Bra varor, strumporna är fantastiskt mjuka. Däremot stödstrumporna känns aldelles för tajta tröts att jag har mätt enligt anvisning. Kvalitativa men tyvärr fel storlek,så för mig var det inte värt pen... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket nöjd med strumporna jag köpte här. Båda varianterna var av bambu, och har gjort att mina fötter svettas mindre. Snabb leverans ock inga problem annars.
Bedrijf heeft geantwoord
Det var enkelt att beställa och betala. Varorna levererades snabbt och jag är mycket nöjd med dessa stödstrumpor. De verkar t o m stötta mina förr så ofta torra fötter. Jag behöver inte smörja dem var... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Snabb leverans och bra service. Skorna väldigt sköna och jag blev väldigt glad för att mina specialgjorda iläggssulor fick plats! Litet minus för att era innersulor satt väldigt hårt klistrade och va... Toon meer
Hallandsvägen 19, 26936, Båstad, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Snabb och korrekt leverans och perfekt returrutin

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Har köpt flera skor och sandaler hos er. Alltid varit jättenöjd. Denna gången tycker jag att modellen (som jag köpt förut) är både mindre i storlek och mycket hårdare.

Antwoord van Minfot i Båstad AB
En fruktansvärd stank mötte mig när jag öppnade paketet med mina sandaler. När jag lyfte upp dem var de fulla med våtmärken, vet inte om de var använda eller om någon sprejat dem med någon vätska.
Fruktansvärt!!
Trots att jag skrev detta tydligt på returen fick jag betala returfrakten och ingen återkoppling från Minfot öht.
Handla inte av detta företag är mitt råd

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Tidigare då jag handlat har jag kunnat betala med Klarna. Nu har införts en ny krånglig betalningsfunktion. Kommer inte att handla igen förrän det går att använda Klarna.

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Bambu strumporna är jättesköna att ha på sig och håller länge i gott skick

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Skorna motsvarade mina förväntningar när det gäller kvalitet och utseende. De var mjuka och väldigt fina. Tyvärr passade inte formen mina fötter, så jag valde att returnera dem.

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Det var snabbleverans, men tyvärr passade inte skorna mig. Gick bra med returen också.

Antwoord van Minfot i Båstad AB
God kvalitet og god let service. Hurtigt levering.

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Efter att ha provat ett par fick jag en förskräcklig klåda, vet inte om det är någon kemikalie i strumporna som jag inte tålde! Tyvärr kan man ju inte returnera när man öppnat paketet, ångrar att jag inte köpte bara ett par för att prova!!

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Det var en bra produkt som jag beställde!

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Har köpt stödstrumpor för bred vad, tidigare hos er, som varit bra.
Men dessa var märklig form, bred vad och mycket smal ankel i förhållande till vaden. Tyvärr blev det retur.

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Jag har svårt att få tag i rätt storlek även om jag har köpt breda. Men problemet är att alla oavsett om de är av nylon eller bomull så gör det ont vid knäna efter knappt en dag🙄känns inte alls behagligt☹️

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Den fotlösa stödstrumpan var för liten trots att jag köpte största storleken - med marginal. Gick knappt att få på, satt för hårt åt. Är det fråga om medicinska stödstrumpor? Det har jag inte efterfrågat.

Antwoord van Minfot i Båstad AB
Enkelt att beställa och betala, snabb leverans.
Tack för ett par schyssta skor!!