1. Fitness- en voedingsservice

"Van de beste eiwitshakes tot de lekkerste repen, sportdranken, en vitaminen bij ons ben je aan het juiste adres voor producten die je gaan helpen om het meeste uit een gezonde levensstijl te halen. Ook kleding en gear kun je op onze webshop vinden. Ons ruime assortiment is met veel zorg samengesteld en we streven er naar om ons aanbod altijd up-to-date te houden met de laatste innovaties in de supplementenwereld. Inmiddels kan je de producten van meer dan 50 verschillende topmerken vinden in onze webshop, zoals Dymatize, Womans Best, MyProtein en nog veel meer! Of je nu aan fitness, duursport, bodybuilding of yoga doet, wij hebben voor ieder wat wils, ook vegan producten! Bekijk hier ons volledige merkenoverzicht op de website"

2,6

Slecht

Voor verbetering vatbaar

20 dagen op een doos protein brownies gewacht. Kan ik goed mee leven mits er niet geadverteerd wordt met de tekst dat een bestelling binnen 12 uur verwerkt wordt. Als ik dan een mail stuur en na de derde mail antwoord krijgt ligt het aan postnl.
Uiteindelijk ook verkeerde product geleverd gekregen.

8 juni 2023

Slecht slecht en nog eens slecht

Slecht slecht. Hier bestel ik nooit meer.
Op woensdag bestelling geplaatst. Vervolgens pas de maandag erna bericht dat het verzonden is. Dat is toch niet meer van deze tijd zulke levertijden.
Als klap op de vuurpijl bleken pakketten verwisseld waardoor ik een verkeerde bestelling kreeg en het pakket moest retourneren en dus nog langer moet wachten op mijn bestelling. Knudde met een grote K. Nooit meer hier. Als ik deze artikelen ergens anders had besteld had ik ze al lang in huis gehad.

6 februari 2023
Logo MOBprotein

Antwoord van MOBprotein

Beste Ron, erg spijtig voor je dat het pakket verwisseld is, we zijn er direct achteraan gegaan en nog voor het pakketje bij je geleverd was je op de hoogte gesteld van deze fout.

Hiervoor hebben we je willen compenseren door een extra item bij de juiste bestelling te doen. En je per mail ook een kortingscode aangeboden, de retourzending uiteraard voor onze rekening genomen.

Deze hoefde je alleen maar uit te printen echter had je naar eigen zegge geen printer in huis dus hebben we je andere opties gegeven zodat je wel nog dit pakket kon terug sturen.

Wij hebben er in ieder geval alles aan gedaan je tevreden te maken als klant, helaas is dat niet gelukt

Lange levertijd misleidend foto's

De verkeerde bestelling word geleverd.

Verder staat er een foto van de 1kg verpakking bij ik ben visueel ingesteld. Ik ben altijd druk waardoor ik even snel tussen door dit soort bestellingen doe en zo dan ook verbaasd was de kleine pot te ontvangen.

De verkeerde bestelling wordt in eerste instantie alleen een retour sticker aangeboden, laten weten niet door de fout van hen zonder sport drank te willen komen zitten. Daarna pas ander aanbod gekregen dat de juiste pot zonder verzendkosten verstuurd word dan moet ik zelf nog de pot betalen. Zeker niet tevreden.

Ook lange levertijden

Nu krijg je deze reactie van het bedrijf leugenaars zijn het!
Ik ben wel akkoord gegaan direct met de 10 euro korting echter heb ik deze nooit ontvangen!
Normaal krijg je wat op de afbeelding word weer gegeven dat is hier dus niet het geval!
Wat een misselijk makend bedrijf!

9 augustus 2022
Logo MOBprotein

Antwoord van MOBprotein

Beste Kim, Wij hebben je een retourlabel gestuurd en onze excuses aangeboden dat helaas de verkeerde smaak geleverd was, deze kon je kosteloos ruilen door het retourlabel te gebruiken en wij zouden dan zsm de juiste smaak naar je verzenden, helaas wilde je dit niet want je wilde deze smaak ook in je bezit houden.

Toen eiste je als consument dat wij een betere oplossing moesten bieden. Wij boden nogmaals de goede smaak aan en zouden de verzendkosten op ons te nemen.
Mocht je deze keuze niet willen maken kon je ook kiezen voor €10,- korting op je volgende bestelling.

Hiermee ging je niet akkoord, je wilde de smaak voor de helft van de prijs OF met €10,- zelf deze smaak maar bestellen dan had je in plaats van €6,95 dan €10,- korting op je bestelling.

Door niet goed op het formaat te letten kregen wij mails van je dat we je zouden oplichten, echter heb je een bevestigingsmail met je bestellingnummer en de bestelde producten gekregen waar ook het formaat benoemd is.

Wij willen altijd met onze klanten meedenken naar een passende oplossing, maar wanneer wij als bedrijf zo benaderd worden en de klant niets wil behalve haar eigen zin, kunnen wij niets meer voor je betekenen.

Mocht je in de toekomst bestellen bij bedrijven raad ik je aan goed de productomschrijving te lezen om dit in de toekomst te voorkomen, zeker als je visueel bent ingesteld.

Klantenservice is super

Klantenservice is super! Ik ben zelf lactose intolerant en kan niet alle eiwitten hebben, ze hebben me super goed geholpen en het beste advies gegeven :) Ook een belt besteld, super kwalitatieve spullen!
Aanrader!

8 juli 2022
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)