3,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

har købt en ny city glider pick up

har købt en ny city glider pick up, med en 150 amp batteripakke
For det første går instrument skærmen i stykker, får den skiftet 3 gange på halvanden år, men virker stadig ikke, så må køre med sort skærm.
Samtidigt går tændingslåsen i stykker 3 gange, bliver skiftet alle 3 gange, men bliver ved med at gå i stykker, så vi måtte selv lave en tænd og sluk knap.
Efter 3 1/4 år går den ene batteri i stykker, hvor sælger skifter den, så efter 1 1/2 år bliver der ballade med batterierne igen.
Tager alle batterier ud, og tager med til en batteri expert, 2 batterier er i stykker, 1 på 35 amp, den anden på 20 amp.
han siger at den på 35 amp er ikke så stor som de andre, og derfor stopper den jo med at lade de andre batterier op, før tid, så det er forskellige batterier der er sat i bilen.
1 på 50 amp, som viser sig at kun være på 25 amp på grund af dårlig punkt svejsning
sælger fra Mobilec vil ikke være med til at erstatte fejlene på min scooter som ellers kostede 125000 kr
prisen på batterier var ellers på 41000 kr, der viser sig at være noget fra Kina.
jeg har nu selv fået skiftet alle batterier efter anbefaling fra anden side
Jeg kan klart anbefale IKKE at handle hos Mobilec.
Jeg vil derfor nu køre en sag, gennem vores advokat mod ham

23 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mobilec er helt sikkert et sted jeg kan…

Mobilec er helt sikkert et sted jeg kan anbefale folk at handle der. Deres service er helt i top. Verner er en virkelig rar og empatisk mand, som er både fair og imødekommende.
Leveringen kom spot on og instruktion og gennemgang af køretøjet var som det skulle være. Generelt nogle rare medarbejdere, som forstår sig på mennesker.
Handel hos Mobilec, selv om du bor på Sjælland som jeg gør.

4 november 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service for kunden

for 2 minutter sidenNY-Rediger
Mobilec / Verner yder en helt fantastisk service, dette firma er fremover mit foretrukne service firme. Utrolig hurtig respons, virkelig i "paratstilling" for at hjælpe en kunde med et problem, jeg skulle bl.a. have et ladekabel på 5m, dette var i restordre men kunne vælge mellem et på 10m til samme pris eller Verner kunne korte det op til 5m også til samme pris og vupti så var min ordre sendt til Fyn på 3 dage.. det er super service som jeg sjælden oplever, hvorfor jeg nu roser og skriver denne anmeldelse.
Hilsen Robert, fra Fyn

11 maart 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.