Chciałem zwrócić produkt niestety ciężko się dogadać z firmą
Chciałem zwrócić produkt niestety co chwilę dostawałem e-mail zwrotny o zniżce nie polecam firmy
Miraya Couture, moda damska i męska. Sukienki, garnitury, spodnie i koszule w limitowanych kolekcjach. Perfekcyjne kroje i dbałość o detale , na co dzień i na specjalne okazje 💫
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Polecono mi tę stronę do zakupu produktów wysokiej jakości i doświadczenie było bardzo pozytywne. Materiały są doskonałe, a dopasowanie odpowiada rozmiarowi. Każdy element garderoby idealnie pasuje do moich kształtów i przysięgam, że ta wartość nie pozostaje niezauważona. Nie mogę się doczekać kolejnych zakupów!

Antwoord van Mirayacouture
Zaufałem tej strony, czytając różne recenzje online, aby kupić prezenty dla moich dzieci. Stosunek jakości do cen jest bezkonkurencyjny niż na różnych stronach połączenia w sieci. Poza doskonałymi materiałami, byłem zaskoczony możliwością dostarczenia.

Antwoord van Mirayacouture
Kupiona sukienka przewyższyła moje oczekiwania, wymiary ubrań są zgodne z podanymi, jakość materiałów jest satysfakcjonująca, a obsługa klienta uprzejma i bardzo sprawna. Czas dostawy również został dotrzymany punktualnie. Nie mogę się doczekać, aby kupić u nich kolejne ubrania!

Antwoord van Mirayacouture
Sukienka wykonana z dbałością i z dobrych materiałów, spódnica pasuje idealnie do mojej sylwetki i szwy są dobrze wyszyte. Mogę uważać się za bardzo zadowoloną, wysyłka była nawet szybsza niż przewidziano!

Antwoord van Mirayacouture
Wysyłka była wolniejsza niż przewidywano, dodatkowo strój kąpielowy przyszedł w złym rozmiarze. Poproszę o zwrot pieniędzy.

Antwoord van Mirayacouture
Odkryłem tę stronę przez przyjaciela, postanowiłem spróbować kupić kilka produktów i muszę powiedzieć, że byłem pod wrażeniem jakości materiałów! Mają wiele wariantów kolorów i dopasowanie jest świetne, na pewno kupię u nich koszule i buty!

Antwoord van Mirayacouture
Kupiłam elegancki strój dla mnie i mojego męża z myślą o weselu tej wiosny, niestety jednak nie będziemy mogli już pójść z powodu innego zobowiązania. Z tego powodu zdecydowałam się od razu poprosić o zwrot pieniędzy, personel Miraya był bardzo pomocny i w ciągu kilku godzin miałam swoje pieniądze z powrotem na koncie. Na pewno będę brała go pod uwagę przy przyszłych zakupach!

Antwoord van Mirayacouture
Zamówiłem różne produkty męskie z ich strony internetowej, wysyłka była szybka i dotrzymali przewidzianych terminów.

Antwoord van Mirayacouture
Kupiłam sukienkę damską na to lato, jakość materiałów jest świetna, a kolory są żywe dokładnie tak jak na zdjęciach, w dotyku materiał jest miękki i przewiewny, idealny na gorące lata.

Antwoord van Mirayacouture
Szukając eleganckich butów na wesele wiosną, nie chciałam zostawić tego na ostatnią chwilę, więc poszukałam online. Ta strona ma piękne buty, super cena w porównaniu do jakości. Rozmiar pasuje idealnie i są naprawdę wygodne, muszę przyznać. Byłem zaskoczony produktem, bo rzadko kupuję online. Jeśli dodadzą inne modele butów, na pewno kupię ponownie!

Antwoord van Mirayacouture
Skontaktowałam się z obsługą klienta Miraya, ponieważ zamówiłam zły rozmiar kostiumu kąpielowego. Odpowiedzieli w ciągu kilku godzin i natychmiast zmienili moje zamówienie. Rozmiar jest właściwy i pasuje idealnie.

Antwoord van Mirayacouture
"Potrzebowałam eleganckiego kompletu na wakacje i znalazłam tę stronę również dzięki reklamie. Mają wiele interesujących kompletów. Miałam wątpliwości, więc napisałam do obsługi klienta i odpowiedzieli natychmiast. Produkt był doskonały, jak na zdjęciach, nie mogę się doczekać, aby go założyć na wakacje. Zdecydowałam się również na zakup dwóch kostiumów! Dam znać, ale zdecydowanie polecam!

Antwoord van Mirayacouture
"Na wiosnę potrzebowałam kilku sukienek, a jeśli chodzi o wesela, to zostawmy to na bok, ale ta strona jest świetna! Ma piękne sukienki i zamówiłam dwie przy różnych zamówieniach. Jakość jest rewelacyjna, jestem bardzo zadowolona, na pewno zrobię wrażenie. Strona jest bardzo łatwa w obsłudze, a opisy produktów są dobrze przygotowane. Wysyłka OK, wszystko było śledzone i bardzo przyjazne dla użytkownika. Jeśli potrzebujecie pięknej sukienki, polecam tę stronę! Ma też inne produkty.

Antwoord van Mirayacouture
Cześć wszystkim, z okazji nadchodzącego lata postanowiłam zrobić sobie prezent! Znalazłam tę stronę z dwoma pięknymi kostiumami, nie wahałam się ich kupić. Wysyłka była nieco wolniejsza niż się spodziewałam, ale obsługa klienta jest bardzo efektywna, odpowiedzieli od razu. Na koniec produkt dotarł, opakowanie było perfekcyjne, więc jestem bardzo zadowolona z całego doświadczenia

Antwoord van Mirayacouture
Odkryłem tę stronę dzięki reklamie online i byłem bardzo zaskoczony szeroką gamą produktów, które oferuje. Kupiłem dwie rzeczy na lato i jakość produktów jest doskonała, dokładnie jak na zdjęciach. Wysyłka była szybka i wydajna, z możliwością śledzenia. Biorąc pod uwagę bardzo konkurencyjne ceny, na pewno zrobię kolejne zakupy. Zdecydowanie polecam wszystkim!

Antwoord van Mirayacouture
Lees meer over geverifieerde reviews.