Mindcontroller Anders Aakjær Lassen Reviews 215

Bedrijfsgegevens

1. Bedrijfsentertainmentservice
  2. Goochelaar

Geschreven door het bedrijf

Psykologisk underholdning i højt tempo. Tankemanipulation og mindcontrol går hånd i hånd, når Anders Lassen indtager scenen. Mindblowing underholdning til alt fra julefrokoster og firmafester til bryllupper og konfirmationer.

5,0

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er fuldstændigt fantastisk show eller…

Er fuldstændigt fantastisk show eller skal jeg sige mindblowing 🤩Anders fik fra start alle med, så var stemningen ligesom sat, der blev grinet, sagt nu stopper det(og måske håbet på at gå derfra med penge i hånden) vi kan kun give Anders de varmeste anbefalinger, hvis man tør udfordre sine gæster

30 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

AnDiamantbryllupsfestders underholdt til vores…

Anders underholdt til vores diamantbryllupsfest, hvor gæsternes alder spændte fra 4 år til 89 år. Alle var dybt imponerede, forundrede og overraskede over det fantastiske show. Hvordan ved han, hvilket tal man tænker på, hvad ens veninde hedder og hvor man vil rejse hen sammen med hende, hvilken uddannelse man ønskede som ung men aldrig fik. Hvor er Anders dygtig, venlig og behagelig, vi kan varmt anbefale ham

23 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders er den mest fantastiske…

Anders er den mest fantastiske underholdning man kan tænke sig. Jeg oplevede ham først til en konfirmation og vidste med det samme at jeg måtte booke ham til dem årlige generalforsamling på mit arbejde, så jeg kunne se alle mine kolleger sidde med åben mund og polypper. Vi snakker stadig hvordan i alverden det kunne lade sig gøre - Anders’ show er afsindig anbefalelsesværdigt!!!

18 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imponerende og sjovt på højeste niveau

Anders lovede os at vælte konfirmationsfesten - og det levede han bestemt op til og mere til! Imponerende show som der blev snakket længe om til festen. Alle kunne være med - unge som gamle - men ingen kunne gennemskue Anders' evner. Kan på det varmeste anbefale Anders til at kick starte festen!

16 mei 2026

Blown Away!

Vi havde fornøjelsen af at have Anders Aakjær Lassen fra Mindcontroller til vores personaleforenings arrangement hos Signify, og det var intet mindre end fantastisk! Anders formåede at imponere og underholde alle fra start til slut med sine utrolige evner, skarpe humor og professionelle tilgang.

Man sad flere gange helt mundlam over det, han kunne, og samtidig var stemningen fyldt med grin, overraskelser og stor begejstring. Anders er utrolig nærværende og formår virkelig at inddrage publikum, så alle føler sig som en del af oplevelsen.

Vi kan varmt anbefale Anders og Mindcontroller til både firmaarrangementer, personaleforeninger og andre events, hvor man ønsker noget helt unikt og mindeværdigt. Det er uden tvivl en oplevelse, som jeg  vil tale om længe!❤️

19 mei 2026

Imponerende!!

Anders har en fantastisk energi og formår at inddrage alle i sit show. Vi var mildest talt blown away - vi plejer at være en medarbejdergruppe, hvor snakken lystigt går - men efter Anders' shown var der virkelig stille - alle prøvede at forstå, hvad de lige havde oplevet... Det var mildest talt imponerende! Anders får vores varmeste anbefalinger. Han vil bjergtage både børn og voksne med sit show og sin gode energi.

19 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har nu brugt Anders flere gange

Vi har nu brugt Anders flere gange, både ved barnedåb og konfirmation 🌸 han er top dygtig, får alle aktiveret både unge og gamle.
Genialt indslag som virkelig giver en god stemning og kæmpe oplevelse for gæster og hovedpersoner.
Vil anbefale lige præcis Anders til alle.
Kæmpe ♥️ herfra.

3 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En teamoplevelse der stadig tales om bagefter

Klart 5 stjerner.

Jeg har oplevet en del forskellige former for “corporate entertainment” gennem årene, men det her skilte sig markant ud. Utroligt engagerende, virkelig sjovt og med en grad af publikumsinvolvering, som gjorde, at alle var med fra start til slut.

Det mest imponerende var dog de konstante “hvordan f***** gjorde han det dér?!”-øjeblikke. Flere gange sad hele rummet nærmest tilbage i chok og totalt uforstående over, hvad vi lige havde været vidner til.

Selve showet blev leveret på engelsk til et internationalt corporate team, og det fungerede helt perfekt. Anders ramte energien, humoren og interaktionen spot on, samtidig med at det hele stadig føltes professionelt og elegant leveret.

Kæmpe anbefaling herfra, hvis man vil have noget, der faktisk overrasker folk - og ikke bare endnu en standard teamaktivitet.

1 mei 2026

Intet mindre end fantastisk 💫

Vi havde fornøjelsen af at have Anders Lassen ude som mindcontroller til vores konfirmation den 2. maj 2026 – og det var intet mindre end fantastisk!

Anders leverede et både underholdende, overraskende og tankevækkende show, hvor humor og skarpe indsigter gik hånd i hånd. Han formåede at engagere både unge og voksne, og flere gange sad vi alle måbende og spurgte hinanden: “Hvordan kan han vide det?”

Snakken gik resten af aftenen, hvor gæsterne ivrigt diskuterede hans evne til at “læse” folk og forudsige ting, der virkede helt umulige. Det skabte en helt særlig stemning og gav konfirmationen et ekstra mindeværdigt løft.

Selv flere dage efter har vi fået beskeder fra gæster, der stadig er dybt imponerede og forundrede – og som fremhæver, at underholdningen var i absolut topklasse.

Vi kan kun give Anders vores varmeste anbefalinger – han skaber oplevelser, man taler om længe efter, festen er slut.

2 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anders kom forbi til vores søns…

Anders kom forbi til vores søns konfirmation her i maj 2026. Han står meget skarpt, og er afsindig dygtig. Han kan i den grad sit håndværk, og vi kan kun anfald Anders på det varmeste. Det var lige det ekstra på en vigtig dag.

3 mei 2026

Underholdning til konfirmation.

Vi havde Anders til at underholde ved vores søns konfirmation og det var en kæmpe succes.
Han kom i god tid og havde ikke travlt. Hans show var meget nærværende og han fik hele selskabet med. Det var overraskende og helt umuligt at gennemskue hans teknik og evner inden for tankelæsning og mind-control.
Kan absolut anbefales til alle former for fester og arrengenenter.

25 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Andes gav os et både sjovt og…

Andes gav os et både sjovt og overraskende show. Med humor og skarpe greb udfordrede han vores forestillinger om viden, kontrol og erkendelse. Vi blev ikke bare underholdt, men også intellektuelt pirret, da grænserne mellem det, vi troede vi vidste, og det, vi oplevede, konstant blev forskubbet. Et tankevækkende indslag, der satte gang i refleksioner længe efter latteren, havde lagt sig.

22 april 2026

Helt igennem fedt!

Havde Anders forbi til vores søns konfirmation. Det var et super sjovt og utroligt godt show der efterlod alle dybt imponerende over hans evner. God kommunikation og godt tilpasset vores fest og søn. Helt perfekt 🎉

18 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Festligt indslag ved min mands 70 års…

Festligt indslag ved min mands 70 års fødselsdag, som gjorde lykke.
Selvom vi kun var et lille selvskab bestående af vores voksne børn og børnebørn - blev vi alle tryllebundet
Jeg nød som mormor at se dem forbløffede, smilene , grinene - hvordan gjorde han? Hvordan kunne han?
Og da den lille på 3 år gik i vejen på “senen”’- blev der da bare lynhurtigt lavet en lille sød ballonhund - så var han beskæftiget.
Dejlig dag - tak

26 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Han blæste mine gæster omkuld.

Anders underholdt til min 70 års fødselsdag. På forhånd havde han lovet at blæse gæsterne omkuld og det gjorde han. Han havde publikum i sin hule hånd og lavede det ene imponerende mindcontol nummer efter det andet. Han var desuden charmerende og morsom. Gæster talte meget om det efter showet.
Jeg kan varmt anbefale Anders til både firma- og private arrangementer.
Flemming.

21 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi gav dette show i fødselsdagsgave og…

Vi gav dette show i fødselsdagsgave og det var en kæmpe succes. Anders var fuld energi og leverede en fantastisk optræden, som vi stadig snakker om flere dage efter. Vi forstår simpelthen ikke, hvordan det kunne lade sig gøre.

20 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tænk at kunne forudsige sin egen sygdom…

Tænk at kunne forudsige sin egen sygdom og derfor sørge for en identisk bror som back-up... Vi havde booket Anders til 2 shows - og han leverede det første til UG+ og slange - vi er stadig totalt mystificerede! - som sagt sørgede han så også for formidabel vikar da han blev influenzaramt - hans bror Mikkel tryllebandt ligeså vel som han selv Meget anbefalingsværdigt!

29 januari 2026
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.