Simpelthen fantastik! Kan kun skrive godt om hende. Dejlig lille virksomhed, med charme og lige hvad jeg manglede af projekt til sommeren. Varerne er af bedste kvalitet. Opskrifterne er nemt at fo... Toon meer
Jeg har købt broderiopskrift med blomster og nu også insekter. Det er så fint beskrevet med både fremgangsmåde og 'udstyr'. Glæder mig til at komme igang.
Varmeste anbefalinger Jeg har købt min første men bestemt ikke sidste opskrift hos Min Palet. Den med blomster. Opskriften er super nemt bygget op og guider trin-for-trin igennem de otte opskrifter... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Flot materiale...
Fuldt tilfreds!
Super hurtig levering og inspirerende hjemmeside med mange gode varer 😍 Handler helt sikkert her igen!
Simpelthen fantastik
Varerne er af bedste kvalitet. Opskrifterne er nemt at forstå.
Leveringen var super, super hurtig.
Intet øje tør. Er så glad for min bestilling.
God informativ workshop og mulighed for…
God informativ workshop og mulighed for køb af produkter
Hurtig levering. Har endnu ikke prøvet at brodere motivet, men servicen var efter forventning :)
Hurtig levering og skønne produkter
God, hyggelig og lærerig aften
En hyggelig aften i fine omgivelser. Lærte en masse nyt - workshoppen kunne snildt have været 1 time mere, så man kunne nå lidt mere.
Workshop
Workshop: Michella er god til at forklare og vise de forskellige teknikker, så alle kan følge med. Og så er det godt maks. at være 15 deltagere. Min.palets mønstre er skønne.
Jeg er glad for at følge MinPalet på…
Jeg er glad for at følge MinPalet på Instagram som nybegynder inden for broderi og derfor glad for at støtte ved at købe lidt grej i webshoppen. Alle varer er fine og praktiske.
Der er god service hos minpalet. Det er nogle fine opskrifter.
Der er god service hos min
Vi har både en broderet taske og en…
Vi har både en broderet taske og en cowboyjakke med navn på, som Michella har broderet. Begge dele er vi så enormt glade for og de får altid ros af folk omkring os. Derudover har vi også fået navn på en julestrømpe.
Hver gang at vi har henvendt os til Michella har det været så ligetil og hun er enormt idérig og sød at kommunikere med. Hun anbefales inderligt på baggrund af dygtighed og serviceniveau!
Fantastisk service
Super nem og overskuelig hjemmeside, med godt udvalg og god beskrivelse af varer. Fantastisk service - Bestilte lørdag, og modtog mine ting allerede tirsdag :-)
Hurtig levering og super kvalitet
Passion, ekspertise og kvalitet
Møde man Michella, er det tydeligt at mærke passionen! Hjemmesiden er overskuelig og fin - der bliver tydeligt lagt vægt på kvalitet. Det er altid til at få fif og vejledning, og er man heldig, at møde hende på en af de workshops, hun afholder, så kan man virkelig mærke at hun gør sig umage for, at det skal blive en succes for alle. Varmeste anbefalinger herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟🙌
Virkelig flot hjemmeside
Virkelig flot hjemmeside. Enkel og overskuelig. Meget inspirerende.
Kjempefine mønster og gode beskrivelser…
Kjempefine mønster og gode beskrivelser på broderiene. Stort pluss for nummer på fargene som er brukt på de ulike mønstrene
Undervisningsworkshop - stor anbefaling
Vi har i vores kreaklub på arbejdet haft besøg af Michella, der skulle undervise os i broderi.
Det var så fin en oplevelse, og mange af os blev så inspirerede at vi allerede er i gang med nål og tråd hjemme.
Michella er en virkelig dygtig underviser.
Lees meer over geverifieerde reviews.