed og store engagement har gjort en kæmpe forskel for os. Han har været utrolig imødekommende, altid tilgængelig og klar til at hjælpe, selv ved de mindste spørgsmål eller udfordringer.
Selvom leveringsdatoen blev udskudt på grund af vejret, noget som naturligvis var uden for Miltons kontrol, gjorde Magnus en ekstraordinær indsats for at sikre, at alt alligevel lykkedes bedst muligt. Han gik virkelig above and beyond i sit arbejde, fulgte op på alle detaljer og sørgede for, at tingene blev løst hurtigt og effektivt.
Det er tydeligt, at Magnus brænder for sit arbejde og tager stort ansvar. Han skaber tryghed i hele byggeprocessen, og man føler sig i virkelig gode hænder.
Vi har haft en fantastisk oplevelse, og det skyldes i høj grad Magnus. Milton er meget heldige at have en så dygtig og engageret byggeleder.
De varmeste anbefalinger herfra!

18 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik nøgler til vores nye hus…

Vi fik nøgler til vores nye hus Strandgade 38 5683 tirsdag 17/3 2026. Vi er godt tilfreds med hus efter en lang byggeperioden. Der er nogle få justeringer som vi er sikker på bliver udført. En stor tak til Michelle og Anders samt til byggeleder Magnus.

25 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Overholder ikke bygningreglementet og fraskriver sig alt ansvar

Jeg købte i 2023 et brugt hus, opført af Milton i 2016. I slutningen af 2025 opdager jeg, at der er markante åbninger ved tagryggen/valmen, hvor tagstenene ligger op mod toplægten. Disse åbninger gør det muligt for både vand, fygesne – og ikke mindst skadedyr – at trænge ind.
Problemet blev alvorligt, da jeg flere gange i slutningen af 2025 havde en mår på loftet. Efter gennemgang står det klart, at dette er det eneste sted, hvor dyret fysisk kan komme ind. Herfra har den fundet vej gennem undertaget og ind på loftrummet.
Milton fraskriver sig dog ethvert ansvar. Deres serviceleder fastholder, at løsningen blot sikrer korrekt ventilation ved tagryggen. Jeg har efterfølgende rådført mig med både en tømrer og en bygningskonstruktør, som uafhængigt af hinanden vurderer, at der burde være anvendt rygningsbånd – den mest anerkendte løsning (selvom det ikke er et direkte krav).
Endnu vigtigere påpeger begge fagpersoner, at konstruktionen burde være udført, så det ikke er fysisk muligt for mår, rotter eller lignende at trænge ind. Dette er et krav i bygningsreglementet og har været gældende siden 2010.
Selv efter at have fremlagt dokumentation fra bygningsreglementet, fastholder Miltons serviceleder, at “det er en anerkendt løsning og dermed ikke i strid med reglerne” – på trods af at konstruktionen tydeligvis tillader skadedyr at få adgang til loftrummet.
Jeg står derfor tilbage med et alvorligt problem, som efter min vurdering skyldes en mangelfuld løsning – og en virksomhed, der ikke vil tage ansvar.

25 maart 2026
Logo Milton Huse

Antwoord van Milton Huse

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt, at det er en frustrerende oplevelse at finde skadedyr i sit hus.

Huset er opført i 2016, og efter vores vurdering er konstruktionen udført i overensstemmelse med de regler og faglige standarder, der var gældende på opførelsestidspunktet. Der er heller ikke registreret anmærkninger fra hverken byggesagkyndig, byggeskadeforsikring eller andre instanser.

Da du har overtaget huset i 2023 – syv år efter opførelsen – ligger vurderingen af husets stand på overdragelsestidspunktet som udgangspunkt hos sælger samt den tilhørende tilstandsrapport og ejerskifteforsikring.

Vi har været i dialog med dig om forholdet og tager naturligvis henvendelsen alvorligt. Hvis du ønsker, at vi ser nærmere på det sammen, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Christian, Milton Huse

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en positiv oplevelse med…

Jeg havde en positiv oplevelse med Milton i forbindelse med realiseringen af ​​mit drømmehus. Vores salgskonsulent Jimmi Potempa gav mig professionel støtte! Vi kan varmt anbefale Jimmi fra Milton og byg dit drømmehus.

23 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget lange svartider og langsom håndtering

Min oplevelse med Milton’s serviceafdeling har desværre været meget skuffende. Det, der især har præget forløbet, er de meget lange svartider fra serviceafdelingen. Flere gange er der gået lang tid, før jeg har fået svar på mine henvendelser, og jeg har ofte selv været nødt til at følge op for overhovedet at få en tilbagemelding.

Derudover har håndteringen af fejl og mangler også været præget af meget langsomme processer hos de samarbejdspartnere, som Milton benytter til at udbedre tingene. Ventetiden på at få rettet fejl og mangler har i mit tilfælde været betydelig længere, end man med rimelighed kunne forvente.

Samlet set har det givet mig en oplevelse af en meget tung og langsommelig proces, hvor der går lang tid fra man henvender sig, til der faktisk sker noget. Som kunde sidder man tilbage med en følelse af, at tingene trækker unødigt ud, og at opfølgningen ikke bliver prioriteret særlig højt.

Det er naturligvis muligt, at andre har haft en bedre oplevelse, men i mit tilfælde har forløbet været frustrerende og langt fra det serviceniveau, jeg havde forventet.

Jeg håber, at Milton fremover vil arbejde på at forbedre både svartider, opfølgning og koordineringen med de samarbejdspartnere, der skal udbedre fejl og mangler.

25 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trygt, overskueligt og personligt forløb

Vi har haft en rigtig god oplevelse med at bygge hus sammen med Michael fra Milton Huse i Ringsted.

Fra første møde følte vi os trygge i processen. Michael har været utrolig imødekommende og altid nem at få fat i, når vi har haft spørgsmål eller brug for sparring. Det har gjort en stor forskel i en proces, som ellers kan føles både stor og uoverskuelig.

Vi har især sat pris på den gennemsigtighed, han har skabt omkring hele forløbet. Vi har hele tiden følt os godt informeret og taget seriøst, og vi har aldrig haft følelsen af bare at være endnu et projekt i rækken.

Det, der har gjort størst indtryk på os, er Michaels menneskelige egenskaber. Den måde han møder os på og hans oprigtige interesse i vores projekt har gjort samarbejdet både trygt og personligt.

Michael har været med til at gøre vores byggeproces til en rigtig god oplevelse, og det er vi meget taknemmelige for.

Vi vil derfor varmt anbefale Michael og Milton Huse til andre, der drømmer om at bygge hus.

Hvis vi skulle bygge hus igen, ville vi ikke være i tvivl om, hvem vi gerne ville have med på rejsen.

25 februari 2026

Stor anbefaling af Milton Huse og byggerådgiver Tue Carlsen

Jeg opsøgte Milton Huse Aalborg for at høre om mulighederne for at få bygget et nyt hus. Lige fra første henvendelse blev vi taget rigtig godt imod, og byggerådgiveren, Tue Carlsen, var rigtig god til at tage os i hånden som førstegangskøber.

Vi stod i en situation, hvor vi skulle finde nogle økonomisk smarte løsninger for at få enderne til at mødes, og Tue var rigtig god til at hjælpe med at se alle mulighederne frem for udfordringerne.

Selvom vores husrejse endte med at vi købte et "brugt" hus i stedet for nybyg, har jeg kun positive ting at sige om Milton Huse Aalborg. Stor anbefaling herfra!

16 maart 2026

Fantastisk byggeoplevelse med Milton – stor ros til Jesper og Magnus

Vi fik overdraget nøglerne til vores nye hus i Odense, og huset var med minimale fejl og mangler.
Vi har været så heldige at have Jesper som byggerådgiver og Magnus som byggeleder, og de har været helt vildt dygtige. Jesper har været en kæmpe hjælp – både i forhold til at tænke i smarte løsninger under tegneprocessen, men også gennem hele byggetiden, hvor han har været med på sidelinjen, svaret på spørgsmål og guidet os.
Det er anden gang, vi bygger med Milton, og hvis vi skal bygge igen, ved vi helt sikkert, hvem vi ringer til – nemlig Jesper fra Milton.

12 maart 2026

1 års gennemgang

Vi havde besøg af Klaus til 1 års gennemgangen. Han var behagelig, professionel, tog sig tid til at forklare og vejlede og gjorde sig umage. Meget tilfreds 👍🏼

12 maart 2026

Stor tilfredshed med byggeriet

Vi overtog huset i november 2025. Efter vi flyttede ind og kom på plads, opdagede vi nogle mindre fejl, som løbende bliver rettet, efter henvendelse til Miltons serviceafdeling. Det har været dygtige håndværkere, der har været på byggeriet, og vi er meget tilfredse med huset.
Vi har været glade for Simon, Milton Ringsted afd., som var vores kontakt i forbindelse med planlægningen af byggeriet af huset og indtil overtagelsen.
Ulla og Hans

11 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er den dårligste oplevelse

Det er den dårligste oplevelse, og jeg vil aldrig i livet anbefale nogen af bygge med Milton Huse. Deres håndværkere laver noget nær et katastrofearbejde, som til sidst efter mange klager blev udbedret af en uvildig håndværker. Når først de har fået pengene, er de fuldstændig ligeglade med deres forpligtelser ift. garanti. Fraråder alle der skal bygge nyt, at de vælger Milton Huse.

11 maart 2026
Logo Milton Huse

Antwoord van Milton Huse

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne. Vi har umiddelbart svært ved at genkende det forløb, du beskriver, og vil derfor opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan få klarlagt situationen og finde en god løsning.

Christian, Milton Huse

Lees meer over geverifieerde reviews.