Mister Spex Reviews 7.489

3. Brillengroothandelaar
  4. Zonnebrillenwinkel

Info over Mister Spex

WHAT DRIVES US
We are establishing a new way of buying glasses that is in keeping with the times. Greater choice and better, transparent prices in an easy, intuitive process. Today’s way to buy eyewear. ______________________________ OUR PROMISE
At Mister Spex, product quality has top priority. In all our processes, from purchasing to dispatch, we therefore pay attention to ensuring due care, accuracy, quality craftsmanship and expert partners. The result is excellent quality at low prices. ______________________________ HIGH QUALITY FRAMES
We purchase original products only and obtain our frames from all the major manufacturers. We also produce our own high quality, attractively priced brand. Our online shop currently offers more than 7,000 models of glasses and sunglasses from more than 70 brand names, including Ray-Ban, Boss Orange, Prada and Tom Ford. We have all frames in stock and they are therefore ready for immediate dispatch. ______________________________ TOP BRAND AND LENS QUALITY
We have all spectacle lenses custom-made for you in Germany. To do so, we work in partnership with world-leading lens manufacturers, including SEIKO Optical, Hoya Lens Deutschland and Essilor. ______________________________ PERSONAL SERVICE AND EXPERT ADVICE
One of our company’s basic principles is to ensure your satisfaction. Our customer service team has qualified opticians and experienced customer advisors to help you with your eyewear purchase, providing support free of charge via our hotline and by e-mail.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

7K reviews

Gewoon zoals het hoort

Heb hier een zonnebril gekocht. Voordeliger dan de meeste Nederlandse webshops.
De communicatie was goed. Kreeg bevestiging van mijn bestelling, heb een mail gehad met het track en trace nummer na verzending. De bril kwam binnen een aantal werkdagen aan. Goed ingepakt, gebruik de bril wegens medische doeleinden en ben er super tevreden over. Heb een stuk minder last van mijn klachten en de bril is gewoon van goede kwaliteit.

Zeker aan te bevelen.

5 november 2015
Logo Mister Spex

Antwoord van Mister Spex

Hello Kars,

Thank you for your nice and positive feedback. Our TrustPilot account for our misterspex.co.uk homepage is quite new. Therefore we could not answer your comment earlier. In future we will answer each and every comment for Mister Spex.

Best regards
Your Mister Spex-Team

na 4 weken nog geen contactlenzen

Ik bestelde 4 weken gelden contactlenzen en na twee weken..... werden deze geleverd, maar met een volledig verkeerde sterkt.
Na een telefoontje dezelfde dag weer teruggestuurd.
Na een week weer gebeld omdat ik geen reactie kreeg van de firma en er werd mij verzekerd dat de lenzen dezelfde dag zouden verwerkt en opgestuurd worden.
Na weer een week, geen lenzen maar een e-mail, men wilde de bestelling nu klaarmaken, maar het bleek dat er een fout op de website staat, want de kromming op de bestelling bestaat niet.....
Nu 4 weken later dus nog altijd geen lenzen

31 juli 2015
Toon reviews in alle talen. (7.489 reviews)