Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service! Jeg havde sagt et forkert model nr - sorry mester - men han kom tilbage igen et par timer efter og gjorde et hurtigt og godt stykke arbejde. Og 2 års garanti! Klar anbefaling

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, billig, god kvalitet, ærlig og ikke mindst venlig! Bestilte udskiftning af skærm på en iPhone og udskiftning af batteri på en iPad. Skærmen blev fikset på 20 minutter - iPad'en behøvede slet... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg booker en tid på dagen. Han puller up smilende og kigger på phone. Den kræver en større reparation. Hvis det var butik skulle den ligge natten over, men han kommer med den 5 timer senere. Og den s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telefoonreparatieservice
  2. Mobiele telefoon winkel

Geschreven door het bedrijf

Om Mobilrep Mobilrep er et specialiseret, udkørende mobilreparationsværksted, der tilbyder professionel reparation af smartphones, tablets og computere – direkte på din adresse. Med vores fuldt udstyrede servicevogne bringer vi værkstedet hjem til dig eller til din arbejdsplads, så du slipper for ventetid og besværet med at finde et fysisk butikslokale. Hurtig og bekvem service Vi gør det nemt at få dine enheder repareret. Du kan booke en tid online på mobilrep.dk eller ringe til os på 50 70 39 39. Vi møder op til aftalt tid og sted – og mange reparationer klares på under 30 minutter, mens du trygt kan blive, hvor du er. Kvalitet og tryghed i fokus Hos Mobilrep går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender udelukkende reservedele af høj kvalitet, og alle reparationer udføres af erfarne teknikere med fokus på præcision og holdbarhed. Vores mål er at sikre, at din enhed fungerer optimalt – både nu og på længere sigt. Fleksibel løsning – når det passer dig Uanset om du har brug for skærmskift, batteriudskiftning, kamera- eller ladeport-reparation, står vi klar til at hjælpe – hurtigt, effektivt og på dine vilkår. Med Mobilrep får du service på stedet, uden unødige afbrydelser i din hverdag. Mobilrep – Reparation, når det passer dig.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fantastisk service

Dejlig oplevelse, en virkelig god måde at de kommer ud til en, ham der var hos mig var god til at forklare sig, så det der var svært, blev let.

Jeg bestilte tid kl. 14, og der var sørme en tid samme dag kl. 18-19 :-)

19 februari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Brian.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at både fleksibiliteten og den grundige forklaring gjorde processen overskuelig for dig. Vi bestræber os på at tilbyde hurtige tider og tydelig kommunikation.

Tak for tilliden – du er altid velkommen igen.

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Kom til tiden og var færdig med skærmskift, på en ipad, efter 30 min.
Kan klart anbefales!

19 februari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, David.

Det glæder os, at du var tilfreds med både punktligheden og den hurtige udførelse af skærmskiftet på din iPad. Vi bestræber os altid på effektiv og professionel reparation uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tak for anbefalingen – du er velkommen igen.

Virkelig god service

Super flink personale der kommer ud lige til tiden og har tålmodighed til at prøve forskellige metoder til at fixe den. Meget flink service og min telefon virker igen. Har intet dårligt at sige

8 februari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Emilie.

Det glæder os, at du oplevede punktlighed og en grundig tilgang til fejlfindingen. Vi tester altid relevante løsninger, indtil vi finder den rigtige, så enheden fungerer optimalt igen.

Tak for de pæne ord – du er altid velkommen igen.

Fantastisk og ærlig service

Havde kontaktet reparatøren, da jeg troede min ladeport skulle skiftes. Han kom forbi med kort varsel, vurderede at en rens var tilstrækkelig og udførte arbejdet med det samme.
Telefonen lader nu som den skal. Ærlig, professionel og behagelig service. Kan klart anbefales, og jeg kommer til at benytte mobilrep fremadrettet.

6 februari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Andreas.

Vi sætter pris på din anerkendelse. Vi vurderer altid først, om en rensning kan løse problemet, før vi anbefaler udskiftning af dele. Det sikrer en korrekt og ærlig løsning.

Dejligt at høre, at telefonen nu lader som den skal. Tak for anbefalingen – vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Super tjekket

Super tjekket, super service 👌🏻

1 februari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Niels.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse og oplevede servicen som både professionel og veludført.

Du er altid velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service med god forklaring af…

Super service med god forklaring af hvad der blev gjort. Super hyggelig og professionel arbejde.

30 januari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Ronni.

Det glæder os, at du oplevede både en grundig forklaring og et professionelt udført arbejde. Vi prioriterer gennemsigtighed i vores reparationer, så du altid ved, hvad der bliver lavet på din enhed.

Tak for din anbefaling – du er velkommen igen.

Bedste service i Danmark

Min mobil gik i stykker i går aftes, og jeg stod midt i nogle travle dage. Jeg er virkelig glad og taknemmelig for, at Mobilrep kunne komme og hjælpe mig med det samme. Super service og hurtig hjælp. I har helt sikkert en fast kunde i mange år frem

23 januari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Vi ved, hvor afgørende en velfungerende telefon er i en travl hverdag, så det glæder os, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Tak for tilliden – vi står naturligvis klar, hvis du får brug for os igen.

God og venlig service

Fedt at reparationen udføres på min arbejdsplads. God og venlig service.

20 januari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Sandra.

Det glæder os, at du satte pris på, at reparationen blev udført på din arbejdsplads, og at du oplevede en god og venlig service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og flink service

Super god og flink service. Gode priser. Dejligt at de rykker ud på adressen. Jeg havde bestilt tid til skiftning af ladeport. I stedet for blot at skifte porten, tjekkede han først grundigt om der havde samlet sig skidt i porten. Han rensede den derefter grundigt (noget jeg troede at jeg selv havde gjort). Herefter virkede den perfekt. Telefonen blev ikke åbnet, dvs ingen risiko for tab af data eller efterfølgende utætheder ved manuel åbning og lukning. Jeg sparede ovenikøbet 50% på prisen, som det ville have kostet mig hvis han havde skiftetet porten. Kan kun anbefale dem.

20 januari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Michael.

Vi prioriterer altid grundig fejlsøgning, før vi udskifter dele. I dit tilfælde var en professionel rensning af ladeporten tilstrækkelig, så vi kunne undgå unødig åbning af telefonen og samtidig spare dig for en ekstra udgift.

Tak for anbefalingen – du er altid velkommen igen.

Kæmpe anbefaling

Fantastisk oplevelse! Bookede samme dag. Åbner døren og møder et kæmpe smil. 1 time senere er min telefon fikset. Fantastisk service! Tak! 🤩

18 januari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord, Line.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt samme dag, og at reparationen levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super tilfreds kunde i dag

Super tilfreds kunde i dag! Nem booking på site, super behagelig og imødekommende konsulent der kom ud og fiksede min problem og samtidig gav god vejledning. Jeg vil helt sikkert benytte mobiltelefon igen ☺️

18 januari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse og de pæne ord, Lotte.
Vi er glade for at høre, at du oplevede nem booking, professionel service og god vejledning i forbindelse med reparationen.

Nemt

Nemt, hurtigt, venligt

17 januari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Jette.
Vi er glade for, at du oplevede vores service som nem, hurtig og venlig.

Super god oplevelse

Super god oplevelse - lige fra bestilling af tid til selve reparationen, der blev foretaget på adressen. Det var muligt at bestille tiden til reparation samme dag.

God information undervejs, den afholdte tid blev overholdt. Alt gik som ønsket og batteriskiftet var rimelig i pris.

Flink betjening og behandling. Jeg kan kun anbefale firmaet.

7 januari 2026

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse og den udførlige feedback, Lotte.
Vi er glade for at høre, at hele forløbet – fra booking til reparation på adressen – levede op til dine forventninger, og at både tidsplan, information og prisniveau var tilfredsstillende.

Tak for din anbefaling. Vi står klar, hvis du får brug for professionel hjælp igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og tog ikke noget tid…

Super god service og tog ikke noget tid var her lidt før tid og der gik ca 10 min så var mobile lavet

24 december 2025

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Charlotte.
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og effektiv service, og at reparationen blev udført på kort tid.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår behov for hjælp fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kontakt og service og…

Super god kontakt og service og udførelse af reparationen

23 december 2025

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse, Gunhild.
Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både kontakten, servicen og udførelsen af reparationen.

Vi hjælper gerne igen, hvis du får brug for professionel assistance fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hurtigt og perfekt service

Fantastisk hurtigt og perfekt service.

Min hustru og jeg ringede til Mobilrep i går. Og i dag mandag, under 24 timer efter, sidder vi med en meget meget flot repareret iPad. Skærmen blev skiftet på under 30 minutter, og resultatet er utroligt flot.

En klar anbefaling herfra, til at man benytter sig af Mobilrep.

22 december 2025

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse og den fine tilbagemelding, Lars.
Vi er glade for at høre, at både reaktionstiden, selve reparationen og resultatet levede op til jeres forventninger, og at iPad’en igen fremstår i flot stand.

Tak for den klare anbefaling. I er meget velkomne til at kontakte os igen, hvis behovet opstår.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse og god og meget…

Fantastisk oplevelse og god og meget imødekommende medarbejder. Fik skiftet skærm og det hele kørte smooth og upåklageligt. Har nu en ny skærm og en mobil der fungerer bedre end længe. De varmeste anbefalinger herfra

19 december 2025

Antwoord van Mobilrep

Tak for din 5-stjernede anmeldelse og den positive feedback.
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at skærmskiftet blev udført problemfrit med et resultat, der lever op til dine forventninger.

Tak for anbefalingen. Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der bliver behov for hjælp.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, ikke en finger at sætte på noget som helst! Skulle have skiftet skærm, tog under et kvarter og nu så god som ny.

16 december 2025

Antwoord van Mobilrep

Tusind tak for de fem stjerner og den flotte anmeldelse, Sebastian. Det glæder os, at vi kunne hjælpe hurtigt og få skærmen skiftet, så telefonen igen er som ny.

Rigtig god jul.

Beyond service 5 * herfra

16 december 2025

Antwoord van Mobilrep

Tusind tak for de fem stjerner og den flotte anmeldelse, Heidi. Det glæder os, at du oplevede service ud over det sædvanlige.

Rigtig god jul.

Helt ekstraordinær god service

Dette er uden tvivl den bedste service jeg har oplevet i Danmark i mange år. Ikke kun i forhold til reparationer af mobile enheder, men i det hele taget!
Overholdt samtlige aftaler, fixede tingene - selvom det var super bøvlet og overholdt deres reparationsgaranti, da det ikke lykkedes i første hug.
Kæmpe tak til Yusuf for hele tiden at informere og selv at tage de nødvendige initiativer for at løse opgaven 👍
Jeg kan give Mobilrep mine varmeste anbefalinger 😊

4 december 2025

Antwoord van Mobilrep

Tusind tak for de fem stjerner og den meget flotte anmeldelse, Urs. Det glæder os, at du har oplevet professionel service og en løsning, selv når opgaven var mere kompleks end forventet.

Vi sætter stor pris på din tillid og dine varme anbefalinger.

Mobilrep-teamet

Lees meer over geverifieerde reviews.