ModernRoom Reviews 787

TrustScore 5 uit 5

4,9

Super god oplevelse! Virkelig fin hjemmeside. Jeg købte nogle varer der var skrøbelig og derfor havde risiko for at gå i stykker under transport men varerne var pakket virkelig fint og forsvarligt og... Toon meer

Hurtig levering. Jeg havde bestilt 2 hylder. Desværre var den ene beskadiget, men fik hurtig svar både på mail og sms. Fik tilsendt flere billeder, hvor jeg fik selv kunne vælge hvilken jeg ville ha... Toon meer

En opslagstavle var beskadiget under transporten. Modern Room returnerede straks betalingen for varen. Samtidig modtog jeg en sød mail fra kundeservice. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse og hand... Toon meer

De varmeste anbefalinger. Jeg modtog en personlig sms da leveringstid ikke kunne overholdes grundet systemfejl - Mega god stil. Til trods for dette, var der hurtig levering. Shopper gerne der igen... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Meubelaccessoires leverancier
  4. Meubelwinkel

Velkommen til ModernRoom.dk ModernRoom er en skandinavisk interiørvirksomhed, som blev grundlagt i 2016. Vi brænder for boligindretning, og for at skabe smukke og dejlige omgivelser i dit hjem. Vi har personligt håndplukket vores sortiment og stræber efter at forhandle de bedste produkter til en fordelagtig pris for kunderne. Udforsk shoppen og lad dig inspirere til at skabe din helt egen personlige stil. Oplev et anderledes univers og følg med i tidens nye trends inden for boliginteriør. Mangler du rådgivning eller vejledning til at indrette din bolig, er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Hos ModernRoom.dk er vi altid klar til at hjælpe vores kunder!

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Kundeservice

God kundeservice, da jeg henvendte mig til virksomheden vedrørende en reklamation. Anbefaling herfra.

14 april 2026

Utroligt flotte varer

Utroligt flotte varer, som var pakket rigtig godt ind. Og bestemt også rigtig god service. Jeg kommer bestemt til at købe mere fra jer i fremtiden.

19 januari 2026

Antwoord van ModernRoom

Hej Emma - Tak for den dejlige anmeldelse. Vi glæder os til at se dig hos ModernRoom igen! 🌸 De bedste hilsner Kristine fra ModernRoom

Fin handel

Fin handel - jeg er tilfreds

28 december 2025

Antwoord van ModernRoom

Tak for de 5 ⭐ Det sætter vi stor pris på! De bedste hilsner Kristine fra ModernRoom

Hurtig levering

Hurtig levering. Farver på dug levede op til billeder

6 januari 2026

Antwoord van ModernRoom

Hej Linda. Tak for de 5 ⭐ Dejligt at høre du blev glad for din nye dug! De bedste hilsner Kristine fra ModernRoom

Hurtig levering

Hurtig levering.
Varen svarede til beskrivelsen.

30 december 2025

Antwoord van ModernRoom

Hej Aggie. Dejligt at høre din ordre hurtigt frem og tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse 🫶 De bedste hilsner Kristine fra ModernRoom

Helt perfekt service

Super hurtig levering af de fineste messing krukker

28 december 2025

Antwoord van ModernRoom

Hej Ulla - Tak for din dejlige anmeldelse 😍 Det er skønt at høre du blev glad for dine nye krukker. De bedste hilsner Kristine fra ModernRoom

Fejlleverence, hurtigt Og venligt rettet

Venlig og hurtig ekspedition

4 december 2025

Antwoord van ModernRoom

Hej Joan 🫶 Tusind tak for din anmeldelse. Det er meget værdsat. Vi beklager at vi sendte dig et forkert juletræ, men det var godt det rigtige træ kom hurtigt frem til dig! 🎄 De bedste hilsner Kristine fra ModernRoom

Jeg er rigtig glad for min vase

Jeg er rigtig glad for min vase. Og hurtig ekspedition, samt omhyggelig indpakning

26 november 2025

Antwoord van ModernRoom

Hej Laila 🤩 Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejligt, du er glad for din vase! Vi er meget interesseret i at høre, hvad vi kan gøre bedre til næste gang, så vi kan give dig en 5-stjernet service! ⭐ De bedste hilsner Kristine fra ModernRoom