MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen Reviews 32

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede Allan/ Min- fix for at få repareret min skorsten. Der er rigtig højt op, så det var nødvendigt at bruge en høj lift. Allankastede sig ud i opgaven og har udført et super- flot a... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi skulle have malet huset fra top til tå og Allan sprang til hurtigt og sørgede for, at vi kunne overholde deadline for indflytning Allan har udført et godt stykke arbejde og arbejdede både sene... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Klusbedrijf
  2. Metselaar
  3. Timmerman
  4. Schilder

Geschreven door het bedrijf

MINI-FIKS.DK understøtter private og erhvervsdrivende med hverdagens større og mindre håndværksmæssige opgaver. Udfører renoverings- ombygnings- og nyetableringsopgaver efter nærmere aftale. Totalentrepriser varetages også og hvis en opgave kræver det - eks.vis hvor faglig autorisation er påkrævet, trækkes på relevante samarbejdspartnere eks.vis ved VVS og El arbejde. Specialer: Badeværelser - totalentreprise herunder støbning og flisemuring, opbygning af vægge og lofter etc. Køkkener - montage og finish Fuldspartling, opsætning af filt samt div. mureroogaver på krævende vægge, malerarbejde og finish. Gulve - lægning af trægulve og gulvfliser. Netpudsrenovering og vandskuring af facader på 1 og 11/2 plans huse. Træterrasser og mindre hegn etc Div. handyman opgaver Alt udføres som var det hjemme hos mig selv -med sans for detaljen. Troværdighed og tryghed er vigtige værdier samt afstemthed i kommunikationen så opgaven løses til begge parters tilfredsstillelse. Kompetencer: Tømrer/snedker opgaver Maler Murer VVS EL

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi sender Allan vi varmeste…

Vi sender Allan vi varmeste anbefalinger. Det er nu anden gang Allan udfører en opgave for os, og vi vil helt sikker bruge ham ingen i fremtiden.
Allan er punktligt, professionel og en dygtig håndværker.

15 februari 2026

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Tak (igen) Mads og familie. En fornøjelse at få enderne til at mødes sammen med jer.
Anbefalingen går begge veje.

Fuge ved unidrain

Nem kommunikation, kom til tiden og arbejdet blev udført til UG.

28 januari 2026

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Hej Steffen. Tak selv for nem og ubesværet proces. Anbefalingen går begge veje.

Grundig og ordentlig

Allan var effektiv, grundig, og var der var god kommunikation igennem hele processen.

/Niels Møller

Hurtig svartid.

10 november 2025

Tak Vibeke - god kaffe og søde katte😊

Super- flot arbejde!

Allankastede sig ud i opgaven og har udført et super- flot arbejde og jeg er meget tilfreds med det endelige resultat. Allan fik undervejs i arbejdet også lokaliseret og repareret den egentlige årsag til hele miseren!

I hele processen blev alle aftaler og tidsfrister overholdt til punkt og prikke.

Næste gang jeg skal have udført noget murer- arbejde vil jeg helt klart vælge Mini- fix igen,- ligesom jeg vil anbefale ham til venner og bekendte m.fl.
Mvh Anne-Dorit Pedersen

6 november 2025

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Tak for de positive og varmende ord Anne-Dorit. Det har været en fornøjelse at udføre opgaven for dig og anbefalingen går begge veje. Jeg er rigtig glad for vi samtidig fik lokaliseret og løst hovedproblemet.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi skulle have malet huset fra top til…

Allan har udført et godt stykke arbejde og arbejdede både sene aftener og weekender for at klare opgaven.

Kan give Allan min bedste anbefaling🌞

1 oktober 2025

Renovering af køkken

Allan har stået for renoveringen af vores køkken, og vi er utrolig glade for resultatet. Fra start til slut har han været både venlig og behagelig at samarbejde med. Han arbejder meget grundigt, har sans for detaljer og sørger for, at alt bliver lavet ordentligt. Derudover overholder han alle aftaler, hvilket giver en stor tryghed i processen. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling af Allan – både for hans håndværk og hans professionelle tilgang.

1 september 2025

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Wow og tak - er meget taknemmelig for at i har den oplevelse - så er jeg lykkes med det jeg ønsker🙏🏼😊
Anbefalingen går begge veje🙏🏼😊

Super professionel

Super professionel, fagligt dygtig, klar kommunikation og holder aftaler.

Vi fik lavet køkken af Allan. Det er gået upåklageligt.

1 oktober 2025

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Tak for samarbejdet. En fornøjelse at arbejde for jer.

Troværdigt og professionelt

Det var en super god oplevelse at bruge mini-fiks. Han kommer som aftalt, udfører et professionelt arbejde og efterlader hjemmet rent og rydeligt. Allan er iøvrigt en behagelig og venlig person, som hurtigt fik vores opgaver presset ind i sin kalender. Klar anbefaling.

25 april 2025

Hej Maria og familie
Tak for de positive tilkendegivelser og oplevelser med mit arbejde og måde at gribe det hele an på. Det glæder mig at i har det sådan - så er jeg lykkes med det jeg tilstræber med mit arbejde og virksomhed.

Anbefalingerne går begge veje - det er en fornøjelse at arbejde for jer.
Dbh. Allan - Mini-fiks.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Allan gjorde et super arbejde

Allan gjorde et super arbejde, da vi skulle have støbt vores gulv i cement. Han arbejder meget professionelt og udfører sit job med omhu. Allan kan klart anbefales!

8 maart 2025

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Tak for den positive tilkendegivelse Pontus. Det glæder mig at i er tilfredse og det var en fornøjelse at samarbejde med jer om opgaven.

Stor tilfredshed

Bestilte et stykke arbejde, som blev udført til stor tilfredshed og ville gøre det igen. Allan som gjorde arbejdet er en stille og rolig mand som arbejder sig frem til de bedste løsninger og et extra plus: han har ordenssans, som de færreste håndværker har.

24 februari 2025

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Tak Mikael og familie. Det glæder mig meget at I er tilfredse ‘hele vejen rundt’. Så er jeg lykkedes med det jeg ønsker.
Tak for samarbejdet.
Dbh. Allan

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde fornøjelsen af Allan til at…

Vi havde fornøjelsen af Allan til at installere vores væghængte toilet. Dette gjorde han med kort varsel og vi er rigtig glade for resultatet. Undervejs var der en enkelt del vi ikke var helt tilfreds med, og det læste Allan med det samme. Så alt i alt 5 stjerner og en anbefaling herfra 😁🙏🏻

8 januari 2025

Hej Søren og Emma
Tak for ordene og glad for i er tilfredse med resultatet. Anbefalingen går begge veje🙏🏼😃

Allan kan alt!

Allan kan alt! Super pålidelig og laver arbejdet (tømrer, elektriker, maler, vvs i det omfang man må), som om det var hjemme hos ham selv - kæmpe anbefaling.

30 januari 2025

Badeværelse

Allan har hjulpet med at lukke væg af til et indbygget væghængt toilet. Der opstod lidt udfordringer i processen da toilettet ikke var helt korrekt monteret (ikke Allan), og det har Allan hjulpet med. Det er blevet et rigtig godt resultat. Al kommunikation har været perfekt. Aftaler overholdt og kommer til tiden. Ingen slinger i valsen. Grundighed er i højsædet hos Allan. 👌👍

24 januari 2025

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Tak for din positive og varmende anmeldelse Julia. En fornøjelse at samarbejde med dig om det fine resultat. Dbh. Allan

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

We are very pleased with bathroom…

We are very pleased with bathroom renovation done by Allan. He is very soft spoken, trustworthy and thoughtful while performing his work. We discussed the work with him and went on vacation. He was very clear with the work and it was done with perfection. Thanks Allan for all the hard work. :)

17 januari 2025

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Hello Onkar and family. Thank you for your positive review. It warms my heart to read, since it is my most important goal, to fulfill my tasks in a way, that my customers ends up feeling what you express about my efforts.
Thanks Onkar and family🙏🏼☺️

TAK!

Hej Allan

Tusind tak for hjælpen til mit nye badeværelse. Det var dejligt at have nogen, som var helt klare i spyttet og som var god at snakke med når der var forskellige udfordringer i renovationsarbejdet. Jeg har fået et smukt badeværelse med gulvvarme og store fliser 😄

30 november 2024

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Selv tak Benjamin - en fornøjelse at samarbejde med dig om det fine resultat.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sendte aldrig nødvendig dokumentation som lovet.

Allan lavede flere ting i min lejlighed sidste år. Der blev både åbent op til køkkenet, sænket loft i gang, ordnet vægge og lavet el. Overordnet set var jeg glad for Allans arbejde. Allan havde samarbejde med en elektriker der lavede el.

Da jeg fik regningen, var det hele blot slået sammen under beskrivelse af “total enterprise”. Jeg bad Allan om at udspecificere regningen, da jeg havde brug for, at kunne dokumentere, hvad der præcis var blevet lavet af forbedringer i lejligheden. Da lejligheden er en andel, bliver el nedskrevet med flere år end fx murerarbejde, og derfor har det en stor betydning for prissættelse, hvis jeg står og skal sælge. Allan sagde, at han ikke kunne ændre på regningen, hvilket jeg nu ved at han sagtnes kunne. Lave en kreditnota på den oprindelige, og have skrevet en ny. Men han lover mig, at sende et tillæg til regningen, med udspecificering. I bagklogskabens lys, skulle jeg ikke have betalt den regning, men havde virkelig ikke troet, at han ville “stikke af” på den måde. Jeg rykker ham utallige gange for at få den, på en pæn måde, om han ikke godt vil være sød og sende det som lovet og forklarer hvorfor det er vigtigt. Jeg får hele tiden af vide, at han nok skal sende den. Indtil jeg pludselig intet hører. Der bliver ikke længere svaret på mine opkald eller beskeder. Nu et år efter har jeg prøvet at kontakte igen, men bliver ignoreret. Synes virkelig jeg har prøvet at række ud, været tålmodig og ordentlig, men uden held. Derfor denne anmeldelse. Synes simpelhen ikke det er okay, at man efterlader en kunde på den måde. Ikke holder hvad man lover, ikke svarer og er fuldstændig ligeglad med, den situtation han sætter mig i, hvor jeg kan miste en masse penge, fordi jeg ikke kan dokumentere hvad ham og hans elektriker har lavet i min lejlighed.

4 augustus 2024

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Hej Ida - nu svarer jeg også lige her, selv om vi har skrevet sammen direkte og således at sagen er belyst fra min vinkel også.
Først og fremmest anerkender jeg at der gik længere tid end jeg selv regnede med, førend at jeg fik udfærdiget en særskilt opgørelse som du spurgte mig om jeg ville hjælpe dig med da vi var færdige med arbejdet der tog godt en måned.

Der er jo altid en historie bag historien og forskellige oplevelser af situationer mennesker imellem.

Jeg mener ikke din udlægning er overensstemmende med fakta idet du ikke før arbejdet var færdigt adspurgte om jeg ville hjælpe med at få lavet en opgørelse som du måske en dag ville få brig for ift. et videresalg. Selvfølgelig ville jeg da det. Så det var aldrig en del af selve aftalen fra start - og faktisk kun noget jeg tilbød fordi jeg havde forståelse for din situation og gerne ville hjælpe dig.
Jeg har således ikke læbet fra nogen aftale -men ja - når nu du ikke stod og akut manglede den, har jeg prioriteret mine aktuelle kunder og dermed kom du til at vente.

Du rykkede mig mange gange de første måneder lg jeg svarede dig HVER gang at den nok skulle komme frem til dig - når det passede ind i min tid og liv. Havde du stået og akut manglet den - havde jeg selvfølgelig handlet på det med det samme.

Trods min fortsatte tilkendegivelse af - at jeg trods dine mange pågående henvendelser, fortsat agtede at hjælpe dig - helt gratis og uden jeg egentlig var forpligtet på det, blev du ved at rykke selvom det ikke var akut.
Jeg synes det med tiden blev ret demotiverende at fortsætte med at svare det samme som hidtil - altså ‘jo det vil jeg stadig godt - når det passer ind i i mit’ og derfor stoppede jeg til sidst med at svare på det samme - følte det faktisk chikanerende og anmassende tilmsodst - og jeg ville jo faktisk bare hjælpe dig med noget du bad om - hent frivilligt.

Du vælger så at lægge din version og anmeldelse op her og ja, så tænkte jeg det nok var bedst at få sagen endeligt ud af verden - så jeg lavede opgørelsen og skrev til dig, som så mange gange før - at jeg er ked af der gik længere tid end ventet - men også at der var gode grunde dertil - i mit liv.

Håber du får brug for den en dag og at den kan hjælpe dig med et videresalg.

Dbh. Allan - Mini-fiks.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Empatisk - God pris - Perfekt arbejde.

Mini Fiks har vores fulde anbefaling herfra og er vores fremtidige Håndværker/handyman.
Meget behaglig personlighed, god kommunikation, fair pris forhandling, sans for detaljen og rigtig flot udført.

12 juli 2024

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Tak begge to for de varmende ord - og ikke mindst jeres måde at være på - jeg kan kun sende de bedste anbefalinger retur🙏🏼☺️

Totalrenovering af badeværelse

Allan har stået for at renovere vores gamle 60'er badeværelse fra top til tå. Resultatet er så flot, præcis som vi ville have det! Alle aftaler er overholdt, klar kommunikation hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra.

1 april 2024

Antwoord van MINI-FIKS.DK v/Allan Ulrich Thomsen

Tak Mona og Jan. Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer om det fine resultat. Anbefalingen går begge veje🙏🏼😊

Lees meer over geverifieerde reviews.