Grootste en onvriendelijkste verkoopster ooit. Bestelling volledig foutief gelopen en bijna al 1 jaar aan het wachten op mijn spullen waarvoor ik betaalde. STEPHANIE reageert op niks...... Gewoon... Toon meer
Wat een oplichters zijn jullie !!!! Rommel verkopen uit China, geld verdienen aan Ali expres troep, geld verdienen aan mensen die hun vertrouwen aan jullie geven. Jullie moeten je diep schamen !!... Toon meer
Na wat problemen te hebben ervaren is er een hele goede oplossing gevonden. Zelfs de directeur heeft me benaderd en we zijn uiteindelijk tot een nieuw item gekomen... ik zeg Bart bedankt dat je er tus... Toon meer
Een mode website waar voornamelijk accessoires wordt verkocht.
Nederland
- modibags.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
STEPHANIE BEDRIEGSTER MODIBAG
Grootste en onvriendelijkste verkoopster ooit.
STEPHANIE reageert op niks......
Gewoon een bedriegster eerste klas.
Testaankoop aangeschreven hopelijk gaan ze daar snel eens langs !
Zeer ontevreden!
Na ontelbare mails krijg ik nog steeds geen antwoord.
Na enkele dagen was de aanhechting van de riem reeds stuk. Ik stuurde foto’s om dit aan te tonen.
Ondertussen zijn vele weken verstreken en heb ik nog geen antwoord. Heel merkwaardig dat ik jullie advertenties niet meer zie op Facebook.
De betaling was correct en het product zag er goed uit. Ik verwacht asap een antwoord van jullie!
Oplichters !
Wat een oplichters zijn jullie !!!!
Jullie moeten je diep schamen !!
Wees gewaarschuwd mensen.
Slechte kwaliteit, slechte service, torenhoge retourkosten .. naar China.
Doe het niet !!!!
Niet doen!!
Niet doen!!! Wellicht een leuke website als je bestelling in orde is. Maar o wee als je iets moet retourneren. Een superslechte klantenservice, en torenhoge retourkosten. Door hun trage antwoorden ben ik ondertussen over mijn retouttermijn heen. Nooit bestel ik nog via deze website. Slechte klantenservice maar ook zeer slechte producten. Wees gewaarschuwd, niet doen!!!
Tasje…
Product na ruim 1 week ontvangen.Tasje stinkt enorm en stank gaat er niet uit.Rits gelijk kapot.Hetzelfde tasje is bij het kruidvat de helft goedkoper.Dat is balen.Hoge retourkosten dus bestel hier niets meer en raad iedereen hetzelfde aan!
Product nooit ontvangen
Product nooit ontvangen, zouden het een 2e maal opgestuurd hebben, maar niks dus. Ondertussen blijven er wel nieuwe aanbiedingen verschijnen. Blijf weg van deze firma 🤬
Product nooit ontvangen
Product nooit ontvangen, dus betalen achteraf via Klarna is dan ook niet betrouwbaar, want Modibags meldt bij Klarna gewoon dat ze het product hebben afgeleverd terwijl dat niet het geval is en dan moet je alsnog betalen voor iets wat je dus niet ontvangt. Oplichterij dus. Als je de klantenservice bericht en vraagt waar je bestelling is of blijft krijg je standaard antwoorden waar je niks mee kan. Kortom, nooit bij dat bedrijf bestellen dus,want je wordt echt opgelicht.
Lange levertijd en slechte kwaliteit…
Lange levertijd en slechte kwaliteit tassen
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, echt teleurgesteld. Zit al 3 dagen naar een retourbon te vragen en krijg geen mail terug. Oplichters zijn het!
hengselbevestiging Luna clutch
Luna clutch
Binnen 5 weken heeft het hengsel al losgelaten uit de tas.
De bevestiging is erg zwak en kwetsbaar.
Garantie tot aan de brievenbus. 😬
Slechte service en kwaliteit
Volg site binnen 1 dag verzending maar heeft weken geduurd voordat ik hem heb ontvangen . Kreeg een kortingsbon van 25 % aangeboden waar ik zeker geen gebruik van maak. Had ik maar eerder de recensies gelezen dan had ik zeker niet besteld. Kwaliteit is matig. Ziet er goedkoop uit en als de de recensies lees ben ik benieuwd hoe lang de ritsen het houden. Geen aanrader hier te kopen.
Retour sturen? Naar CHINA ja !!!
Retour sturen gaat MAAR… Dat is naar CHINA !!!! Vermelden ze niet duidelijk op de website.
Kost je tussen de 49€-69€ Dat is meer dan de handtas zelf. Dus de retourprijs is meer dan ze zeggen op de website.
Ritsen zijn van slechte kwaliteit
Ook de ronde knijpers van het draaglint waar de tas aan vast moet zijn bij sommige tasjes van plastiek dus breken snel.
Slechte kwaliteit, hoge retourkosten
Slechte kwaliteit. Ritsen kapot, mocht het retour sturen maar wel tegen 20 euro retour kosten naar China…
Klantenservice is wel responsive, maar geeft geen goede adviezen. Vooraf gechecked of tas ook als heuptas te gebruiken was, dit bleek in realiteit na levering niet het geval. En ik ben echt niet heel ‘petit’. Design is wel leuk.
Combi van slechts advies, slechte kwaliteit en hoge retourkosten. Ik bestel hier nooit meer iets.

Antwoord van Modibags
Schandalige klantenservice koop hier niks!
Tas van Modibags van mijn moeder gehad voor mijn verjaardag. Na verjaardag ben ik geopereerd waardoor ik de tas later pas ging gebruiken. Nu na 4 keer dragen is de tas al kapot en Modibags vindt dat blijkbaar normaal. Ze zeggen dat de garantietermijn maar 30 dagen is. Dit is niet hoe het bij andere bedrijven in Nederland gaat. Een vergoeding krijg ik dus niet en ook geen nieuwe tas. Aan mijn verjaardagscadeau heb ik dus helemaal niks. Tas was best nog duur €40 echt schandalig. Koop hier niks het is echt oplichting 1e klas uit China!
Het vaat over order 2546 op naam van Betty Agterberg

Modibags.nl dropshipper, geen service
Modibags.nl is een dropshipper (china) en houdt zich niet aan de nederlandse wetgeving. Ze leveren slechte kwaliteit direct vanuit China. Hier iets kopen is je geld weggooien, beter direct in china kopen dat scheelt je illusies en € 40,-

Slechte kwaliteit
Tas wel ontvangen. Slechte kwaliteit maar te duur om te retourneren. Dus gehouden en helaas ook al na 2 maanden al kapot. Nauwelijks gedragen. Garanties is 1 maand en waardoor er niets mogelijk was.
Prijs-kwaliteitverhouding slecht.

Antwoord van Modibags
Fraude Firma! Nooit iets kopen!! Walgelijke organisatie.
Bestelling gedaan, maar de minuut daarna geannuleerd. Dat kon niet meer, want het was al verzonden! Echter zou de tas niet de volgende dag ontvangen worden, maar helaas zou de verzending vanwege drukte langer duren!! Dus nogmaals en meerdere keren gemaild dat ik die ROT TAS niet wilde ontvangen, maar ook dat kon niet. In the end was ik weken later op vakantie en zeggen zij de tas te hebben bezorgd...terwijl wij in Frankrijk waren en er NIEMAND thuis was!! Klarna kan niets doen, dus ik moet alsnog betalen zonder ooit iets te hebben ontvangen. Laat staan alle irritaties en tijd die ik er aan kwijt ben. FRAUDE! NOOIT IETS KOPEN!!!!

Niet kopen!!
Slechte kwaliteit twee keer aan en de hanger meteen kapot.
Dus mijn advies niet doen, te duur voor wat ze zijn
Retour sturen kost je 19–21 euro
Retour sturen kost je 19–21 euro. Ik opende het pakket en het stonk zo vies. Nu moet ik dit smerige tasje houden om dat de retour kosten de helft kost van dat tasje. Voortaan altijd de retour voorwaarden lezen van zulke sites. Overal reclame doen met hun verrotte service. Lekker hoor!

Antwoord van Modibags
Levert goede kwaliteit en komt…
Levert goede kwaliteit en komt afspraken na met betrekking tot levering