Modehuis Meijer

Naam doet suggereren dat het om een Nederlands bedrijf is. Artikelen komen echter uit China. Slecht materiaal, nylon. Ziet erg goedkoop uit.slechte pasvorm.komt zeker niet overeen met getoonde f... Toon meer

Heb kleding besteld bijna maand geleden Nog niks ontvangen en Meijer Utrecht reageert ook niet op onze mails totaal niks Ik raad niemand aan om daar kleding te bestellen Zal ook aangifte moeten... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Regelrechte oplichtes!

Regelrechte oplichters van de bovenste plank! En dan die zogenaamde Lisa die het allemaal zo fantastisch op wil lossen. Om te janken!
Broek bleek nog niet het minste van minste in vergelijking met die van de foto. Retourbeleid duld niet en de service daar zeg ik maar helemaal niks over.
Dit zogenaamde bedrijf mag wat mij betreft aan de schandpaal genageld worden.
Nooit iets bestellen dus, want je bent je geld kwijt en een illusie rijker

10 december 2024

Oplichters

Oplichters. Maat klopt niet. Niet het materiaal als op foto’s echt bud kwaliteit. en bij retouneren geven ze niet thuis. Oplichtersbedrijf.

22 december 2024

Nooit een product ontvangen

Nooit een product ontvangen! Alhoewel alles tijdig wordt afbesteld wordt er geen actie ondernomen om ons te crediteren. Er wordt gezegd dat levering adres onjuist was. Niet waar natuurlijk. Hoe kan zulke afzetters aangepakt worden?

12 december 2024

Niet bij kopen

Kwaliteit van de geleverde producten lijkt in de verste verte niet op de foto's die gepubliceerd worden. Wat op de foto een gebreide trui is komt aan als een zeer slechte kwaliteit fleece-sweater met bedrukte print.
Helemaal zijn geld niet waard, en je krijgt indd, de keuze,op eigen kosten terug sturen naar China en pas als het daar aan zou komen zou je ,je geld terug krijgen, of het gewoon toch bijhouden en dan zou je 10% van je geld terug krijgen. (Kost meer aan tijd dan dat je geld terug krijgt.) Gewoon alles in een kledingbak gekieperd, is er misschien nog iemand blij mee.

12 november 2024

Regelrechte schande

Regelrechte schande! De jas die ik bestelde is nog dunner dan de meeste van mijn vestjes en door het "linnen" kleed kan je zo door kijken.
Retourneren moet op eigen kosten naar China, terwijl het ogenschijnlijk om een Nederlands bedrijf gaat.
Op foto ziet het er allemaal mooi uit. Ik raad iedereen aan om naar de foto's te blijven kijken en niet te bestellen. Van het eigenlijke product word je echt niet vrolijk...
Ik laat deze review ook versturen naar Modehuis Meijer, maar vrees dat ze zich hier niets van aantrekken gezien de vele slechte reviews die ze ondertussen al gehad hebben. Ze gaan gewoon lekker door. Trap er dus niet in lieve mensen!

20 september 2024

Regelrechte schande

Regelrechte schande! Spijtig dat je een ster moet geven. Na 2 maand EINDELJJK mijn bestelling ontvangen. 3 broeken besteld, jeans broeken... Ik heb er maar 2 aangekregen en ze trekken dan nog niet in de verste verte op jeans broeken. Ik had het moeten zien aan de track and trace... Waarom mijn broeken in een vliegtuig aankomen en de winkel in in Nederland en ik woon in België! NIET BESTELLEN HOE MOOI HET ER OOK UIT ZIET!!!!!!!!!!!!!

OPLICHTERS!!!!!!!!!!!!!!

8 november 2024

Ik ben al van 18 oktober aan het…

Ik ben al van 18 oktober aan het wachten op mijn bestelling nu ik deze reviews lees wordt ik niet vrolijk van,dus ik ben bang dat ik ook teleurgesteld wordt en kan fluiten naar mijn centen.vandaag mijn truien gekregen ze zijn precies zoals beschreven en van goede kwaliteit dus ik mag niet klagen en ben er blij mee.

6 november 2024

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Ik heb een maand op mijn schoenen moeten wachten. Toen ze eindelijk binnenkwamen, leken ze totaal niet op de schoenen, die ik besteld had. Retourneren moet naar China. Verzendkosten 30 euro. En Lisa blijft zo heerlijk irritant beleefd, dat ze het allemaal zo vervelend vindt. Gewetenloze schoften zijn het.

30 oktober 2024

Wat een aanfluiting

Wat een aanfluiting lang moeten wachten en toen de broek er was is hij totaal anders dan afbeelding komt net onder mijn knieën ipv lang.
Veel te klein terwijl ik al maat groter had besteld. Klopt totaal niks van.

29 oktober 2024

TRAP ER NIET IN

Ongelooflijk 1 maand gewacht. Eindelijk mijn pakketje binnen. Wat een teleurstelling. Kwaliteit nul komma nul, terwijl het bij elkaar € 160,00 kost. Je denkt het komt uit Nederland omdat het bedrijf ook hier is gevestigd, maar niets is minder waar. Kleding komt uit China. Prijs-kwaliteit is bar en boos. Nu maar zien dat ik mijn geld terug krijg. Krijg eerst mail met 10% terugbetaling en mag ik alles houden. Daarna 20% terugbetaling en alles houden. Wat denken jullie dat ik daar blij van word. NEE!! Ik wil mijn geld terug en de kleding retour sturen naar een adres in Nederland en niet naar China.

Dus toekomstige kopers trap er niet in, dit zijn wederom ook weer malafide praktijken.

Deze ene ster is hetzelfs niet waardig.

22 oktober 2024

Levertijd ongeveer 4 weken

Levertijd ongeveer 4 weken, moet allemaal uit China komen. Slechte kwaliteit, lijkt niet op het plaatje wat getoond wordt. Terugsturen is een ramp, moet naar China terug voor rekening van de klant. Geld terug? Is maar de vraag.
Conclusie: oplichting.

15 oktober 2024

Misleiding

Naam doet suggereren dat het om een Nederlands bedrijf is.
Artikelen komen echter uit China.
Slecht materiaal, nylon. Ziet erg goedkoop uit.slechte pasvorm.komt zeker niet overeen met getoonde foto.
Kleding voor 75€ , is nog geen 5 € waard. Retourbeleid erg ingewikkeld !!
Waardoor klant ontmoedigt wordt om hieraan te beginnen. En dan nog afwachten of je je geld terug krijgt.

5 oktober 2024

Het bestelde artikel leek in niets op…

Het bestelde artikel leek in niets op het beloofde item. Materiaal, model en maatvoering slecht. Keuzeoptie van Modehuis Meijer: retourneren naar China (verzendkosten voor de klant) of 10% van het aankoopbedrag retour. Dit riekt ernstig naar oplichterij.

28 september 2024

Slechte kwaliteit Chinese kleding

Slechte kwaliteit Chinese kleding, had ik deze reviews eerder gelezen. Onmogelijk om te retourneren - alles is op eigen kosten. Bestelde een wollen jas (zoals beschreven) ontving synthetische…

25 september 2024

Onmogelijk gemaakt om iets retour te sturen door Modehuis Meijer

Na erg lang wachten iets binnengekregen wat een een spijkerjas moet lijk. Pasvorm is drama, net als de kwaliteit.
Retour sturen word bijna onmogelijk gemaakt. Adres nergens terug te vinden en word steeds via de mail weer naar hun website gestuurd. Ze werken je gewoon tegen om iets terug te sturen.
Verder word er aangegeven dat ze gaan sluiten en moet ik nog maar zien wanneer en of ik het retour kan sturen, mijn geld nog terug kan krijgen.

25 september 2024

Is dit jouw bedrijf?