Midtjyske Jernbaner A/S Reviews 11

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk tilbud her i efterårsferien…

Fantastisk tilbud her i efterårsferien på billet til en hel familie -2 voksne & 4 børn: 99.- kr. Sådan💪Og ikke nok med det! Hold nu op- hvor var togene fra Thyborøn til Lemvig flot pyntet🎃👻
Fantastisk at I gør Jer al den ulejlighed- vi sætter virkelig pris på det. TAK👻🎃

15 oktober 2024

Aflyst efter Aflyst

Aflyst efter Aflyst. De skulle ikke have lov til at have ruten åå den vestjyske kyst. Det er så ringe at de for en russisk jernbane til at se luksus ud. 0.0 her fra.

27 december 2023

Helt håbløst - aldrig mere

Helt håbløst. Efter en forsinkelse på mindre end et minut, kørte vores forbindende tog fra Midtjyske Jernbaner fra os i Skjern. Vi sidder nu i to timer på en iskold station uden adgang til toilet og venter på det næste tog mod Ringkøbing. Venterummet er ulækkert og ikke til at opholde sig i.

Hvis jeg KUNNE, gav jeg 0 stjerner. Jeg er FÆRDIG med Midtjyske Jernbaner.

26 december 2023

Elendig togdrift

Igen er mit tog aflyst, det er altid det samme, hver gang jeg skal fra Ringkøbing mod Skjern eller Holstebro, enten er jeres tog altid aflyst ellers er det så meget forsinket at man ikke kan nå det næste tog i Skjern eller Holstebro. Pga. af jer, ender det altid ud med at jeg strander på stationen indtil næste morgen. Jeg er færdig med at køre med Midtjyske Jernbaner. Lad vær med at overtage togdriften, hvis ikke i kan magte opgaven.

26 september 2021

Midtjyske Jernbaner kører med skrammeltog

Nu har Midtjyske Jernbaner overtaget strækningen Holstebro - Skjern og indsat halvbeskidte tog, der hverken har strømudtag, wi-fi eller borde man kan sætte mere end en kaffekop på. Alligevel skal jeg som kunde betale det samme som tidligere med Arriva. Det er under al kritik.

5 februari 2021

Bulldozer lørdag klokken 5

Det er bare ikke okay at man skal vækkes lørdag morgen klokken 5
bare fordi der kommer et skib fra Norge med noget skærver til jernbanen
de kørte med en bulldozer fra kl, 5 til kl. 8 lørdag morgen i et boligområde i Ramme
det skærver kunne vel godt vente til efter klokken 8 så man kunne få lov til at sove
det er jo weekend

2 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig service

Der findes fantastiske mennesker. Efter en times kørsel ankommer vi til Thyborøn og spørger togfører om han ved, hvor der findes et toilet idet der ikke er noget på stationen. Han oplyser, at det er på havnen et pænt stykke vej fra stationen. Men hvis nu kun skal småt kan han hjælpe med et toilet på toget. Vi for lov til at benytte dette og han lover at han nok skal holde øje med os så vi ikke kører med retur. Det var en FED oplevelse.

7 november 2016

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.