Ik heb nu al meer dan een jaar een aantal producten van Miss Jules. Na enorm veel gedoe met Pink Gellac-producten, besloot ik naar een Miss Jules lamp en lakjes over te stappen. Ik bestel nu om de z... Toon meer
Heel fijne BIAB materialen die bij mij wel 17 dagen mooie nagels geven zonder afbreken ondanks dat ik op school werk en in de tuin bezig ben en kampeer. Goede glans met de diamond topcoat! Vlotte ver... Toon meer
Ik had een probleem met de lamp super opgelost en ook nog is heel snel echt goede service blijf hier zeker bestellen
Snelle levering, ook fijn dat je losse producten makkelijk kunt aanschaffen in plaats van alleen maar startersets. De polygel is wel even wennen om mee te werken maar ik gebruik het niet voor verl... Toon meer
Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Jaap ter Haarstraat 37, 1321 LB, Almere, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wauw!
Nadat ik al lang en vaak Gellac van een ander merk had gebruikt, bleef het de laatste 2 jaar niet meer goed zitten. Ik was het zat om na 2-3 dagen weer m’n nagels te moeten doen. Per toeval kwam ik de polygel tegen via bol.com. En ik dacht… wie niet waagt, wie niet wint.
Behoorlijk sceptisch begon ik aan m’n nagels. Met het idee. Ik probeer het nog 1 keer. 2 december heb ik de polygel aangebracht en tot de dag van vandaag zit het er nog steeds vast op.
De uitgroei heb ik natuurlijk al wel een paar keer bij moeten werken.
Ik heb een berichtje gestuurd om te vragen hoe ik dit het beste kon doen. En ik kreeg super snel een goed en duidelijk antwoord/advies.
Ik heb het ook een keer gedaan met de biab maar dat wil op mijn nagels niet blijven zitten. Ondanks dat vond ik het wel een fijne substantie.
Ik ben echt zo blij dat m’n nagels nu gewoon goed blijven zitten en ik er dus lang plezier van heb.
Ik raad de polygel zeker aan.
Ik werk als kapster dus m’n nagels zijn vaak nat maar ondanks dat blijft het goed zitten.
Groetjes van een heel tevreden klant

Antwoord van Miss Jules
Super service, kwaliteit van de producten zijn echt heel goed.
Bereikbaarheid is ook enorm goed en heel vriendelijk.
Ben heel blij dat ik dat mijn spulletjes bestel en blijf dat ook doen

Antwoord van Miss Jules
Mooie producten en goed contact gehad bij vragen. Alles perfect opgelost

Antwoord van Miss Jules
Netjes en snel geleverd, heel erg fijne communicatie ook met de verkoopster, mooi en ordelijk verpakt, ik kijk ernaar uit om het uit te proberen.

Antwoord van Miss Jules
Ik kocht een electrische nagelvijl bij Miss Jules. Erg tevreden. Pakket was zoekgeraakt bij bol.com en het is door Miss Jules toen meteen direct naast mij gestuurd terwijl het probleem op de achtergrond werd opgelost.
De e-file is licht en korter (dus handzamer) dan vergelijkbare draadloze modellen en met zijn voltage en wattage een van de krachtigste draadloze e-files die er zijn voor een hele mooie prijs. Ik gebruik m dagelijks voor 6 tot 10 klanten, nu een jaar lang en heel tevreden. Ook de communicatie met Miss Jules is heel fijn, bij (kritische) vragen krijg je snel een professioneel antwoord. Erg tevreden! Ik beveel dit aan iedereen aan.

Antwoord van Miss Jules
Ik heb Miss Jules aangeraden gekregen vanuit een vriendin.
Ik was op zoek naar een gellak/biab die ik er niet na 4 of 5 dagen al af kon halen. Als ik zie dat er een klein stukje loszit, moet alles eraf.
Geen idee wat Miss Jules doet maar ze doen 1 ding fantastisch, want dit is het enige merk dat mijn nagels er gewoon dik 2 a 3 weken op laat zitten. Ik doe alles met mijn nagels, ik heb ze zelfs verlengd met sjablonen en het is echt een wonder. Soms moet ik wel 15 keer per dag mijn handen wassen en m'n nagels zitten er na 2 weken nog perfect op. De uitgroei is al aardig aanwezig dat ik weer de moeite doe om m'n nagels weer stralend te krijgen.
Miss Jules is echt perfect en ik ga ook niet meer terug naar een ander merk.

Antwoord van Miss Jules
Als je een vraag stelt krijg je heel snel antwoord en zal Samantha er als aan doen om deze vraag zsm te beantwoorden en ervoor te zorgen dat het geregeld wordt!!!

Antwoord van Miss Jules
Ontzettend mooie producten. Echt zeer te vreden. Starterspakket gevraagd onder de kerstboom en gekregen. Zo blij mee.

Antwoord van Miss Jules
Hele fijne producten met goede kwaliteit! Altijd netjes verpakt en snelle verzending.

Antwoord van Miss Jules
Hele fijne biap en kleur mooie beginners set en veel plezier van gehad.

Super! Heel snel verzonden en ontvangen. De lakjes zijn ook top 😃Heel blij mee

Antwoord van Miss Jules
Direct reactie op vragen snelle levering en leuke kerstattentie
Fijne spullen om mee te werken

Antwoord van Miss Jules
De producten zijn superfijn om mee te werken! Verder was er wat misgegaan met mn bestelling, maar hier werd heel gastvrij en klantvriendelijk mee omgegaan en het is binnen 2 dagen opgelost! Dankjewel nog daarvoor Samantha <3