Oplichters,!!Mijn bestelling is nooit geleverd. Een aantal keren heb ik dit aangegeven. Ik moest niet meer mailen want anders zou mijn klacht weer onder op de stapel komen.

Ik wacht al 11 dagen op een aquarelboekje wat ik achteraf gezien voor minder dan de helft van de prijs ergens anders had kunnen kopen. Heb niet de indruk dat er echt iets onderweg is al krijg i... Toon meer

Ik heb al een paar artikelen besteld op deze site en ben gewoon tevreden. De levertijd kan soms wel wat langer duren, ik stuur ze dan een mailtje en ze antwoorden binnen een dag nog. Dus overal was mi... Toon meer

Ontdek de nieuwste gadgets, stijlvolle mode, luxe beautyproducten en nog veel meer. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind precies wat je nodig hebt.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Wat een oplichtersbende

Wat een oplichtersbende, nooit wat geleverd ondanks twee aankondigingen dat er wat geleverd zou worden, wel een paar nietszeggende mailtje terug gekregen waar beweerd werd dat de leverancier op de zondag was ingelicht
Bestel niets bij deze oplichter!!
Rechtsvorm is een Limited wat natuurlijk heel erg handig is tegen aansprakelijkheid van de eigenaar de heer Lino van Kuyk te Belgie

10 november 2025

Dit is niet wat het lijkt

Heb niet de indruk dat er echt iets onderweg is al krijg ik wel steeds geautomatiseerde berichtjes met een verhaaltje over dat alles goed gaat, zonder track & trace.

Er staat een 5 sterren review hier op Trustpilot maar die is ‘toevallig’ van degene aan wie je betaalt (zijn naam staat bij de transactie in mijn Rabo app) als je een bestelling doet via deze site.

Trap er niet in!

28 oktober 2025

Dropshipper

Niet dat er wat mis ging, maar achteraf zag ik levertijd kan 14 dagen duren, dus dacht weer verdorie zo'n stomme dropshipper. Mini frituurpan voor 30 euro die waarschijnlijk besteld is bij Temu voor 7 euro. Echt waardeloos dat zo'n gasten niet worden aangepakt. Gewoon van internet blokkeren.... Site ziet er vertrouwd uit maar ze bestellen alles uit China.... Denk ik. Dat is net het gevaar om toch te bestellen. Jammer mijn eigen domheid had beter onderzoek moeten doen. En alles gaat via Instagram aan reclame, die doen daar dus infeite ook aan mee. Kortom hier niet bestellen mensen. Kunt net zo goed meteen op Temu kijken.

2 oktober 2025

NmTandenpasta die ik daar heb besteld…

Tandenpasta om tanden witter te maken die ik daar heb besteld niet bestellen je tanen en je tandvlees gaan er aan kapot en doet erg pijn tandatskosten zijn duurder en aan trig betaling doen ze niet gavel wel kortimg 30% maar da was naar de paar kerenmet poestsen en ken nergens op bijten of het doet al pijn poassen!!!!!

21 september 2025

Colariva schets/aquarelboekje gekocht

Colariva schets/aquarelboekje gekocht, was impulsaankoop, had beter vooraf reviews kunnen lezen. Vage kleine tekeningen op glad papier, geen aquarelkwaliteit zoals ze het brengen. Gebruik gemaakt van retourrecht en toen begon gedreig van retourkosten vanaf €23,- konden ze echter niet hard maken, stond nergens op vermeld, heb uiteindelijk gehele bedrag ook retour ontvangen, dat is wel weer netjes. Tip! Wil je dit boekje ook graag, bestel het dam bij Temu, exact exemplaar maar met aquarelpapier en voor nog geen €5,-

13 augustus 2025

In een spontane actie besteld

In een spontane actie besteld, zonder eerst de reviews te bekijken..
Inmiddels al ruim een maand op 2 petten aan het wachten, die binnen 8 werkdagen bezorgd zouden zijn.
Klantenservice is belabberd.

9 augustus 2025

Eens maar nooit meer

Bleek superdun, klein, beschadigd waterverfboekje met doosje waterverf.
Op de afbeeldingen leek t veel groter. Voor €29,95....echt belachelijk. Wat een afleggers. eens maar nooit meer daar bestellen. Was trouwens ook verkeerde straat bezorgd, of ik maar even zelf kon gaan zoeken of op mijn videobel kon gaan kijken (laat ik die nou net niet hebben) want t was echt afgeleverd. Tja alleen niet bij mij haha

7 augustus 2025

Ook ik ben verleid door een Instagram…

Ook ik ben verleid door een Instagram advertentie. Heel dom. Boekje kwam beschadigd aan en was niet meer te gebruiken. Het contact via mail was snel maar 10% retourbetaling is niet correct voor iets wat niet meer te gebruiken is. Ik waag me niet aan de retourzending. Heb er geen vertrouwen in. Dus wees gewaarschuwd en koop hier NIETS!

4 augustus 2025

Beter bij Temu bestellen waardeloze Chinese rommel

Beter bij Temu bestellen
Slechte kwaliteit en retour kosten tussen de 25 en 100 euro
Chinese rommel . De stof van mijn baby draag doek lijkt totaal niet van op het filmpje . Daar was het mooi en rekbaar . In het echt een dunne stugge lap beetje aan elkaar genaaid . Ook niet fijn voor zijn beentjes .
Had even moeten mailen naar het retour adres dan had ik gezien dan het weer zo’n Chinese import winkel is zoals zovele nu
Zonde van mijn 35 euro en hoop dat ik nu eindelijk eens leer eerst reviews te kijken en de shop te mailen voor aankoop

10 juli 2025

Ik heb op 26.06.2025 bestelling…

Ik heb op 26.06.2025 bestelling verplaatst het is nu 18.07.2025 nog steeds geen bestelling binnen als ik e-mail stuurt hoor ik elke keer zelfde verhaal we gaan contact opnemen met leverancier dit kan echt niet het is slecht met leveren

18 juli 2025

BESTEL HIER NIET

Na een poos kwam mijn bestelling binnen. Het product viel mij helaas tegen dus wilde deze graag retourneren. Ik kreeg eerst heel vlot en netjes antwoord. Toen ze de reden vroegen en ik deze gaf, kreeg ik een uitgebreid antwoord. Het kwam er op neer dat ik ze om advies kon vragen als ik er niet uit kwam hoe ik de draagdoek (het desbetreffende product) moest dragen.
Op hun site staat dat je binnen 14 dagen kunt retourneren..
BESTEL HIER NIET , als je je volledige bedrag terug wilt bij het retourneren.
Ik kreeg het voorstel om 20% van het aankoop bedrag terug te krijgen, dan mocht ik de draagdoek houden.
Heb dit wel aangenomen en verkoop de doek..
Erg dom van mijzelf, had niet eerst de reviews over deze site gelezen..
Ik lees dat ik niet de enige ben, wees gewaarschuwd en koop ergens anders!

16 juli 2025

Product komt kapot uit verpakking.

Erg lang wachten op de bestelling... maar okee. Wat echt niet okee is: product komt kapot uit de verpakking en Mizouri blijft maar onzin (AI?) Mailtjes sturen met sorrie voor het ongemak, bla bla... wil je foto's sturen bla bla... maar oplossen ho maar. Ik ben erin gestonken, dom dom... maar wees gewaarschuwd! Ik bestel er iig niks meer.

11 juli 2025

Retouren en bedrag terugstorten doet men NIET

Op de website staat een hele handleiding, hoe artikelen GRATIS retourneren. Helaas volgt MIZOURI deze handleiding niet.
Website koopt artikelen goedkoop in China en zet deze dan op de website te koop, voor een veel hoger bedrag!!! Er staat zelfs een Chinees retour adres op de website!!! E-mails worden niet beantwoord

10 juni 2025

Chinese rommel

Had een draagzak besteld voor €40. Krijg een of ander goedkoop netje met gaten toegestuurd.. Chinese rommel. Bestel hier niet!!!

29 juni 2025