Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ny lås går i baglås

De monterer en type lås der meget nemt kan gå i baglås. Det har siden kostet mig dyrt. Kan forstå der er flere andre der har samme oplevelse. Anbefaler ikke!

7 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde en meget dårlig oplevelse med…

Jeg havde en meget dårlig oplevelse med MM Låsesmed. Min lås gik i baglås en søndag, og jeg endte med en regning på over 14.000 kr. for to låse, uden at det blev kommunikeret tydeligt på forhånd. Låsen på bagdøren blev sat forkert på, og servicen var både uprofessionel og grænseoverskridende (låsesmeden kom bl.a. med upassende bemærkninger). Kan ikke anbefales.

26 augustus 2025

Hej Kora
Her er det svar vi gav dig på Google Reviews.

Det er mere end et år siden at vi har udført arbejde for dig. Og ja det er korrekt at du efter at være kommet ind fik tilpasset fordøren og dørkarme samt monteret dørgreb, langskilte, cylinderringe, vrider og sikkerhedscylindere, låsekasse og slutbik på fordøren. Noget arbejde du bestilte efter at du var kommet ind i lejligheden og en pris som vi gjorde dig opmærksom på inden arbejdet begyndte. Efter du havde betalt for den første dør bestilte du os til at lave det samme på din bagdør. Prisen kendte du derfor på forhånd hvorfor vi er uforstående over for dette.

Beklager at du ikke har været tilfreds med vores service.
MM Låsesmed

Efterladt med grim ridse

Jeg smækkede mig for en uge siden ude og fik i den forbindelse en sød låsesmed ud. Det fungerede til ug. Men desværre opdager jeg lige efter at han er gået, at han har lavet en grim ridse i min bordplade ved vasken hvor han har stået og skruet i den nye cylinder som skulle sættes i låsen. Jeg skriver til jer med det samme da jeg opdager dette og vedhæfter et billede af ridsen. Da jeg ikke har hørt noget fra jer, sender jeg, for tre dage siden, en opfølgende mail for at høre om den er modtaget. Stadig intet svar. Som jeg skrev til jer, har jeg simpelthen svært ved at tro på at I ønsker og efterlade jeres kunder med endnu en regning udover den jeg allerede har betalt. Man skulle tro at I gik mere op i vores tilfredshed. Jeg er skuffet over at der bare intet svar er fra jer. Det kunne så let have været en oplevelse der var ført til dørs på den gode måde da fejltagelser jo sker og jeg selvfølgelig ved at det er et uheld fra jeres låsesmeds side. Men som I derfor også så let kunne tage ansvar for som i bør.

20 februari 2025

Hej Mathilde

Vi er glade for at du ellers var glad for vores arbejde, og det er trist at du efterfølgende sidder med en opfattelse af at vi ridset din bordplade. Når det er sagt skal der også være mening med ting. Når du kigger på den ridse du har dokumenteret via billedet ligner det ikke en ridse der kommer fra arbejde som en låsesmed ville lave i forbindelse med skift af en cylinder.

Vores mand holdt cylinderen i holden da vedkommende arbejde, og arbejdet blev ikke udført præcis på dette sted. Derfor giver det ikke mening for os.

Hvis du tager et billede af bordpladen hvor alle nuancer fremgår vil man kunne se tydelige brugstegn gennem tiden. Man kan endda ane det på det nærbillede du selv har sendt til os.

Vi er derfor meget uforstående overfor at du mener det er ridser der kommer fra vores arbejde. Du efterspørger at du får de 2195 DKK retur for det arbejde vi har udført, pga. af en rise i en ældre bordplade med tydelige brugstegn der ikke har noget med os at gøre.

Vi står gerne ved vores arbejde og gør hvad vi kan for at opføre os ordenlige, men ovenstående er ikke noget vi kan genkende.

MM Låsesmed

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har i dag sendt denne mail til MM låsesmed

Jeg har i dag sendt denne mail til MM Låsesmed

KLAGE over - og erstatning for jeres service “døråbning” udført den 10. maj 2024 klokken 13:30.
Samlet pris 4.000 DKR. Vognmandsmarken, 2100 Ø

Den 10. maj 2024 kl. 11:58 kontakter jeg MM Låsesmed fordi min 22-årige datter har låst sig ude af sin lejlighed, hvor der er en helt alm. Rukolås på hendes dør.
Fredag den 10. maj 2024 er en hverdag og jeg kontakter MM indenfor normal arbejdstid.
Jeg får oplyst en akut pris på 850,00 kr. for oplåsning af min datters dør…
med mindre ? den er en u-oplåselig Rukolås ? Godt så.

Jeg og min 22-årige datter mødes dernæst med jeres låsesmed, ved opgangen til min datters lejlighed.

For det første stiller jeres låsesmed en lang, lang række af meget upassende, indiskrete spørgsmål til min datter om hendes alder og hendes arbejde og hendes liv i det hele taget, som intet har med hans opgave som låsesmed at gøre, og eftersom at JEG skal betale regningen som hendes mor, så er det endnu mere upassende, om det vedkommer ham, hvad min datter har af job og andet.
Han har allerede set både mit og min datters sygesikringskort, som dokumentation for vores navne og identitet.

Dernæst er jeres låsesmed ikke i stand til at låse min datters helt alm. Rukolås op.
Han forlanger så 4.000 kroner for at montere en ny lås.
Og betalingen skal falde omgående fordi I ikke giver kredit.

Jeres låsesmed får dernæst betaling 4.000 kr. på mobile pay af mig. Jeg har på det betalingstidspunkt forladt min datters adresse fordi jeg skal på arbejde.

Bagefter beder jeres låsesmed min datter om hun giver ham en kop kaffe???

Og så fortsætter jeres låsesmed med at stille min datter en hel masse spørgsmål omkring hendes dybt private liv.

Jeg er RYSTET !

Og har kostet 4.000 kr. !

Jeg forlangte at få en faktura på arbejdet til 4.000 kr. som han udførte den 10. maj 2024.
Fakturaen har jeg endnu ikke modtaget. I dag er det den 17. maj 2024.

Jeg er meget utryg på min datters vegne!

Jeg synes det er en utryghedsskabende adfærd - og især fra en låsesmed! at han stiller så mange nærgående og meget personlige spørgsmål til min datter.
Og samtidigt beder hende om at give en kop kaffe… efter jeg er taget på arbejde,
Og hvor han dernæst stiller FLERE nærgående og ALT for personlige spørgsmål omkring min datters private liv imens han drikker hendes! kaffe i hendes! bolig.
Jeg har aldrig oplevet noget så useriøst til en pris på 4.000 kr.

Nina Christensen

10 mei 2024

Antwoord van Mmlaasesmed

Beklager det sene svar men vi har først nu tilegnet os en profil på Trustpilot.

Som oplyst via flere gange til dig er du ikke vores kunde, og derimod din datter der er kunden.

Efter vi modtog din mail kontaktede vi din datter som bad og ignorere din mail da hun ikke havde samme opleves som du og oplyste at hun var tilfreds med arbejdet.

Vores fokus er på vores kunder og du har aldrig været kunde hos os.

Falsk priser på hjemmesiden

På jeres hjemmeside oplyses følgende:

"Pris mandag-fredag fra 9-16 (ikke akut): 600 DKK inkl. moms"

Vi bemærker dog, at når man ringer til jer, oplyses der en anden pris på 850 kr., selvom situationen ikke er akut, og det ikke er i weekenden eller om aftenen.

I må enten retter priserne på jeres hjemmeside, så de afspejler jeres faktiske prisstruktur, eller at I holder jer til den pris, I oplyser på hjemmesiden. Det er vigtigt at undgå at oplyse forkerte priser for at tiltrække kunder til at kontakte jer.

19 april 2024

Tak for info.

Beklager det sene svar men vi har først nu tilegnet os en profil på Trustpilot.

Vi forsøger altid at være klare omkrig priser samt hvad vi laver. Som oplyst over telefonen er den omtalte pris er i forbindelse med større projektarbejde og ikke en pris vi tilbyder til mindre opgaver.

Prisen er efterfølgende blevet uddybet så det fremstår nu klart hjemmesiden.

Lees meer over geverifieerde reviews.