Lees wat reviewers zeggen
Jeg hadde bestilt sekker og drikkeflasker som det skulle trykkes navn på. Jeg hadde ved en feil bestilt rosa flasker, noe de fanget opp siden sekkene var blå- jeg fikk da en tekstmelding der de ville... Toon meer
Fantastisk service!! 😁Jeg fikk rask sms etter bestilling om at jeg hadde glemt å skive adressen.. I tillegg fikk jeg bilde av produktet med navnet på 🤩 Det er bare så utrolig hyggelig gjort, det lil... Toon meer
God service. Kjøp: Rosa kanin med navnetrykk i ene øret- bokstavene sitter dårlig, samt den ser bedre ut på bilder enn IRL. Ikke fornøyd prisen tatt i betraktning, dessverre.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Miniverden.no er en norsk nettbutikk med et godt utvalg av sjarmerende elementer til barnerommet. Dette er stedet hvor du kan finne glede og inspirasjon, basert på et meget gjennomtenkt varesortiment. Vårt ønske er å tilby unike produkter som kanskje ikke alle andre har som er både trygge, bærekraftige og med høy kvalitet.
Contactgegevens
Kanadaveien 323, Jevnaker, Norway, 3520, Jevnaker, Noorwegen
- +47 96662805
- kundeservice@miniverden.no
- miniverden.no
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Topp service rask levering
Rask levering og koslig personlig hilsen
God service.
Jeg er kjempe fornøyd. Rask behandling av bestillingen og det tok ikke mange dagene fra jeg bestilte til pakken var på tur. En virkelig god service. Sekken ble kjempe fin med navnet på, regner med det blir ei som blir glad nå.
Meget fornøyd med handelen
Meget fornøyd med handelen. Rask levering!
Utrolig raskt levert
Bra produkter
Veldig dårlig trykker på bokstaver som…
Veldig dårlig trykker på bokstaver som kan flasser av...Liker ikke,bedre søm på bokstaver..

Antwoord van Miniverden
Godt produkt til god pris
Godt produkt til god pris. Enkel bestilling og rask levering .
Flotte varer
Flotte varer, men litt stiv pris for noe med et klistermerke. Redd hun skal pelle det av.
Bestilte sekk med navn
Bestilte sekk med navn, super fin med godt navnetrykk. Kommer til å handle her igjen om jeg skulle trenge til flere anledninger:)
Storfornøyd
Storfornøyd! Bestilte 28.09, fikk pakken levert i postkassa 02.10. Produkter som sto til forventningene 😊
Kjapp leveranse og tidenes søteste sekk…
Kjapp leveranse og tidenes søteste sekk til barnehagen!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.