MindyMax AS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk sendt sort bukse som var veldig fin. Men fint hvis dere sier noe om hvor høy buksene er i livet, de jeg har kjøpt før har ikke vært så lav i livet som denne. Kan dere informere hvor høy buksen... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg liker Mindy Max veldig mye ...de har helt unike og fantastiske jeans... super fine og coole... kanskje litt høy pris... Men man får jo ikke kjøpt de andre steder.... De er alltid rask med lever... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt en del klær fra dere, er super fornøyd både med kvaliteten og ikke minst service. Noen ganger har jeg vært nødt til å bytte pga str. Det er super enkelt. Det er bare å lukke posen å klist... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å bestille, får + for bruk av Klarna (da dette føles tryggere ved netthandel). Rask levering, fikk varene etter kun 2 dager. Størrelsene er normale (jeg bruker small til vanlig, kjøpte 4 pla... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Mindy Max – den beste klesbutikken for deg som liker unike klær som skiller deg ut i mengden. Vi er en helt ny nettbutikk som tilbyr rocka klær som du ikke finner andre steder i Norge.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Er glad og fornøyd!

11 maart 2020

Hei Yris,

Takk for en hyggelig tilbakemelding.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjempe kule klær og bra kvalitet

Kjempe kule klær og bra kvalitet. Flott service er det også 👍🏻

9 maart 2020

Hei Ann Kristin,

Takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Det er moro å lese at du er fornøyd med produktene, kvaliteten og servicen! :-)

Rask levering.

Størrelsen på klærne var riktig og passet bra.

6 maart 2020

Hei Vera,

Takk for din tilbakemelding.
Så moro å lese at du er fornøyd med størrelsen! :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

feil bestilling

Hei jeg bestilte ,pga jeg trodde det var en strikkepakke,men kom genseren kom ferdig strikket,

28 februari 2020

Hei Anita,

Takk for din tilbakemelding.
Det stemmer at vi ikke selger strikkepakker - vi selger kun ferdige produkter.
Vi håper likevel at du likte genseren! :-)

Kundeservicen er topp

Kundeservicen er topp. Ikke noe problem å returnere varen hvis den ikke passer.

28 februari 2020

Hei Laila,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! :-)
Det er moro å lese at du er fornøyd.

Rask levering

Rask levering, rask retur, bra kvalitet på klærne, og god kundeservice.

25 februari 2020

Hei Rigmor,

Takk for en hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Kjempegode/-tøffe bukser🥰knallbra…

Kjempegode/-tøffe bukser🥰knallbra sevice👍👍

23 februari 2020

Hei Anne Kristin,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Vi setter stor pris på den fine omtalen, og det er moro å lese at du er så fornøyd! :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei i str noe lang i bena ,men ellers…

Grei i str noe lang i bena ,men ellers god kvalitet 😄

22 februari 2020

Hei Anne Karin,

Takk for en hyggelig tilbakemelding.
Det var synd at buksa var litt for lang i bena, og veldig moro at du likte kvaliteten! :-)
Husk at vi har gratis retur, dersom klærne ikke skulle passe.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk skoene dagen etter jeg bestilte…

Fikk skoene dagen etter jeg bestilte de. Snakk om rask levering!

18 februari 2020

Hei Nina,

Takk for tilbakemeldingen.
Så moro å lese at du er fornøyd! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg liker Mindy Max veldig mye ...de…

De er alltid rask med levering og ingen problem med tilbakesending eller noe annet...
Anbefaler de på det sterkeste.....

17 februari 2020

Hei Linda,

Takk for en veldig fin tilbakemelding.
Det er moro å lese at du er fornøyd! :-)
Vi setter stor pris på din anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk sendt sort bukse som var veldig…

Fikk sendt sort bukse som var veldig fin. Men fint hvis dere sier noe om hvor høy buksene er i livet, de jeg har kjøpt før har ikke vært så lav i livet som denne. Kan dere informere hvor høy buksene er i livet?
Bukser med lav midje passer ikke så godt min fasong, så ikke så fornøyd denne gangen.
mvh

14 februari 2020

Hei Tove Beate,

Takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre at du ikke var like fornøyd med kjøpet denne gangen.
Vi forsøker å informere så godt vi kan om alle produktene våre. Dessverre er det ikke alltid oppgitt om en bukse er høy eller lav i livet, og dette gjør det vanskeligere for oss å informere om produktet. Din tilbakemelding er viktig for oss, og vi skal selvfølgelig ta det videre.

Tjeneste

Veldig bra tjeneste.

12 februari 2020

Hei Mariana,

Takk for en fin og hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.