Mobistoxx Reviews 22

3. Woonwinkel
  4. Keukenwinkel
  5. Woonkamermeubilairwinkel
  6. Kantoormeubilair winkel

🇫🇷 Mobistoxx est un site e-commerce spécialisé dans le mobilier et l’aménagement de la maison. Nous accompagnons les particuliers dans l’équipement de leur intérieur avec des meubles fonctionnels, accessibles et adaptés à la vie quotidienne. Notre priorité est d’offrir une expérience d’achat simple et fiable, du choix des produits jusqu’à la livraison. Notre service client est à l’écoute pour conseiller, suivre les commandes et apporter des solutions rapides en cas de besoin. Les avis de nos clients sont essentiels pour nous aider à améliorer continuellement nos services et répondre au mieux aux attentes de chacun. 🇳🇱 Mobistoxx is een e-commercewebsite gespecialiseerd in meubels en woninginrichting. Wij helpen particulieren bij het inrichten van hun interieur met functionele, betaalbare meubels die aangepast zijn aan het dagelijkse leven. Onze prioriteit is om een eenvoudige en betrouwbare winkelervaring te bieden, van productkeuze tot levering. Onze klantendienst staat steeds klaar om advies te geven, bestellingen op te volgen en snel oplossingen te bieden wanneer nodig. De mening van onze klanten is voor ons van groot belang om onze service voortdurend te verbeteren en zo goed mogelijk aan ieders verwachtingen te voldoen.

Wij begeleiden u vóór, tijdens en na uw aankoop

À vos côtés avant, pendant et après votre achat
🇳🇱 Nederlands Bij Mobistoxx wordt onze klantendienst verzorgd door een team van 100% menselijke adviseurs, die klaarstaan om elke klant op een persoonlijke manier te begeleiden. Onze medewerkers zijn aandachtig, snel en proactief. Ze nemen de tijd om elke situatie goed te begrijpen en bieden duidelijke antwoorden en passende oplossingen, vóór, tijdens en na de aankoop. Ons doel is een betrouwbare en geruststellende opvolging te garanderen, gebaseerd op communicatie, beschikbaarheid en klanttevredenheid. 🇫🇷 Français Chez Mobistoxx, notre service client est assuré par une équipe de conseillers 100 % humains, disponibles pour accompagner chaque client de manière personnalisée. À l’écoute, réactifs et proactifs, nos conseillers prennent le temps de comprendre chaque situation afin d’apporter des réponses claires et des solutions adaptées, avant, pendant et après l’achat. Notre objectif est d’offrir un suivi fiable et rassurant, basé sur l’échange, la disponibilité et la satisfaction de nos clients.

Une livraison pensée pour chaque client

Du point relais à la livraison de mobilier volumineux avec installation, nous nous adaptons à chaque commande et à chaque client.

Chez Mobistoxx, nous mettons un point d’honneur à proposer une solution de livraison réellement adaptée à chaque client et à chaque commande. Selon la nature des meubles, le volume, l’accessibilité du logement et les préférences du client, nous organisons la livraison la plus appropriée, qu’il s’agisse d’un petit colis livré en point relais ou d’une livraison plus complexe, comme une chambre complète à installer au quatrième étage sans ascenseur. Nous proposons différentes modalités afin de répondre à toutes les situations : livraison avec ou sans rendez-vous, livraison à domicile, aide à la manutention, installation ou montage direct des meubles. Nos équipes et partenaires logistiques prennent en compte les contraintes spécifiques de chaque adresse (étages, accès, délais souhaités) afin d’assurer une réception sereine et conforme à la commande. Tout au long du processus, notre service client reste disponible pour conseiller, anticiper les besoins et ajuster la livraison si nécessaire, avec un objectif constant : offrir une expérience simple, fiable et sans mauvaise surprise.

4,5

Uitstekend

Betrouwbaar en degelijk

De leveringstermijn is wel behoorlijk lang, maar de levering gebeurde zo goed als binnen de gestelde termijn, en de goederen zijn degelijk. Een betrouwbare handelszaak, wat mij betreft!

12 februari 2026

Beste Marieke,

Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat de levering bijna binnen de aangegeven termijn is gebeurd en dat je tevreden bent over de kwaliteit van de goederen. We begrijpen dat de leveringstermijn soms wat langer kan zijn, maar doen altijd ons best om zo transparant mogelijk te communiceren hierover.

Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je aankoop!
Het Mobistoxx Team

Prima service

Prima service, snelle levering en topkwaliteit van de wasmachinekasten. Ook nog eens een stuk goedkoper dan bij de concurrent, Dus zeker een aanrader.

4 maart 2026

Beste Jackie,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de snelle levering en de kwaliteit van de wasmachinekasten. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Het Mobistoxx-team

Correcte levering!

26 februari 2026

Beste Dorine,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering correct is verlopen.

Veel plezier met uw aankoop!

Het Mobistoxx team

Correct geleverd

Correct geleverd , heel goeie kwaliteit

13 februari 2026

Beste Geert,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles correct geleverd werd en dat u tevreden bent over de kwaliteit.

Veel plezier met uw aankoop!

Het Mobistoxx team

Snelle levering, zeer goede kwaliteit, duidelijke handleiding! Wij zijn zeer tevreden.

17 februari 2026

Beste Stephanie,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was, de kwaliteit aan uw verwachtingen voldoet en dat de handleiding duidelijk was. We zijn erg blij dat u tevreden bent met uw aankoop.

Veel plezier met uw product en graag tot een volgende keer!

Team Mobistoxx

Reviews in alle talen tonen. (22 reviews)