Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget personlig og nærværende service fra start til slut. Man føler sig virkelig i trygge hænder. Min familie har handlet her flere gange, og denne gang fik jeg ompolstret en skammel. Den blev leve... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fremragende service fra første til sidste sekund. Vi fik rigtig god og ærlig rådgivning under første besøg i butikken, hvorefter vi fik mulighed for fremvisning af flere stole i vores lejlighed så vi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er så glad for mine flotte 7'er stole fra Minidesign i Århus. God vejledning omkring valget af polstring, Kenneth er meget serviceminded og svarer lynhurtigt på Messenger. Tilmed blev blev stolene... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Stofferingszaak
  2. Reinigingsbedrijf voor meubelbekleding
  3. Winkel voor tweedehands kantoormeubilair

Geschreven door het bedrijf

Om Mini design Velkommen til Mini Design hjemmeside – Vi løser alt fra stoleflet, møbelrens, polstring af møbler og pulverlakering af møbelstel. Vi er en virksomhed, der er dedikeret til at hjælpe dig med at bevare skønheden og komforten i dine møbler i årevis. Vi forstår vigtigheden af at have smukke og funktionelle møbler i dit hjem eller virksomhed, og derfor tilbyder vi en bred vifte af tjenester til at opretholde og reparere dine møbler. Vores team af erfarne og professionelle håndværkere vil sikre, at dine møbler ser ud som nye igen. Vi er stolte af vores kvalitetsarbejde og vores engagement i at levere enestående kundeservice. Tak fordi du valgte Mini Design.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt håndværk og fantastisk betjening

Endnu engang havde vi besøg af Minidesign, som leverede en fantastisk stol her i København. Kom som aftalt, smukt håndværk og fantastisk betjening. Vi glæder os til næste gang vi skal bestille et møbel.

15 maart 2025

Antwoord van Minidesign

Tusind tak for de pæne ord! 😊 Det glæder os, at I er glade for jeres nye Coronastol og vores service. Vi ser frem til at levere flere smukke møbler til jer i fremtiden! 🙌✨
De bedste hilsner Kennet Minidesign

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Man bliver presset til at købe! Hvorfor køber du det ikke bare siger manden som har butikken. Det minder lidt om en ung udgave af Brian Sandberg som har slået sig ned med at handle med dyre design møbler. I øvrigt taler han rigtig dårligt om andre i branchen, hvilket jeg synes er meget uprofessionelt.

22 februari 2025

Antwoord van Minidesign

Hej Jesper Hansen, vi kan desværre ikke genkende din beskrivelse af vores butik. Den dag, du nævner, var vores ejer ude med leveringer, og det var en kvindelig medarbejder, der stod i butikken. Derfor kan den situation, du beskriver, ikke have fundet sted.

Vi tager altid vores kunders feedback seriøst, men din anmeldelse virker desværre mere som et personligt angreb end en reel oplevelse i vores butik. Vi presser aldrig nogen til at købe noget, og vi taler heller ikke dårligt om andre i branchen – det strider imod vores værdier. Vi håber derfor, at du vil rette din anmeldelse, da den ikke afspejler virkeligheden. Hvis du har besøgt vores butik og haft en reel oplevelse, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Dbh Indehaver - Kennet Jakobsen

Stor tilfredshed!

Min kæreste og jeg fik ompolstret fire stole og købte én, og hele oplevelsen var en ren fornøjelse. Servicen i butikken var jordnær og imødekommende. De hentede selv stolene og medbragte nogle til låns, så vi stadig kunne have gæster imens.

I butikken fik vi kyndig vejledning om, hvilket læder der bedst ville passe til vores livsstil – både i forhold til slidstyrke og det faktum, at vi har et barn.

Vi valgte at få skiftet benene, men da vores gamle ikke var for grimme, gjorde de det helt gratis – en virkelig fin service!

Efter fem uger leverede de stolene tilbage og tilpassede afleveringen efter vores skema. Vi var dybt imponerede over det flotte resultat!

Prisen var fantastisk, og vi er super tilfredse – vi kan klart anbefale dem til andre!

14 februari 2025

Antwoord van Minidesign

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at I er tilfredse med både service og resultat. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og håber, I får glæde af stolene i mange år.

De bedste hilsner,
Minidesign

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon kundeservice og top kvalitet!!

Har lige fået polstret nogle møbler ved minidesign, har fået den bedste service og har lige modtaget mine møbler de spiller bare maks. minidesign holder hvad de lover og de lever top kvalitet! Tag enlig fat i dem hvis du skal have polstret eller mangler noget lækkert design!

10 januari 2025

Antwoord van Minidesign

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både service og kvalitet. Vi håber, du får stor glæde af dine møbler!

De bedste hilsner,
Minidesign

Fantastisk serviceniveau

Fantastisk serviceniveau! Jeg har sjældent oplevet en så venlig, positiv, professionel og hjælpsom tilgang.

Jeg har fået renset flere sofaer af MiniDesign og Jeg skulle have renset flere møbler, bl.a. en lidt dyr HAY MAGS sofa i en lys beige farve, og fandt MiniDesign, som specialiserer sig i professionel rensning af designermøbler.

Jeg var lidt nervøs pga. det lyse stof, da man jo altid tager en risiko. Hele processen gik dog super godt, lige fra deres gode kommunikationen, hvor de informerede mig om alt, hvad jeg havde brug for at få svar på, til fleksibiliteten og hjælpsomheden. Resultatet af rensningen af vores møbler var over al forventning, og vigtigst af alt, var HAY sofaen som ny!

Jeg kan i højeste grad anbefale denne virksomhed og giver alle medarbejdere jeg talte med 5 stjerner.

1 oktober 2024

Hej Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du er så tilfreds med både processen og resultatet – og at din HAY MAGS-sofa blev som ny. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, du får glæde af dine møbler i mange år.

Team Minidesign

Tilfreds kunde fra Lemvig

Jeg fik nyt læderbetræk på nogle syver stole og fik god rådgivning og service gennem hele forløbet. Kvaliteten var i top og jeg kan varmt anbefale at handle hos Mini Design.

Peder Andreasen

11 december 2024

Hej Peder

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både rådgivning, service og kvaliteten på dine Syver-stole. Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og vi håber, du får glæde af stolene i mange år.

Team Minidesign

Uovertruffent og unikt kundefokus

Imponeret over Kennet’s helt særlige professionelle, fokuserede og meget ihærdige tilgang til det at yde en bemærkelsesværdig og meget kompetent indsats. Skulle såmænd blot handle lamper med ham og på trods af en utrolig travlhed med konstante opkald og kunder, havde han al den tid i verden, som jeg skulle bruge. Det er en uovertruffen og unik service at opleve i 2024, og man får lyst til at komme tilbage hurtigst muligt.

6 december 2024

Minidesign en oplevelse værd

Den mest behagelig og professionelle oplevelse jeg har prøvet i en handel om dansk design. Man kan mærke at indehaver Kennet ikke bare vil tjene penge det er en passion for ham at hjælpe sin kunde til det helt rigtig valg af møbel. Stor ros og tak for hjælpen.!

1 november 2024

Yderst tilfreds kunde

Yderst tilfreds kunde

Altid god service. jeg kan altid regne med minidesign sørger for møblerne til en skarp pris. Bedste anbefaling herfra.

5 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Mini Design, da jeg købte nye, brugte designstole hos dem. Jeg var på udkig efter et par klassiske stole, der både var stilfulde og af høj kvalitet, men til en mere overkommelig pris. Mini Design tilbød et fantastisk udvalg af velholdte brugte designermøbler, og jeg kunne hurtigt finde præcis, hvad jeg ledte efter.

medarbejderen var meget hjælpsom og informativ, og han gav mig en grundig gennemgang af stolene og deres historie, hvilket gav mig en følelse af tryghed omkring mit køb. Jeg kunne mærke, at de virkelig værdsatte de møbler, de solgte, og at de havde et godt øje for kvalitet og æstetik. Desuden var levering både hurtig og professionel, og stolene kom i perfekt stand.

Alt i alt var det en rigtig positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert handle der igen, når jeg næste gang er på udkig efter kvalitetsmøbler. Jeg kan varmt anbefale Mini Design til alle, der søger både brugte og nye designermøbler til en fair pris.

1 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig flotte stole og god service

Rigtig fine stole og god service!
Vi har i første omgang bestilt 6 stole - da vi modtog stolene, synes vi ikke de passede i farven til vores spisebord. Vi fik rigtig god service - stolene blev hentet dagen efter og vi fik efterfølgende leveret 6 stole i en anden farve, som nu passer til vores hjem. Stolene er virkelig flotte og kvaliteten er virkelig god! Stor anbefaling!

4 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel dialog hele vejen igennem

Professionel dialog hele vejen igennem, høj kvalitet og super kundebetjening. Mulighed for at prøve det indkøbte produkt i hjemmet før endeligt køb. Levering til døren - perfekt. Vi kommer helt sikkert til at handle her igen. De bedste anbefalinger herfra.

27 oktober 2024

Exceptionel service

Exceptionel service! Også efter køb.
De varmeste anbefalinger herfra.
Vi ses snart igen!

20 september 2024

Igen..

Igen... helt fantastisk service 😀👍
Kan kun anbefale alt fra Mini design så meget,💙👍
Flot 7er kontorstol
Fra mini Design
Tak for den...😍👍
Levert d.3.9
På min bopæl...

3 september 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.