Net kleding , ontvangen. Verschrikkelijk materiaal, knettert bij het uit aantrekken, nylon,plastic waardeloze kwaliteit en brandgevaarlijk. Ga poging doen het spul te retourneren maar als ik de rev... Toon meer
Mode Verhoeven
Beste mensen. Niets bestellen bij Verhoevenmode. JE WORDT OPGELICHT. Ik ben er helaas ingetrapt. Gebreid vest en trui besteld. Je krijgt een nylon vod uit China waar breisteken op gedrukt zijn. L... Toon meer
Ik ben er ook ingetrapt jurkje slecht materiaal en past totaal niet was van AliEXPres voor n paar Euro niks bestellen Verhoeven Mode
Mijn eigen stomme fout dat ik de review pas na het bestellen ben gaan lezen. Wat een slechte misleidende bende dit. Gelukkig maar 1 item besteld. Mega slechte kwaliteit, terugsturen kan op eigen ko... Toon meer
Is drop shipping
Is drop shipping. Komt, een paar weken na de bestelling, rechtstreeks uit China. Produkt is van waardeloze kwaliteit en lijkt slechts een beetje op de afbeelding. Produkt staat voor 1/3 van de prijs op TEMU.
De labels waren eruit geknipt.
Hoe lang kan zo’n bedrijf doorgaan?
Hoe lang kan zo’n bedrijf doorgaan?? FB werkt hier aan mee! Niks klopt. Je geld wordt afgeschreven door een bank/ bedrijf in de Emiraten. Regelrechte oplichting en dat gaat maar door!!!
Ik heb mijn pakje nog niet binnen, wel -tig mails dat het onderweg is. Zag wel dat de KPN inmiddels de site blokkeert, helaas niet op de mobiel of tablet.
Nul sterren net als de andere…
Nul sterren net als de andere opgelichte dame. Het is niet te vergelijken met wat op de foto’s wordt vertoond, dat ziet heel goed uit. Wat je uiteindelijk uit het buitenland krijgt toegestuurd wil je nog niet cadeau geven, het is synthetisch, elastisch materiaal en heeft totaal geen stijl. Geldelijke waarde misschien € 10,-.
Eigenlijk NUL sterren
Eigenlijk NUL sterren. Opgelicht. Wat je binnenkrijgt is niet vergelijkbaar met wat je op internet te zien krijgt. Synthetische troep!! Had ik nou maar eerst gegoogeld op Verhoeven Mode. Retourneren heeft ook weinig zin, als ik de reacties lees. Schandalig.
In een antwoord is gesuggereerd dat ik een langere retour periode zou hebben.
Schoenen werden omschreven als orthopedisch. Dat zijn ze zeker niet. Deze omschrijving is bedrog, met zo als opheffingsuitverkoop. Ze zien er leuk uit, maar zeker geen orthopedisch voetbed.
Door de erg lange levertijd heb ik vlak voor mijn vakantie gevraagd wat te doen als de schoenen geleverd werden tijdens mijn vakantie en wat te doen als ze niet blijken te passen. Ik kreeg een reactie dat bij levering tijdens mijn vakantie, ik ze zo nodig ook na mijn vakantie mocht terug sturen. De schoenen werden idd bezorgd op de dag dat ik net vetrokken was. Ze blijken niet te passen (3 paar). Vervolgens krijg ik bericht dat ik ze niet meer kan retourneren omdat de retour termijn voorbij is. Ondanks toezegging voor mijn vakantie. Herhaaldelijk per mail en contact formulier hierover geklaagd en verzocht om een telefoonnummer. Ik krijg ieder keer nietszeggende reactie van Shelly, een digitaal gevormd antwoord door de computer. Let op: kopen op deze website niet doen!!
Ik heb te snel besteld en mij niet via google geïnformeerd over dit 'bedrijf'.
geen enkele ster waard
geen enkele ster waard , doen zo gezegd uitverkoop ...... staat het zelfde op temu voor 12.95 bij hun 49.95 is volgens hun aan de helft van de prijs .moet weken wachten en blijkt dat het rechtstreeks uit CHINA komt terug sturen kost 30 euro zelf te betalen .prul kan zo in de vuilbak .laat jullie niet vangen zo als ik , koop zeker niks
Geen ster verdienen ze
Geen ster verdienen ze. Kwaliteit is rommel. En terugsturen is te duur. AFZETTERS!
Niets Bestellen
Nog nooit in mijn leven )71) jaar ben ik zulke slechte kwaliteit, had 100 euro beter aan een goed doel kunnen geven.
Ik had de review te laat gelezen.
Je moet 1 ster geven maar dat verdienen…
Je moet 1 ster geven maar dat verdienen ze eigenlijk niet
Zeer slecht
Zeer slecht. Langere verzendtijd dan op de website staat. Zeeeeer slechte kwaliteit van de kleding. Rechtstreeks uit China. Kaarsje erbij en je staat volledig in de brand. En dat voor zo,n duur bedrag. Waardeloos.
Oplichters!!!…
Ook ik dacht dat ik er nooit zou intrappen, maar helaas....opgelicht door deze bende!! Op de foto's ziet het er prachtig uit, maar wat je binnen krijgt is troep en als je het wilt retourneren, blijkt de troep uit China te komen en het retourneren is een ramp. Geld zie je niet meer terug. Gewoon oplichting!! Koop hier niets
geen contact te krijgen
Een leuk truitje gekocht bij Verhoeven mode via Facebook. Na ontvangst bleek de maat totaal niet te kloppen. Gemaild met de klantenservice, maar wat je ook vraagt, er komt standaard een geautomatiseerde reactie terug met een retouradres. Als je dat leest weet je al genoeg. Opgelicht waar ik bij stond ! Er is geen enkele manier om contact te krijgen. Dit is wat ik bij elke mail ontvang als reactie:
Retouradres:
Land: China
Provincie: Zhe Jiang Sheng
Stad: Ningbo Shi
Adres: Dayone Warehouse, Lane 1177, Jianlan Road, Meixu Street, Yinzhou Qu
Postcode: 315100
Telefoon: +86 15314571683
Naam: Wang Mao Qin
Niet bij bestellen het is troep.
Het is troep, citizen horloge staat er op maar dan nep. Dropshipping helaas zag ik het te laat. Nep horloge wat je kan terug sturen, kost alleen 50 euro.🤭 Heel jammer, dacht een mooi klokje te kopen, te mooi om waar te zijn. Zeer teleurstellend.
Ook ik heb me laten verleiden tot een…
Ook ik heb me laten verleiden tot een mislukte aankoop bij Verhoeven. Hilarisch dat het pakketje kleding ook nog over de schutting van mijn tuin werd gegooid door de postbode, waardoor ik dacht dat er iets van het dak afviel.
Ik heb 4 stuks kleding ontvangen, inderdaad van belabberde kwaliteit. Zo idioot ben ik niet Wendy.
Lees zojuist in de consumentengids van mei 2025 een heel artikel over dropshipping.
Een wijze les.
Hoop van harte, dat veel mensen gewaarschuwd zijn.
Oplichting
Op de foto lijkt het of je een gebreid vest besteld, wat krijg je een synthetisch vestje wat bedrukt is met de aftekening. Wat een troep zo de vuilnisbak in. Je denkt dat je bij een goede firma besteld, nooit meer. In een grijs plastic zakje komt het binnen.
MOREELLOOS TUIG
In een tijd dat steeds meer mensen naar de voedselbank lopen zijn er TOCH nog moreelloze OPLICHTERS die mij €68,00 door de neus boren (besteld 5 september 2024) waarvan ik NOOIT IETS ontvangen heb. Politie is druk met jonge mensen te bekeuren omdat ze geen fietsbel hebben. Wat n wereld. Oh en Trustpilot werkt hier Volledig aan mee door hier geen melding van te maken met een mailadres van Verhoeven wat niet werkt. Gaat het lekker met jullie Bots die oplichters van jullie gebruiken Trustpilot?
Ook ik ben weer besodemieterd door deze…
Ook ik ben weer besodemieterd door deze gore oplichters. Heb helemaal niets ontvangen. Weer zo’n Chinese dropshipping.
Ben in conclaaf met ene Shelley die het verrot om m’n geld terug te betalen.
Eigenlijk moeten we dit doorgeven aan Radar, Kassa en of Consumentenbond. NIETS kopen bij deze oplichters.
Wat een rotzooi
Wat een rotzooi, lijkt totaal niet op het vest wat ik besteld heb, slecht materiaal, veel te duur betaald, goed.voor de kliko. Mensen trap er niet in, deze oplichters worden zo stinkend rijk. Dat dit mag, onbegrijpelijk!!!!!