Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I recently bought a beautiful grey Odelia coat from these amazing guys :) I love the jacket - the fabric is gorgeous and even though it's light-weighted, it's super warm. The style is a perfect... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har haft købt en Modström jakke der har været nogle reklamations problemer med og kontaktede derfor kundeservice med nogle spørgsmål. De lovede at ringe tilbage, og 1. gang gik der hele 4 dage f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Modström webshop sælger tøj til kvinder, via vores webshop Modstrom.com. Kulturen hos Modström kan karakteriseres som en virksomhed med passion for mode, iværksætteri og hårdt arbejde, som sætter et stærkt kvindeligt præg på modebranchen.

2,3

2 sterren
1 ster

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter jeg skiftede til elforbundet

Efter jeg skiftede til elforbundet, bliver de ved med at sende regninger, el spar aftale kunne ikke sige op. Jeg skal blive ved at betale kr29. Hvis jeg skifter tilbage, kan jeg være fri for disse regninger. Det er en af de telefoner opringninger jeg kom til at svare, siden holder jeg op at tage ukendt nummer. Hvilket har modstrøm også fået en bøde på 400.000 for den ulovlige telefon salg.
Hold jer væk fra Modstrøm.!

14 april 2026

Fantastisk kundeservice ved Webshoppen og butikken i Aarhus

Ville købe en læderjakke som var udsolgt online i min str.
Talte med kundeservice, som henviste til butikken i Aarhus, som skulle have den ønskede str.
Skrev til Modström i Aarhus, som bekræftede at de havde jakken. De var søde og målte jakken for mig (da jeg blev i tvivl om størrelsen) og sendte uden problemer jakken til mig, og opdaterede mig undervejs med modtagelse af betaling og forsendelse😊
Har lige modtaget jakken i dag og den er så fin. God kundeservice hele vejen igennem, både webshoppen og hos Modström Aarhus☺️

17 oktober 2025

Antwoord van Modström Webshop

Mange tak for dine fine ord - det betyder meget. Rigtig god dag og vi håber at du bliver glad for jakken. ❤
MVH Modström support.

Frygtelig kundeservice og snyd

Frygtelig kundeservice og decideret snyd i jeres fysiske butik på Ryesgade i Århus C.
Min mor var inde i butikken og stod og overvejede en dyr læderjakke. Ekspedienten fortæller, at hvis det hjælper så vil hun gerne give hende 10% rabat på jakken og at hun iøvrigt jo kan returnere den inden 14 dage hvis hun fortryder. Det stoler min mor selvfølgelig på og går hjem med jakken for at tænke over det.
Da hun så kommer derned igen INDEN de 14 dage er gået, for at ville returnere den, da den ikke lige var hende, så vil de pludselig ikke tage jakken retur som lovet. Det var åbenbart sådan, at fordi hun havde fået de 10% rabat så galte de 14 dage ikke alligevel. Ergo ekspedienten løj.
Da min mor så forsøger at få et tilgodebevis i stedet vil de heller ikke det. Hun kan bytte den til en anden fysisk vare eller gå hjem med den hun har!
Hvordan man kan få sig selv til at snyde folk på den måde fatter jeg ikke! Men kan se at vi desværre er langt fra de eneste der er blevet snydt eller efterladt med en frygtelig dårlig oplevelse fra denne butik

7 oktober 2025

Hej Nathalie
Jeg har bedt butikken om at kontakte dig så I kan finde en løsning :)
Med ønske om en go dag!

MVH Modström support

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig service at skylde skylden for en beskadiget vare over på kunden

Ville bytte en kjole i butikken i Århus C. som jeg fortrød købet af + der var en lille plet på, som jeg opdagede da jeg kom hjem.
Det var ikke en mulighed at få pengene retur, trods jeg kom med kjolen morgenen efter jeg havde købt den. Stadig med prismærke, pakket ind silkepapir og i den pose jeg havde købt inde i butikken.
Jeg spurgte så ekspedienten hvad de plejer at gøre, når en kunde opdager en fejl på en vare og kommer ind med den. Svaret lød, at så skulle jeg nok have haft ringet ind - hvilket slet ikke giver mere mening??
Jeg fik en forklaring på, at jeg jo kunne have haft den i en beskidt pose - ironisk nok kunne jeg hive kjolen op af den købte pose - som jo så må have været beskidt da jeg købte den..
Utrolig dårlig service at skylde skylden for en beskadiget vare over på kunden.

13 september 2025

Hej Julie

Jeg har lige anmodet om dit info, så butikken kan række ud. dette er nemlig ikke deres Trustpilot, men Modström webshop, som ikke er samme butik :) Jeg skal nok sørge for at de finder en løsning til dig. Rigtig god dag. Mvh Support, Modström Webshop.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt vildt dårlig service i butikken!

Helt vildt dårlig service i butikken i Århus. At men ikke informere om at varer købt med rabat i Black week hvor der altså er rabat på hele butikken kun kan returneres i 3 dage. Jeg kom derned efter 5 dage! hvor der åbenbart intet var at gøre, ikke engang et tilgodebevis. Andre butikker plejer normalt at yde en god kundeservice og se igennem fingre med at par dage når også det er en så populær varer. Det så den service man får, når man vælger at støtte butikkerne fra for at handle på nettet. Jeg kan se at der har været en del dårlige anmeldelser om kundeservicen i butikken i netop Århus og at der førhen er blevet svaret at i ville videregive til butikken at de fremadrettet skal informere om den korte returneringstid men dette er da åbenbart ikke sket - så ringe.

27 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god virksomhed, altid god service, når der skal handles gaver til konen.

14 september 2024

Antwoord van Modström Webshop

Tusind tak for din anmeldelse :) Det er vi glade for at høre. Rigtig god dag til jer.

Top dollar service

Top dollar service, ikke sidste gang jeg køber her

13 september 2024

Antwoord van Modström Webshop

Mange tak for din anmeldelse :) Det er vi glade for at høre! Rigtig god dag til dig.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering, bestilte kl. 12 og modtog pakken 8.45 næste dag, meget tilfreds

31 mei 2024

Hej Rikke :)
Mange tak for den fine anmeldelse - Den er meget værdsat! Rigtig god weekend! Mvh Modström Support.

Handel på webshop

Handel på webshop.
SUPER hurtig forsendelse - modtog min bestilling dagen efter jeg havde lavet den.
Varerne levede fuldt ud op til min forventning.

13 april 2024

Antwoord van Modström Webshop

Tusind tak for din fine anmeldelse - Det er meget værdsat! Rigtig god dag! :)
Mvh Modström Support

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig kundeservice i fysisk…

Virkelig dårlig kundeservice i fysisk butik
Ringe kvalitet til prisen
Ikke et sted jeg handler igen

24 februari 2024

Hej Karin
Det er jeg ked af at høre :( Dette er faktisk Modström webshops trustpilot, så jeg vil meget gerne bede dig om at skrive hvilken butik og varer det drejer sig om :) Så kan jeg videresende din besked.
Mange hilsner
Modström webshop support,
Rivkah Cecilie.

Frygtelig service

D. 30/11/23 var jeg inde i modstrøm forretningen i Århus hvor jeg købte et suit og 2 toppe. Jeg fortryder mit køb og vil derfor returnere det d. 5/12/23.

Da jeg kommer hen til kassen og fortæller at jeg ønsker at bytte det suit jeg havde købt, bliver jeg taget imod af en kvinde med en meget negativ attitude, det virkede som om jeg havde fornærmet hende blot fordi jeg ønskede at returnere. Da hun tager blazeren op, skælder hun mig ud fordi at den er blevet krøllet, i den pose jeg fik med fra butikken, jeg beklager og undskylder men tænker også at det godt nok, er en voldsom måde, at tale til en kunde på. Kvinden siger så at hun simpelthen ikke engang tror den kan REDDES, og at hun ikke vil tage imod den og jeg selv må få den “udglattet”.

Det er der ikke noget at sige til, men grundet hendes uprofessionelle måde at håndtere situationen på og måden hun tillod sig at skælde mig ud og snakke til mig på, gjorde udelukkende at jeg også valgte at returnere de andre varer jeg havde købt. Kvinden siger hun har lagt kvitteringen i posen, hvilket jeg tjekkede inden jeg gik ud af butikken for at være sikker på at at alle de 3 andre varer var blevet tastet ind.

Noget tid efter går det op for mig at jeg aldrig fik min kvittering tilbage, for de ting jeg havde købt, hvor blazeren stod på. Hvis ikke jeg opdagede det havde jeg intet “bevis” på min blazer, så det ville gøre det helt umuligt for mig at prøve og returnere den igen. Jeg gik ind i butikken igen og fortalte at jeg manglede min kvittering og denne gang var det en yngre ekspedient der stod bag kassen og fortalte mig at hun ville spørge kvinden som var ovenpå (tilsyneladende hendes chef?) hun kommer ned kort tid efter og siger “hun siger du ikke kan bytte din blazer” hvilket er utrolig underligt når jeg kun spurgte efter MIN kvittering, som kvinden ikke havde givet mig tilbage tidligere. Jeg står i noget tid og snakker frem og tilbage med hende, den yngre ekspedient som tydeligvis ikke ved, hvad hun skal gøre eller sige, andet end at den anden kvinde er til møde og først vil komme ned igen 30 minutter efter. Der var iøvrigt en anden ekspedient ved siden af hende, som hverken gjorde eller sagde noget.

Virkelig absurd men jeg bliver nødt til at gå tilbage til min bil, for at vente, på at få min egen kvittering tilbage. Ca. 30 minutter efter ringer jeg til butikken og får fat på den yngre ekspedient som fortæller at, kvinden lige er kommet tilbage, kort tid efter siger hun at hun vil ringe mig op om et øjeblik. Jeg sidder i min bil yderligere et kvarter og er stadig ikke blevet ringet op, så jeg beslutter mig for at gå tilbage til butikken hvor jeg tilfældigvis møder kvinden, lige inden hun går ind i espresso house som ligger ved siden af. Jeg får øjenkontakt med kvinden og siger pænt til hende: “undskyld… min kvittering?” Kvinden kigger utrolig vredt på mig og siger aggressivt “ja, den er her!” Og hun har den simpelthen i hånden, på vej ind i espresso house?! Jeg tager imod den og hun siger “ja, du får ikke dine penge tilbage” hvor jeg helt paf svarer “jeg har vel stadig ret, til at få min kvittering?” Hvortil hun svarer “ved du hvad, jeg er faktisk ikke på arbejde lige nu, jeg skal ind og have min kaffe!”

Dagen efter har jeg hængt blazeren op og der var ingen krøller eller folder. Grundet den meget ubehagelige betjening jeg fik dagen forinden, havde jeg ikke på nogen måde lyst til at gå ind i butikken igen, så det gjorde min kæreste istedet. Han går op til kassen og fortæller han ønsker at returnere blazeren, hvor han får besked om, at butikslederen har givet dem ordre på, at de ikke må tage imod den. Efter at have snakket frem og tilbage i længere tid, går ekspedienten op og ringer til deres chef og først efter det, bliver der taget imod den.

Det er den mest uprofessionelle, forfærdelige og ikke mindst ubehagelige service jeg nogensinde har oplevet. Alt det her for 1 blazer.
Tænk engang at man tillader sig, at behandle sine kunder, på denne måde.

5 december 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice i butikken i Aarhus

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse i Modström i Ryesgade i Aarhus – og det er ikke første gang. Jeg ville bytte et par sko, som var købt på tilbud. Jeg var ikke klar over, at en vare kun kan returneres inden for 3 dage, når den er købt på tilbud. Det er selvfølgelig min egen fejl, at jeg ikke har undersøgt reglerne, men jeg har aldrig oplevet så kort byttefrist nogle andre steder. Desuden plejer andre butikker at give god kundeservice og måske se igennem fingrene med, at man har overskredet tidsfristen med et par dage. Ekspedienterne afviste blankt at kunne hjælpe mig – jeg blev ikke engang tilbudt et tilgodebevis. Det var desuden en vare, som er meget populær og stadig var på tilbud – jeg kunne bedre forstå det, hvis det var en udgået style, som var sat meget ned.
Man får ikke flere kunder af at have stramme regler og give dårlig kundeservice. I har i hvert fald mistet en ellers trofast kunde i mig og mine veninder.

9 maart 2023

Hej Kathrine
Du har skrevet din anmeldelse på webshoppens trustpilot, som ikke sælger sko. Men jeg har lige snakket med butikken, og de vil gerne tilbyde dig et tilgodebevis til butikken.
Mange hilsner Rivkah, Support Modström webshop.

4 ugers vurdering om returnering af penge

Jeg var d. 25/10 inde i Aarhus butikken med et par bukser, som havde fejl i stoffet, og som jeg derfor ønskede pengene tilbage for (til et nyt par). Jeg blev informeret om, at butikken skulle sende bukserne ind til Modström, som derefter ville vurdere om, jeg kunne få pengene tilbage.
Det er snart 4 uger siden, og jeg har endnu ikke fået hverken penge eller bukser tilbage. Jeg har siden både ringet ind efter 2 uger, samt været inde i butikken efter 3 uger. Bukserne er ikke blevet sendt ind, men blot blevet taget billeder af og videresendt. Begge gange har jeg uden et tidsperspektiv fået at vide, at de nok skal rykke for svar, men intet sker.
Butikken har nu haft bukserne i nærmest dobbelt så lang tid, som jeg selv har.

17 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for dårlig service i butikken i Århus

Virkligt dårlig service i jeres butik på gågaden i Århus.
Jeg havde købt et par sko som jeg måtte erkende var til den lille side. Jeg går så ind i butikken for at returnere dem inden for de 14 dages fortrydelsesret der er.

Jeg får så at vide at fordi de er købt med studierabat så er der kun 3 dages returret. Alene fordi at studierabat åbenbart er det samme som udsalgs rabat (de er ikke købt på udsalg - det er de nye newbalance som de lige havde fået ind af døren) og jeg får så at vide lige bag efter at de sagtens kan sælges til andre, da de er populære osv.

Jeg blev ikke informeret om at der kun er 3 dages returret ved brug af studierabat ved købet og havde jeg det så havde jeg ikke købt dem med studierabt fordi jeg var lidt usikker på størrelsen.

Jeg forstår ikke hvorfor at studierabatten gør at jeg ikke kan returnere min vare inden for 14 dage og især når det er så populær en sko som de er.

Det ender med at der bliver lavet en undtagelse så jeg får et tilgodebevis til en butik jeg normalt ikke handler i og som jeg ikke har lyst til at bruge penge i igen (fordi at skoene nok bliver solgt igen lige om lidt) når jeg returnerer et par sko med fuld returret inden for 14 dage

21 juli 2022

Hej Anne
Jeg er meget ked af din oplevelse i butikken i Århus. Jeg har givet besked til butikken om at informere om dette fremover.

Jeg håber at du får en dejlig dag og god sommer!

Mvh Rivkah, support, Modström Webshop.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forfærdelig service i jeres butik på…

Forfærdelig service i jeres butik på gågaden i Århus. Skulle bytte nogle sko som jeg ikke var tilfreds med, og jeg bliver fortalt at de sagtens kan sælges til andre, og at skoene ellers er meget populære osv. hvilket er virkelig uprofessionelt at gøre. Medarbejdernes smil forsvandt også lige så snart jeg sagde jeg gerne ville bytte dem.
Min veninde var med og vi er begge enige om vi aldrig vil gå ind i den butik igen. 1 stjerne

23 mei 2022

Hej Maria
Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken i Århus. Vi bestræber os altid på at yde god service. Er der noget jeg kan hjælpe dig med, for at gøre din oplevelse bedre?
Mvh Rivkah, Support Modström

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lost a lot of money because of a shipping issue

I had the worst ever customer service / retour shipping experience. After ordering and paying for several pieces, which all didn't fit because sizes are somehow generally bigger at Modstrøm then elsewhere (which would be fine, but actually good to be advised in the size section when ordering), I sent them back using the retour label they had included. Apparently the parcel never reached them, so I started a search order with the shipping company. They informed me, that since it was a retour, the original shipping company (= Modstrøm) had to start the search order. So I sent Modstrøm all the information and communication, but they told me they couldn't do so since it is not within Denmark (but Germany) and that it apparently was the wrong shipping service I used (the shipping company couldn't have accepted the parcel, though, if the included shipping label wouldn't have worked when handing in / scanning the retour - which it did). Usually it is possible to get compensation from the shipping company, if something gets lost, which in this case I couldn't get since I wasn't the original sender. Modstrøm had a friendly assistant answering me, but also wouldn't give me the money back and not pursue the shipping issue any further than one search request in Denmark; they only offered a small voucher (not even over the original amount I spent), which is kind of useless for me since all their clothes are to big for me. Thanks for letting me loose 650€.

1 december 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem dårlige service i forhold til reklamation

Jeg har for nyligt købt en kjole fra Modström i en af deres fysiske butikker. Allerede første gang jeg har kjole på, går sygningen op siden på kjolen. Noget som en bekendt ligeledes har oplevet ved samme produkt. jeg tænker derfor at det må være en produktionsfejl, siden en anden har oplevet det samme. Jeg kontakter så den fysiske Modström butik, hvor kjolen er købt for at reklamere over den.

Jeg bliver tilbudt en tilsvarende, men forklarer dertil, at jeg ikke ønsker en ny, da kjolen, for mig at se, ikke lever op til de forventninger jeg har haft. Jeg mener simpelthen ikke, at svare til de næsten 500 kr. jeg har givet for den. Jeg er forstående over for, at man ikke vil tilbagebetale mig pengene, selvom kjolen går i stykker inden for den første uge at den er købt. Jeg spørger dertil ind til muligheden for at få et tilgodebevis/ gavekort til butikken, så jeg kan finde mig en anden vare i stedet. Dette bliver afvist fuldstændigt, og jeg får endnu engang fortalt at jeg kan få en tilsvarende kjole, eller at den kan blive sendt til skrædder. Det er jeg helt uforstående overfor, da mine penge allerede er brugt i butikken, og jeg blot ønsker at bruge pengene på et andet produkt. Det er muligt at Modström er i sin ret til at afvise mig dette, men jeg synes at det udviser en yderst dårlig service fra deres side, og det er aldrig noget som jeg har oplevet i andre butikker.

Som jeg kan læse på tidligere kommentarer er jeg åbenbart ikke den eneste der har haft dårlig erfaring med Modströms returneringspolitik. Derfor har jeg nu delt min oplevelse med flere af mine bekendte, som nu føler sig afskrækket fra at handle i Modström, da det er sådan de håndterer deres reklamationer.

3 september 2021
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.