Op vrijdagmiddag besteld, op zaterdag bezorgd.
Op vrijdagmiddag een bestelling geplaatst, die op zaterdagochtend al werd bezorgd. Zo kán het dus wel. Complimenten.
In de middag op 5 December een vraag gesteld omtrent het op voorraad hebben van een bepaald artikel en in no time antwoord gehad. Vervolgens de bestelling geplaatst en op 6 December de artikelen al in huis hebben. Ook het op de hoogte houden per mail van wat de status van de bestelling is is helemaal top! Kunnen nog vele websites aan tippen.
Supersnelle levering en voor een eerlijke prijs.
Echt een aanrader, deze webshop.
Een hele fijne ervaring. Meerdere. Goede producten en duidelijke informatie of uitleg als je iets vraagt. Versturen ging snel en als je een plek zoekt waar ze heel veel hebben van een bepaalde hobby dan zit je hier prima. Meerdere jaren van ervaring. Het begon ergens in 2018 denk ik. 👍🏻
Snelle levering voor een nette prijs.
Absoluut een aanrader
Bestelling erg snel, netjes en vriendelijk afgehandeld. Dik tevreden.
i ik heb eerst informatie opgevraagd over een product . en aan de hand van deze informatie heb ik dat besteld. daar klopte dus helemaal niets van. dat was dus eens maar nooit meer
Zeer behulpzaam, vriendelijke werknemers! Kom zeker terug!
levering is super snel ook als je niet alles geleverd krijgt even een mail gestuurd en alles komt nog snel nagezonden. top ik zal er volgende keer zeker weer bestellen Mvg John.
Zeer goede modelbouw shop. Assortiment modellen, maar ook accessoires en gereedschappen is erg goed. Het bedrijf straalt klantvriendelijkheid uit, bijvoorbeeld een sticker bij levering. Het is niet de goedkoopste webwinkel, maar straalt wel betrouwbaarheid uit. Ik zal er weer bestellen. Een belangrijk voordeel van deze webshop is de overzichtelijkheid en vooral snelheid van de website is goed, iets wat ik zeker bij andere webshops mis en wel erg belangrijk vind.