Ik heb een beeldje besteld op 3 juni een bestelling geplaatst. Er stond bij dat de levertijd 2 weken zijn. Heb er een dikke maand erop gewacht. Dat vindt ik diep triest en onbeschoft. Er kwam ook gé... Toon meer
Na ontvangst van het bestelde beeldje van ons onlangs overleden hondje, vonden wij geen echte gelijkenis in het beeldje. We hebben contact opgenomen met Minipiece en werden meteen heel vriendelijk en... Toon meer
Online workshop gekocht. Weinig uitleg hoe dit gaat. Nu gemist dus! Heel klein beeldje die ik dus in workshop zou moeten schilderen... neusje is veel platter dan ons hondje heeft. Inbox op 30 aug... Toon meer
Een tof vaderdag cadeau alvast besteld aan de hand van onze familiefoto. Ons gezin in poppetjes met aanvulling van onze hond! Wauw wat ziet het er gaaf uit en realistisch vooral onze boomer. Contact... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Leuke aanbieding van koekvormpjes en…
Leuke aanbieding van koekvormpjes en thuis aan gekomen was mijn kind heel erg gelukkig!
Onwijs gave producten heb ik bij…
Onwijs gave producten heb ik bij minipiece mogen maken tijdens de workshop. Een lijstje met ons gezin, en de babykamer van onze kinderen.
Mooie producten, duidelijke uitleg, kwaliteit en een fijn contact met de eigenaresse.
Het wachten meer dan waard
Een tof vaderdag cadeau
Wauw wat ziet het er gaaf uit en realistisch vooral onze boomer.
Contact is prima, goede service en realistisch over levertijd. Alle begrip voor dat handgemaakte dingen een langere levertijd hebben maar het is het wachten waard. Ga hier zeker vaker wat bestellen. Mooie persoonlijke unieke dingen!
Aanrader!
Mijn moeder had een hele tijd terug een lijstje besteld, die was zo mooi geworden en zo goed in detail geleverd. Dat toen mijn dochter geboren werd ik nog een extra poppetje heb besteld voor in het lijstje zo dat de familie compleet is! Ik wacht nu op mijn nieuwe bestelling van de koekjes cutters! Ik raad zeker minipiece aan!
Altijd leuke spulletjes!
Altijd leuk om iets van Minipiece te ontvangen!
Met oog voor detail
Met oog voor detail, goede communicatie en heel veel liefde wordt je bestelling gemaakt. Ik word er elke dag blij van als ik ernaar kijk.
Al diverse dingen gekocht altijd goede…
Al diverse dingen gekocht altijd goede service en indien mogelijk snelle levering. En reageert snel op berichten. Nog een paar dingen onderweg en in bestelling
Workshop
Een tijdje terug een workshop lijstje maken gedaan bij Minipiece. De producten die ik graag in het lijstje wilde waren goed nagemaakt, adhv fotos. Zo leuk om je huiskamer na te maken in het klein! Ook gaf ze goede en duidelijke uitleg.
Mega blij!
Mega blij!
We hebben een miniatuur van onze hond besteld voor op onze bruidstaart. Echt super goede kwaliteit, de gelijkenissen zijn bizar en het contact verliep heel prettig en snel! Dank dank!
Minipiece
Mooie snowbowl ontvangen en 2 x mama-kind beeldje. Heel leuk bedacht en zeer netjes gemaakt. Goede communicatie en beloftes worden nagekomen.
Top service!
Nadat ik het pakketje van het moeder/kind beeldje ontvangen had was het helaas stuk gegaan met het versturen. Toen ik Minipiece hierover een berichtje stuurde werdt gelijk de printer aangezet voor een nieuw exemplaar wat kosteloos toe gestuurd is. Wat ga ik mijn dochter, een kersverse moeder, hier blij mee maken. Top! Geweldige service. Bedankt!!
Hele goede communicatie, perfect gemaakt!!
De communicatie is perfect. Ze denkt met je mee. Ze luistert goed naar je wensen. De aflevering was prima, het breekbare pakket was erg goed ingepakt!!
3D miniatuur van ons hondje
Ons hondje Binky is vorig jaar overleden, maar we missen haar nog iedere dag. Ze was ruim 16 jaar lang ons hondenkind. En zelfs de kinderen maken nog af en toe een tekening voor haar omdat ze haar zo missen.
Ik bestelde daarom een 3D miniatuur van ons hondje Binky. En wat lijkt ze echt! Ik werd er gewoon emotioneel van! Zo mooi!!
Ze staat nu in de kast te pronken.
Zo dankbaar dat dit mogelijk is!
Iejoor in een sneeuwbol!
Wij wilden graag de grootste vriend van onze kleinzoon, Iejoor, in een miniatuur "vereeuwigd" hebben. Sabina van Minipiece heeft dat op een hele mooie manier gedaan.
Wij zijn er heel erg blij mee en onze kleinzoon helemaal!
Mooi bedrijf
Heb een zeer mooi beeldje gekregen van onze hond Moos, mijn ervaring met Sabina vondt heel.warm en liefdevol als je vragen hebt reageert ze er direct op en krijg goede uitleg met betrekking tot verzenden o.a. en de prijs vindt ik ook mee vallen , nee echt een topper .
Heel mooi beeldje ontvangen!
Heel mooi beeldje ontvangen van de kat! De ontvangers waren er super blij mee. Sabine heeft me goed op de hoogte gehouden van de verzending etc. Het contact via whatsapp was ook erg fijn en ze denkt graag met je mee. Nogmaals bedankt voor dit mooie aandenken!
Sabina is zooooo creatief
Sabina is zooooo creatief. In al haar kleine meesterwerkjes zit al haar liefde en aandacht! Ikzelf heb al regelmatig Minipiece creaties cadeau gegeven, bijv. als kraamcadeautjes. Ik heb zelf een koffertje en een paar houten poppetjes. Ik raad haar zeker aan!
Minipiece is geweldig
Tijdens een winactie van minipiece, won mijn zoontje een ontzettend gave jungle koffer. Sabina levert haar producten met veel zorg, en je ziet de passie terug in haar producten, ook helpt ze je graag met het meedenken. Ik raad minipiece zeker aan!!
Super!
Sabina maakt fantastische dingen met veel zorg en liefde! Ze is ontzettend creatief en denkt graag mee met de klant, hierdoor ontstaan heel persoonlijke toffe producten! Echt een aanrader om te bestellen.
Sabina is een hele geweldige vrouw met…
Sabina is een hele geweldige vrouw met een enorm leuk bedrijf! Je ziet in elke creatie haar enorme talent en passie terug. Ze luisterd heel goed naar je wensen en vraagt meerdere keren om je goed keuring als ze iets klaar heeft. Ik ga hier zeker vaker bestellen.