Prima website, koop er al jaren. Ook nu de bestelling binnen 24 uur in huis. Had nog enkele vragen, ben keurig geholpen door de klantenservice.
Wij zijn een koppel wat houdt van uitdagingen en naar meerdere goeie jocks via de webshop te hebben besteld zijn we maar is in de winkel wezen kijken. Dit vertelde we ook aan de verkoper, die... Toon meer
Ik ben heel content van mister mitch alle producten dat ik aangekocht heb zijn veilig en discreet naar mij toegebracht danku daarvoor , popper fantastisch, inhailer top, penispomp heel goed drie v... Toon meer
De afgelopen weken heel veel latex kleding besteld bij mistermitch. Super snelle leveringen (zoals op de site beloofd wordt de volgende werkdag) en de kwaliteit is top. 1 broek had bij het uit de verp... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Uitstekende producten
Uitstekende producten, snelle en keurige levering.
1 product was niet helemaal goed. Dit is zonder gedoe zeer snel geregeld door de uitstekende klantenservice. Vriendelijk en uitstekend geholpen.
Goeie flinke Dildo!
Veel genot voor weinig geld! Zeker een aanrader hier te kopen.
Ruime keuze
Ruime keuze, duidelijke website en snelle verzending.
product werkt niet sleutelkastje kan…
product werkt niet sleutelkastje kan niet gereset worden
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, discrete verpakking.
Heel erg tevreden over mijn aangekochte artikelen
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd, scherpe prijs, goed product.
goede prijs
goede prijs, zeer snelle verwerking en levering,goede neutrale verpakking en ook nog op te halen bij een postnl punt, discreter kan echt niet
Zeer snel geleverd en discreet verpakt
Zeer snel geleverd en discreet verpakt. Artikel omschrijving is nauwkeurig en kwam volledig overeen. Track and trace was ook voldoende . Ook belangrijk dat je kan laten bezorgen bij afhaalpunt. Kortom ben zeer tevreden.
Ik bestel al jaren bij dit bedrijf
Ik bestel al jaren bij dit bedrijf. Alles wordt discreet en binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Top bedrijf met een groot gevarieerde selectie van speeltjes en poppers.
Beste shop
Heel discreet en goed verpakt! Ben dol op deze winkel
Slechte service
Heb iets besteld..bleek het dopje niet goed op de fles te zitten dus lekkage...heb het weggegooid,dien ik een klacht in en zeggen ze dat ik flesje had moeten bewaren...en dat stinkt mijn hele huis...echt niet😡😡. Ben je al jaren klant en wordt je weggezet als leugenaar.
Graag had ik een positieve beoordeling…
Graag had ik een positieve beoordeling geven maar omdat ik nog steeds wacht op mijn bestelling kan dit niet doen
Sekswinkel medewerker achtervolgd klanten
16/08/2024 18:00 medewerker volgt klanten de winkel heen bij binnenkomst. Medewerker staat op nog geen 1 meter afstand af te luisteren en te gluren, Wanneer de medewerker hierop wordt aangesproken Geef deze aan dat dit de winkelbeleid is omdat er zoveel gestolen wordt. En dat ze niet weg kon gaan.
Dus dan verdienen de andere klanten geen privacy , respect ??????????
Wij zijn met onze €1000 mooi weer de winkel uitgelopen
Een paar jaar geleden ook bij deze winkel geweest precies hetzelfde geld uitgegeven maar één verschil Hadden ze nog niet dit "beleid"
Dit betreft de fysieke winkel in Emmen
Deze winkel nooit weer ......respectloos
Snelle levering tevreden met de artikelen
Snelle levering tevreden met
Snelle levering.goed verpakt en goede…
Snelle levering.goed verpakt en goede communicatie 👍
Supersnel geleverd
Supersnel geleverd , en goeie producten aan een correcte prijs , Top!
Was optijd geleverd en anonymous…
Was optijd geleverd en anonymous package, fantastic delivery.
Arikelen waren redelijk goed te vinden…
Arikelen waren redelijk goed te vinden (mobiele interface blijft een uitdaging) en het bestellen ging vlotjes.
Jammer dat ideale niet werkte maar Afterpay deed het wel.
Bij 1 artikel miste het toch wel belangrijke inbussleuteltje maar gelukkig had ik er nog 1 in huis.
Foto's van producten moeten beter
Foto's van producten moeten beter. Er zijn producten die dezelfde foto's hebben, zoals bijv. van ALL BLACK de Sven en Uwe, op zowel de site van Mister Mitch als Sexshopgay.nl (zelfde eigenaar, neem ik aan). Wanneer de klantenservice hiermee geconfronteerd word doen ze net alsof hun neus bloed. Ik had een Sven besteld en kreeg iets heel anders dan wat stond afgebeeld. Na het sturen van foto's van zowel de Sven als Uwe zeiden ze dat ik wél de juiste had ontvangen terwijl dat gewoon niet zo is.
Op de foto lagen Sven en Uwe naast elkaar en ik zei duidelijk ''de kleine is Sven, de grote is Uwe''
Hun reactie:
''Wij zien dat het artikel wat u heeft ontvangen wel overeenkomt met het artikel. De dildo Sven Black is inderdaad de grotere op de door u gestuurde foto's''
Ze zijn niet extreem duur en ik ben desondanks tevreden met mijn aankoop, maar dit hele spelletje wat ze spelen is gewoon onzin en onnodig. Ze moeten zorgen voor duidelijke en correcte foto's van hun producten.