Jeg kan forstår, at de behandler alle deres kunder ved at trække pengene fra konto uden et afsende pakken. Et udgangspunktet i lovgivningen er, at en webshop må trække pengene, når den kan dok... Toon meer
Jeg oplever fuldstændig det samme som anmeldelsen 8 sep 2020! - 1. Bestiller en halskæde på deres hjemmeside, som pludselig ikke er på lager, jeg får tilbudt et andet smykke + 130.- forskel,... Toon meer
Varerne bliver aldrig leveret. Det er 100% fusk. Har prøvet at kræve penge tilbage men uden held. Man bliver mødt af en mur af lange mails der undskylder (auto genererede tekster) men får ingen rell... Toon meer
Lad være købe herfra! Bestilte mors dags gave til konen, d 9/05-2020. Vi skriver nu 30/05-2020 og den er stadig ikke kommet. Og man kan ikke få direkte tracking på pakken hvor den er, og hvem der ko... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
MinNavneHalskæde tilbyder en bred vifte af navnehalskæder og personlige smykker. Bestil dit personlige, unikke gave og få Gratis forsendelse og sikker online shopping!
Snyd og svindel
Et udgangspunktet i lovgivningen er, at en webshop må trække pengene, når den kan dokumentere, at varen er afsendt.
Det er simpelhen så dårlig stil og drive forretning på den her måde, men det er vel derfor at de skifter web shop til Myka.
Håber på en afsendelse af ordren, ellers må jeg lade sagen gå videre til politiet og gøre indsigelse i banken så jeg kan få mine penge retur.
Snyd!!!!
Snyd!!!!!
Men kan slet ikke finde deres hjemmeside mere.
Hvis man kunne give 0 stjerner fik i…
Hvis man kunne give 0 stjerner fik i det Min mand bestiller en halskæde 24/3 som endnu ikk er dukket op trods leverings garanti på to dage . Ordre nummer 7594. Pengene er trukket ! At i vil være det bekendt .
Jeg anmelder til Forbrugerklagenævnet ..
Svindel - KØB ALDRIG
Svindel! Køb ALDRIG fra dette firma. Har ikke modtaget min pakke med værdi af 539 kr (som de trak med det samme) efter afventning af pakke på 5 uger. Da jeg kontakter dem, siger de jeg har skrevet forkert adresse og pakken formentlig er tabt, det samme med alle mine penge - jeg kan få en gavekode på 25 % på mit næste køb!! Jeg er rasende. Men jeg giver ikke op.
Samme firma som ‘DADCUFF’
Samme firma som ‘DADCUFF’ - læs på dem også 👍😄 FUP OG SVINDEL!!!! Har bestilt på den og aldrig modtaget. Ingen kontakt. Det er samme setup på begge sider, intet e-mærke. De tager folks penge!!
Købte et armbånd med gravering til min…
Købte et armbånd med gravering til min mand, det kom som lovet og var rigtig flot. Desværre gik det i stykker kort tid efter brug. Kontaktede firmaet, dog efter lang tid, de er søde og imødekommende jeg skal bare sende et billede af produktet.
Efter de modtager billedet siger de at det hører under 2års reklamationsretten så jeg går tre valgmuligheder.
1. Bestille samme produkt på ny
2. Bestille et andet produkt
3. Fuld refusion
Jeg skriver jeg gerne bil have samme produkt hvis det kan laves 1cm større ellers vil jeg have guld refusion.
Nu er det pludselig for lang tid siden og det kan jeg ikke gå.
Det er et værre fupfirma bil aldrig handle med dem igen, blev ellers så glad for den imødekommenhed der var, men det fik da en ende.
Fy føj skam jer
Plattenslagere
Jeg har ikke engang bestilt noget derindefra, og alligevel er min oplevelse med firmaet enormt skuffende. Jeg gik ind på hjemmesiden og "lavede" en halskæde, som jeg ville forære væk til mors dag. Firmaet reklamerer med gratis fragt. Og ja, det er da også rigtigt at de tilbyder gratis fragt, men! Hvis jeg vælger gratis fragt vil der være næsten måneds levering på. Vælger jeg standardfragt, som i øvrigt koster 80 kr., tager leveringen ca. 14 dage. Men så kommer det sjove... Hvis jeg vælger ekspreslevering, så kan halskæden nå at komme til tiden - altså inden mors dag. Leveringen koster så bare, og hold nu fast, 150 kroner! Det vil jo sige at produktet uden problemer kan være færdiglavet indenfor kort tid, men man skal altså betale 150 kroner for at få det til den tid der giver mening. Hvis ikke det er at udnytte folk, så ved jeg snart ikke hvad er.
Så fald nu ikke for deres ufine metoder, og tag jeres penge et andet sted hen. De fortjener ikke at drive forretning.
Jeg synes at minavnehalskæde er for…
Jeg synes at minavnehalskæde er for stor i omkreds og lever ikke op til min forventning til kvaliteten . Jeg synes den ligner en jeg har trukket i en automat 😢
Jeg har aldrig prøvet noget lignende
Jeg bestilte nogle smykker i februar som jeg ikke har fået endnu. Jeg har skrevet så mange gange til dem og de siger fordi jeg havde lavet en lille fejl i min adresse , så derfor har post nord sendt min pakke tilbage til dem som de ikke har modtaget endnu(giver ingen mening) de bliver ved med at sige at der kan gå rigtig længe og opfodrer mig til lave en ny ordre som jeg igen betaler for.som om man tør. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg føler min penge er tabt.det ser ikke ud som om jeg får noget hjælp. Jeg havde sådan glædet mig til de smykker som var gaver og til mig selv også.Dorte fra kundeservice er meget sød og venlig men deres system forstå jeg ikke.jeg håber de sender min pakke hurtigst muligt.
Jeg er SÅ skuffet!!
Jeg er SÅ skuffet!!! Jeg bestilte en gave til min mand, og armbåndet kom 1. I den forkerte farve - jeg havde bestilt den i sølv (hvilket også fremgår i min ordrebekræftelse) men fik den i guld. 2. Så tog det ufattelig lang tid før den kom frem, så den kunne hellere ikke gives som gave, som ønsket og for det 3. Så var armbåndet beskadiget. Det var en sort brandmærke der hvor teksten (indgraveringen) stod! Det simpelhen for dårligt, og jeg tænkte at på tros af de mange mange forfærdelige anmeldelser, så ville jeg alligevel give dem en chance, men de formåede at leve op til de dårlige anmeldelser!!!!
Hvis jeg kunne give den 0 stjerner så…
Hvis jeg kunne give den 0 stjerner så fik de det!!! De siger de sælger ægte guld, men det er p*i*s og papir. Har bestilt flere smykker fra dem, og det er noget være L**T!! Når man kontakter dem ang deres L**T produkter skal man selv betale 30% af ens beløb. Det er en fusker forretning der snyder folk, og utroligt de kan blive ved og ved med så mange dårlige anmeldelser de har fået? Køb aldrig fra dem!!!!
Elendigt firma som fupper deres kunder
Elendigt firma som fupper deres kunder.
Hold jer langt væk fra det
Bestilt en finger ring som aldrig er…
Bestilt en finger ring som aldrig er kommet har været i kontakt og nu vil de gi 30 % tilbage af købet enten vil jeg have den fingerring eller alle penge tilbage!
Ingen varer
Utroligt at i er den eneste virksomhed i Danmark hvor varene ikke kommer frem inden for 3-4 uger, og bruget postnord som undskyldning, alle andre kan levere?
Elendig service
Jeg bestilte armbånd med gravering d
Jeg bestilte armbånd med gravering d. 8/12 og modtog det d. 11/12 og det er rigtig fint, så kun gode anmeldelser herfra
Jeg er fint tilfreds med mit køb
Jeg er fint tilfreds med mit køb: en halskæde med indgraveret navne og månesten. Produktet er super fint til prisen. Jeg bestilte den 3. December og har fået leveret i dag den 15. med FedEx. Kun anbefalinger herfra👍
Super flot armbånd med navne vedhæng…
Super flot armbånd med navne vedhæng ..... ok hurtig i forhold til at det sendes fra udlandet og at det er COVID-19 tider.
Så alt ialt en god oplevelse 😀👍
Har i dag modtaget 2 stk
Har i dag modtaget 2 stk. ringe med indgravering og sten. Skuffelsen var stor da jeg så indgravering og sten. Man skal nærmest have en lup for at se navn og sten. På deres billeder viser de ringe med betydelige større navne indgravering og stenene er betydelig større på billederne. Jeg føler mig så snydt og det samme vil min datter også gøre, når hun åbner sin pakke juleaften. Det er sidste gang, jeg køber noget derfra.
Express levering MEN!!!
Bestilt Express levering: Vare IKKE modtaget
Har bestilt med Express levering og varen kommer ikke til tiden !!
Jeg kan nu se andre der oplever det samme fra dette firma !!
Hjemmesiden indeholder ikke et telefonnummer og de har konstant rabat koder hvis man vil give dem flere penge ...
De gemmer sig bagved en mail da de ikke har lyst til at snakke med deres utilfredse kunder
Jeg opdaterer sagen løbende hvis der sker nyt..
Seneste status skrevet d 08/12/2020
.. ny status d 10/12/2020 (igen autosvar):
AUTO-RESPONSE BY (12/10)
MNN
Hej xxxxx xxxx,
Tak for din henvendelse.
For at prioritere din forespørgsel, har vi eskaleret den til vores Forsendelses afdeling.
Vi glæder os til at finde en løsning på din sag, på en effektiv og rettidig måde.
En medarbejder vil kontakte dig snarest!
Ny status (første :
(12/11)
Hej Frederik,
Tak for din henvendelse. Jeg beklager forsinkelsen.
Jeg kan se din pakke er sat i afventning i Kastrup Lufthavn. Jeg får desværre ingen info om hvorfor.
Er adressen korrekt?
Ny status d11/12/2020:
Pakken er nu ankommet 3 dage efter fødselsdagen jeg skulle være til og de skriver at de vil kompensere for express gebyr.
Opdateres når kompensation er modtaget
Ny status d15/12/2020:
Jeg har nu fået refunderet de penge det kostede for express fragt. Firmaet yder service i sidste ende, men det ville hjælpe på troværdigheden at de brugte færre autoreply mails og havde et nummer på hjemmesiden så man kunne snakke med et menneske fremfor at skrive til en mail.
Bare lad være....
Har netop modtaget den halskæde jeg havde bestilt med personlig indgravering og tilvalgte månesten. Dog mangler 2x månesten til halskæden. Så nu er pointen ligesom gået lidt af. Simpelthen så utilfredsstillende!
Lad være med at bestille herfra!
Lees meer over geverifieerde reviews.