Bandjes voor mijn armbanden online besteld en later die dag opgehaald in de winkel. Op zaterdag geen reactie op whatsapp maar was in de winkel verder geen probleem. Bestelling werd er erbij gepakt en... Toon meer
Eind vorig jaar in de winkel geweest voor reparatie van mijn sieraad erg onbeschoft behandeld door Marieke. Ik heb veel Minitials sieraden (online gekocht). Het was voor mij de eerste keer dat ik in... Toon meer
Ik vind het leuke sieraden! Whats app service reageert snel als je iets wil kopen, maar als je status wil weten gewoon niet. Let op kleine lettertjes "scroll helemaal naar beneden", dus nu geen cadeau... Toon meer
In 1e instantie was er wat miscommunicatie over de locatie, maar ik werd op tijd gebeld. Eenmaal in amsterdam aangekomen, werd ik hartelijk ontvangen en is met heel veel zorg en respect mijn nieuwe ha... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
One of a kind jewellery brand Established in 2011 Handmade in the Netherlands Worldwide shipping 18 karat solid gold What's your ♡ story?
Victoriapark 8, 5611 BM, Eindhoven, Nederland
- +31634862622
- info@minitials.nl
- minitials.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Totaal geen service
Totaal geen service. Heb al heel wat sieraden gekocht maar nooit meer!
Ketting was gebroken kreeg ik het met een dikke klodder soldeer terug. Weer terug, heel verhaal dat het niet anders kan. Ik verwacht iets anders na zoveel aankopen dan dat de service is: solderen. De letters aan mijn ketting konden niet meer over het soldeer heen en met de andere ketting die ik heb nog eerder in de knoop dan normaal gesproken.
Denk er goed overna voordat je hier iets koopt!!!
Ik heb meerdere sieraden van minitials…
Ik heb meerdere sieraden van minitials bij jullie in de winkel gekocht vorige week zondag ben ik bij jullie in de winkel geweest.
Ontvangst en het product uitzoeken enzo ging super zoals ik gewend ben.
Maar na product te ontvangen hebben en betaald was de medewerkster zo weg.
We moesten zelfs naar achtere roepen om gedag te zeggen.
Dit viel mij heel erg tegen heb getwijfeld of ik een review zou schrijven maar denk dit ben ik niet gewend van jullie.
Mijn beleving wat ik normaal bij jullie heb was in één klap weg.
Heel erg jammer vindt ik dit.
Denk wil dit wel even laten weten wat vind het echt heel jammer.
En nog een puntje draag twee kettinkjes van jullie een werd netjes opgepoetst waar de nieuwe hanger aan kwam en de andere niet waardoor de andere nieuw lijkt en de andere oud lijkt mij, een kleine moeite om die dan ook mee te pakken zodat beiden er weer mooi uitzien.
Wat een ontzettend teleurstellende…
Wat een ontzettend teleurstellende ervaring.
Wij hebben na onze eerste 2 kinderen een prachtige ketting gekocht met 2 gouden letters waar ik veel plezier van mocht hebben. De ketting is wel erg dun waardoor de letters E snel vast komen te zitten tussen de streepjes von de E. Ik draag de ketting dagelijks en vaak zaten de letters E dan niet netjes waar ze moesten zitten maar bijvoorbeeld aan de achterkant vast, ik bestede hier niet veel aandacht aan totdat het op een gegeven moment vaker voorkwam.
Uiteindelijk mochten wij nog 3 kinderen krijgen en zijn wij nog 3 keer terug gekomen om een nieuwe letter te kopen.
Een nadeel was hierbij dat wij de ketting elke keer op moesten sturen omdat je de letter niet zomaar aan de ketting kan krijgen. Dus er kwamen elke keer rond 10 euro aangetekend versturen bij.
Onze lieve Amy is in augustus geboren en weer kochten wij een nieuwe letter, wij stuurden de ketting keurig op in een doosje (ca. 3 weken terug).
Toen wij maar niets hoorden of de ketting wel of niet was aangekomen namen wij zelf contact op en hoorden dat de ketting erg in de knoop was en als het hun langer dan 30 minuten zou duren de ketting uit de knoop te halen dat ze hiervoor 49 euro in rekening zouden brengen.
Wij vonden dit echt belachelijk. Ik draag de ketting dagelijks om mijn nek dus toen wij hem opstuurden was er niets aan de hand, wel zei ik nog tegen hun dat de letters E steeds vaker vast komen te zitten omdat de ketting zo dun is en ook sinds wij hem kochten langer is geworden (goud is natuurlijk een zacht materiaal en aangezien de ketting zo fijn is is deze met de tijd uitgerekt) en het goed kan dat deze in het doosje in de knoop is geraakt. Zij reageerden hier vrij arrogant op dat ze dat nog nooit gehoord hadden (met andere woorden wij werden niet geloofd).
De medewerker/eigenaar wilde ons hierin niet tegemoet komen en bleef erbij dat als het te lang duurde om deze uit de knoop te halen er kosten in rekening werden gebracht.
Wij zijn verbouwereerd dat een terugkerende klant die inmiddels ruim 700 euro heeft uitgegeven op deze manier te woord wordt gestaan.
Daarnaast gaat het hier om een heel emotioneel sieraad wat verkocht wordt en zouden wij als klanten een fijne ervaring willen.
Onze eerstgeboren dochter is afgelopen jaar op 10 jarige leeftijd overleden. Ik vindt het al lastig om de ketting op te sturen omdat deze een diepere emotionele betekenis voor mij heeft en zou op prijs stellen dat wij op de hoogte worden gehouden of deze is aangekomen etc.
Daarnaast zou het fijn zijn als er aan een oplossing gewerkt zou worden dat de letters E niet steeds verstrikt raken en de ketting niet zo makkelijk in de knoop kan raken.
De situatie nu is dat de ketting nog steeds in de winkel bij hun ligt, wij niet op de hoogte worden gehouden hoe nu verder en elke keer zelf moeten opbellen.
Ik vraag met klem of jullie nog eens naar onze situatie willen kijken of op zijn minst de ketting terug gaan sturen. Ik heb hier behoorlijk veel verdriet van.
Eindelijk na 4 weken wachten mijn …
Eindelijk na 4 weken wachten mijn gegraveerde ketting opgehaald.
Ketting persoonlijk besproken in de winkel, en ik ben super ter woord gestaan.
Nu bij afhaal minder. Ben bij binnenkomst met een zeer arrogante attitude ontvangen.
Totdat ik vermelde dat ik iets kwam ophalen. Na 2x zoeken had ze het gevonden. Ze was zeer gehaast en kwam geïrriteerd over.
Ze wilde de ketting eerst niet laten zien omdat ze dacht dat het een kado was.
Doosje werd geopend en van “is dit hem? ok prima en asjeblieft en een fijn weekend”.
Niks van “ga maar zitten en wil je hem ff om doen. Is de lengte goed etc etc”.
Het is geen ketting van een paar tientjes, die ik zo ‘ff’ koop zoals bij een My Jewellery
Had de service bij afhaal wel beter verwacht. Beetje jammer dit.
Ik heb zelf ook een mail gestuurd met dit verhaal. Heb daar ook netjes een antwoord op gehad met dat ze het vervelend vonden met hoe ik dit had ervaren. Hun gingen er wat mee doen..
(Denk een foei voor diegene die mij geholpen heeft, en thats it!)
Ik heb er enorme nasmaak eraan overgehouden! Ook omdat er voor mij een emotionele waarde eraan vast zit.
Week later na dit word mijn ketting gepost op Instagram. Jammer dat hun mij daar geen toestemming voor hebben gevraagd. Want wat er op mijn ketting staat vermeld was zeer persoonlijk!!
Ik was zeer flabber (alweer)! Vooral na mijn winkel ervaring.
Ik zelf kies er ook niet meer voor om bij Minitials mijn geld achter te laten.
Baal enorm hiervan, wat een mooie herinnering voor altijd zou blijven, heb ik er een nare nasmaak eraan overgehouden.
Goudkeurmerk
Ik heb inmiddels een behoorlijke collectie van 8 armbandjes en 2 kettingen. Echter blijf ik het gek vinden dat op het merendeel geen goudmerk teken zit…
Weleens contact erover gehad en dan kan ik alles inleveren en dan sturen ze het naar waarborg holland maar dan ben ik het weken kwijt en mag ik hopen dat er niks kwijt raakt onderweg. Dat vind ik wel jammer dat het er niet gewoon in staat. Neem aan dat het wel allemaal echt goud is voor de prijzen
Onvriendelijk personeel
We waren in winkel, voor nieuwe satijnen bandjes en tevens ook voor 2 nieuwe sieraden te kopen. Onze jongste zoon was moe, en die begon te huilen ( en heeft gewoon volume in zich zitten ). Werd aangesproken door medewerker die ons hielp of even zachter kan want dit was niet gepast. Gaf netjes aan ja het is een kind, en vind zelf ook vervelend. Tevens bleef ze me dit attenderen, en vooral haar gezichtsuitdrukking was zeer ongepast. Tevens bleef ze me aanspreken op het gehuil van me kindje. Ben zwaar teleurgesteld in de omgang van jullie werknemers naar klanten toe. Voor mij was dit dan ook echt de druppel, en de laatste keer dat is fysiek in de winkel wat koop! Vind dit zeer ongepast, en vooral niet klantvriendelijk
Texel
Al jaren (bijna 12 jaar) draag ik diverse sieraden van Minitials, nog steeds zo ontzettend blij mee! Vooral door de mogelijkheden om op verschillende manieren alles zo persoonlijk te maken met mooie en belangrijke herinneringen en je dierbaren zo dichtbij te dragen!
Twee weken terug had ik iets met spoed nodig vanwege een onverwachte speciale gelegenheid, de meiden die ik heb gesproken hebben er alles aan gedaan dat het er nog op tijd zou zijn en om dit te laten slagen!! Geweldige service!!
Erge goede service
Erge fijne ervaring gehad met dit bedrijf. PostNL had het mij erg moeilijk gemaakt met leveren maar Minitials heeft het fijn opgelost. Erge goede service gekregen van Minitials!
Zeer tevreden
Ik heb mijn ketting met initialen al een paar jaar nu een extra letter erbij laten plaatsen. Goede service en erg blij met de ketting.
Goede en vlotte service zoals altijd
Goede en vlotte service zoals altijd, vlotte en charmante dames die de zaken correct afhandelen. Heb hier ondertussen al verschillende items gekocht en altijd top kwaliteit en service.
Blije Oma
Afspraak was snel gepland om mooi armbandje uit te zoeken voor onze kleindochter Noé.. een mooi aandenken voor haar geboortedag die ze altijd omheeft. ( net als kleinzoon Liam en binnenkort zijn broertje ) 🩷🩵
Wat een feestje om bij jullie een mooi…
Wat een feestje om bij jullie een mooi sieraad te kunnen kopen ... lekker ontvangen met een glas bubbels en daarna overlegd wat mijn wensen zijn !
Alles op voorraad dus na een half uurtje als een blij mens de deur uit .., eindelijk heb ik het sieraad dat ik al zo lang wil , heel fijntjes gemaakt en ook nog met een heel mooi uitgewerkt slotje ❤️
Vaker wat gekocht, maar deze dag was extra speciaal. Bedankt!
Zo'n leuke winkel met de aller mooiste sieraden. Prachtig design en kwaliteit. Ik ben zo blij met de sieraden die ik van ze heb, ik draag ze dag en nacht en omdat ze allemaal een betekenis hebben, hecht ik ook veel waarde aan ze. Dit heeft Minitials mogelijk gemaakt en daar ben ik ze dankbaar voor.
Ook de service en de sfeer in de winkel is fantastisch. Ontzettend vriendelijk en behulpzaam, maar ook gezellig!
Het is voor mij niet om de hoek, maar zeker de moeite waard om toch dat ritje te maken ipv online te bestellen (wat natuurlijk ook kan.)
Tot de volgende keer!
Tijdloos en bijzonder
De sieraden zijn zo mooi, persoonlijk, uniek en van een prachtige kwaliteit. En mocht er door slijtage toch iets zijn dan geven ze uitstekende garantie. Bij mij gaan ze nooit af en ben al jaren fan van Minitials.

Antwoord van Minitials
Een mooie armband uitgezocht zonder tijdsdruk
Weer rustig een mooi sieraad kunnen uitzoeken in de gezellige vernieuwde winkel in Eindhoven. Alle tijd om over mijn keuze te kunnen nadenken. Ook al is het druk, er wordt toch veel tijd genomen en gegeven.
Weer een supermooie prachtige armband!!
Ik ben er heel blij mee 💚

Antwoord van Minitials
Superleuke sieraden van een goede…
Superleuke sieraden van een goede kwaliteit. In Eindhoven in de winkel altijd gezellig om heen te gaan. Onze dochters hebben hun eerste ketting met letter op hun 21e gekregen en nu hebben we een diamant toe laten voegen voor het afstuderen.

Antwoord van Minitials
Meerdere sieraden van dit bedrijf.
Meerdere sieraden van dit bedrijf.. een aantal keer met de gravering iets mis gegaan, dit is helemaal netjes opgelost met een nieuw sieraad dat opnieuw is gegraveerd.. nog steeds blij met alles wat ik heb!
Bestelling snel verwerkt
Bestelling snel verwerkt. Korting die niet via de bestelling werkte snel terugkregen. Nette communicatie en vriendelijke.
4 jaar geleden een armband voor mezelf…
4 jaar geleden een armband voor mezelf gekocht.
Toendertijd zeer tevreden !
Nu armband voor schoondochter gekocht en de service is nog steeds perfekt !
Ook erg vriendelijk geholpen !
Twijfel over prijs kwaliteit verhouding
Ik heb een boel sieraden inmiddels van dit merk. Prachtig.
Ook armbandjes waar de satijnen bandjes van vervangen moeten worden. Voor vijf bandjes betaal je inclusief verzendkosten tegenwoordig ruim €16.
Helaas komt er dan ook nog eens bij dat ze niet alle kleuren op voorraad hebben zodat je niet hetgeen krijgt wat je besteld.
Ik had gemaild dat ik baalde dat een kleur niet op voorraad was. Ergens verwacht je dan een nalevering als service.