Banner for M line BE

4. Matrassenwinkel

Over M line BE

logo

Get ready for greatness

Door anders te denken en elke dag grenzen te verleggen, tilt M line slapen naar het hoogste niveau. M line is hét merk voor premium slaapcomfort, met innovatieve matrassen, kussens, boxsprings en toppers die zorgen voor optimale ondersteuning, drukverdeling en herstel.

Meer informatie? Bezoek onze website:

Bezoek mline.be

Passend advies

Weet je niet welk M line matras of kussen bij je past? Met onze online matrassenwijzer en kussenwijzer krijg je in een paar klikken persoonlijk slaapadvies op basis van jouw lichaam, slaaphouding en wensen:

Volg de matrassenwijzer

Bekroonde producten

M line is meervoudig bekroond met prestigieuze prijzen, waaronder meerdere Shopping Awards voor beste webwinkel in Slapen & Bedtextiel, ‘Beste Product van het Jaar’ en 'Gekozen product van het jaar' voor onze Cool Motion matrassen en 'Gekozen product van het jaar' voor onze Pillow You collectie – een bevestiging dat consumenten én experts ons slaapcomfort waarderen.

Op onze website lees je daarnaast 14.000+ reviews van andere M line klanten:

Bekijk M line reviews

Element

Wij rusten niet voordat jij rust.

Tot 12 jaar garantie
Wij geloven in onze producten, zodat jij met een gerust hart kan slapen.
100 dagen omruilgarantie
Bij M line maak je geen sprong in het diepe. Je krijgt 100 dagen om je matras te proberen. Niet tevreden? Dan ruilen we deze om.
Levering met oog voor detail
Wij bezorgen wanneer het jou uitkomt, kosteloos, en met persoonlijk advies.
Deskundig advies
Bij M line heb je contact met medewerkers die spreken vanuit ervaring. Voor passend advies afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Kussen

Een fantastisch kussen.Had ik al veel eender moeten kopen.Eindelijk s’nachts kunnen doorslapen.Geen nekpijn meer!

30 oktober 2023

Heerlijk matras

Heerlijk matras, alleen een beetje warm. Volgens de verkoper bij beter bed zou de cool motion niet koeler zijn om op te liggen dan de slow motion. Dat is wel een vraag die nu blijft hangen.

16 augustus 2023