De mensen achter pi coin pakken zoveel van jou omdat mensen die je aanmeld zijn gestopt en nooit gemijnd hebben stelen ze van mij 4000 coins Wat een oplichters kijk uit mensen

Ik kan geen andere mensen vinden die zich beschikbaar stellen om met mij samen te werken) mine bijv kellyzaya heeft zich beschikbaar gesteld maar hoe kan ik haar vinden? Ik kan alleen in mijn eigen co... Toon meer

Absolute scam! Heb ze mijn info gegeven en 2 dagen later word ik door 2 chinesen 'Justin' en 'Mila' gecontacteerd via whatsapp voor een 'job aanbieding'. Dit is geen cryptomining app maar een dat... Toon meer

Op zoek naar een invite code? Gebruik mijn naam, Langemike ** Eindelijk een super eenvoudige manier om je eerste stappen te zetten in de Crypto wereld. App wijst zich vanzelf, geen ingewikkeld gedoe.... Toon meer

Houd rekening met het volgende

2,5

Slecht

Mooi project voor passief inkomen. NoThx1991

Mooie en duidelijke app. Je kan gratis PI minen wat in de nabije toekomst een waarde zal krijgen. Mijn verwachtingen zijn groot voor dit project.

Wil je hulp in app of wil je extra mining speed dan kan je mijn naam gebruiken als je de app download. We krijgen beide voordelen zoals gratis PI coin en de mining speed verhoogt met 20%. Mijn naam (referral) is NoThx1991. Voeg me toe en we spreken elkaar op de app!

17 december 2021

Gemakkelijke manier om wat extra crypto te verzamelen

Gemakkelijke manier om wat extra crypto te verdienen. Je hoeft zelf geen enkele investering te doen en gewoon dagelijks op een knopje te duwen. Wie wat wat de tokens ooit waard zijn.

Het is enkel via invite. Altijd fijn als je mijn code wilt gebruiken: Jelleev

10 december 2021

Bezie het als een gratis gokje!

Momenteel kan je nog gratis meedoen,na nieuwjaar hebben ze hopelijk een waarde en dan is het afgelopen met gratis minen.Ondertussen meer dan 29 miljoen miners.Je moet een zogezegde uitnodiging profiel naam ingeven van een bestaande miner om te kunnen meedoen.Je verdien percentage word bepaald door aantal miners die met jou profiel naam inloggen.Ik ben ondertussen al een 5 tal maanden aan het minen.Ze hebben een app met een Nederlandse chatbox waar je zelf ook vragen kunt stellen.Jullie mogen gerust mijn profiel naam ingeven:Janissary1826.
Alvast mijn dank en succes!!

29 november 2021

Zooitje kansloze figuren hieronder die…

Zooitje kansloze figuren hieronder die je uitnodigen om vervolgens commisies op te strijken (vertellen ze er niet bij).
Trap niet in deze onzin mensen. Beleg liever in BTC of ETH.

10 november 2021

Pi is een nieuwe digitale valuta…

Pi is een nieuwe digitale valuta ontwikkeld door Stanford PhDs, met meer dan 23 miljoen leden wereldwijd. Om ook mee te doen gebruik Gomis2808 als je uitnodigingscode.

Het werkt echt!

28 oktober 2021

Ik stuur je 1π

Ik stuur je 1π! Pi is een nieuwe digitale valuta ontwikkeld door Stanford PhDs, met meer dan 10 miljoen leden wereldwijd. Om je Pi te claimen gebruik mijn gebruikersnaam (freek2020) als je uitnodigingscode.
Voor gratis pi

19 juni 2021

Energiezuinige cryptocurrency!

Bitcoin en andere 'altcoins' hebben het zwaar te verduren vanwege het energieverbruik van deze coins. De structuur van Pi is vooral interessant om zijn zuinige energieverbruik! Met de mobiele app kan je minen en al Pi coins opsparen. Ontvang ook gratis Pi met uitnodigingscode 'alexnahvi'.

21 mei 2021

Deze zogenaamde toekomstige cryptomunt…

Deze zogenaamde toekomstige cryptomunt is vrijwel zeker scam. Trap er niet in, goed inlezen want je geeft Pi bij het installeren van de app toegang tot alles! Google op "Pi coin scam" en je schrikt je een hoedje.

18 mei 2021

Makkelijke app

Makkelijke app, zoals ze zeggen een kind kan de was doen. Je hoeft niet heel de dag op te letten of het minen werkt, gewoon meldingen aanzetten👌🏼En Toch het proberen waard, we horen tegenwoordig toch steeds meer over crypto valuta en nooit geschoten is altijd mis...
Wat moet je doen:
Ga naar de AppStore/ play store en download de app.
Meld jezelf aan (2min werk)
En wanneer er een Uitnodigingscode wordt gevraagd vul dan Sjiero in en join mijn securitycircle en mine gezellig mee naar een misschien wel een betere toekomst voor jou en anderen!!!
Nogmaals uitnodigingscode: Sjiero

12 mei 2021

ENTHOUSIAST

Ben zeer benieuwd hoe dit gaat lopen. Was meteen erg enthousiast toen ik er over las. en probeer er ook veel info over te lezen zodat vanaf start mijn achtergrond info meteen optimaal.
Tips voor info altijd welkom. Wie weet mis ik nog iets :)
Mocht iemand zich in mijn 1persoon kringetje (tot nu toe) willen toevoegen. Altijd leuk.
ctc1987

27 april 2021

Pi netwerk.Niet geschoten......

Code pi netwerk.
Ik heb geen idee of het gaat werken, maar. Niet geschoten......!
Als je in mijn circle wilt komen graag.
Gebruik bij het installeren van de app de code "kris10en".
De rest gaat vanzelf.

Kris

25 april 2021

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom in mijn team bij Pi network & Bee network gebruik mijn uitnodigingscode Alipatron777

22 april 2021

Hele leuke app

Hele leuke app! Laagdrempelig voor mensen om zo kennis te maken met cryptomunten. En zo ook uiteindelijk op de langere termijn wellicht geld mee te verdienen😬 gebruik de uitnodigingscode: Gentleman321 om zo al gratis 1 pi cadeau te krijgen💪🏽

17 april 2021

Is dit jouw bedrijf?