René is een vakman met passie voor het vak
René is een vakman en heeft geduld waar andere al lang gestopt waren.
Zijn meeste reparaties kunnen op U Tube gevolgd worden zodat je precies kan zien dat zo'n reparatie niet eenvoudig is
Van Speykstraat 10, 6712 HG, Ede, Nederland
René is een vakman en heeft geduld waar andere al lang gestopt waren.
⭐⭐⭐⭐⭐
René van Minicopters: vakman met passie en eerlijke service!
Na een flinke zoektocht naar iemand die mijn DJI Mavic Air kon repareren, kwam ik op de site van Minicopters terecht. De YouTube-video’s van René gaven me direct vertrouwen: duidelijk, deskundig en gepassioneerd. Ondanks dat hij in zijn automatische bericht aangaf tijdelijk geen nieuwe reparaties aan te nemen vanwege drukte, nam hij toch persoonlijk contact met me op. Dat alleen al zegt veel!
Na mijn uitleg wist hij vrijwel direct wat er waarschijnlijk mis was, en ik mocht de drone toch brengen. Ik gaf hem de tijd, maar tot mijn verbazing was de drone binnen een week al gerepareerd. En het mooiste? Ik kon de hele reparatie volgen via zijn YouTube-kanaal — super transparant en leerzaam!
René werkt met oog voor detail, denkt aan de klant, en kiest waar mogelijk voor repareren in plaats van vervangen — wat zowel goedkoper als duurzamer is. Zijn prijzen zijn eerlijk, zijn service is top, en bovenal: hij doet zijn werk met echte passie.
Soms moet je even geduld hebben door de drukte, maar dat is het dubbel en dwars waard. Er is totaal geen onwil, alleen een vakman met een volle agenda 😉.
Kortom: topservice, eerlijke prijzen en échte liefde voor drones. Aanrader voor iedereen die kwaliteit zoekt!
Bedankt René!
Groet,
Armando
Top bedrijf en bovendien ook nog eens een top gast/monteur, goed geregeld allemaal!
Ik had me drone kapot gevlogen tegen een gebouw en ik kon in de avond meteen langskomen, probeer dat maar eens bij een ander bedrijf. Hij heeft de drone gemaakt, alsof die nooit ergens tegen aan is gevlogen.
Duidelijke afspraken en die komt hij na! Ik had de kosten 2 x zo hoog ingeschat, maar deze meneer is gewoon een held beste mensen! Heb er even geen andere woorden voor. Zeker even bellen voordat je elders gaat zoeken of informeren is het advies dat ik geven wil aan de persoon die deze review leest. Deze review heb je dubbel en dwars verdiend en ik/we wensen je het aller beste!
Toedels.
De gimbal van mijn Phantom 4 Pro was kapot. Het was een vreemd probleem. Soms deed die het wel en dan weer niet. René heeft zich er helemaal in vastgebeten en heeft het probleem voor me opgelost. En dit naar mijn mening tegen een schappelijke prijs.
Kan dit bedrijf bij iedereen aanraden die een Drone wil laten repareren. Mocht ik ooit nog iets hebben dan meld ik me zeker bij jou.
groeten Marcel

Antwoord van Minicopters.nl