Moja dzisiejsza wizyta w salonie Mohito w Galerii Warmińskiej była bardzo rozczarowująca ze względu na zachowanie personelu. Spotkałam się z brakiem jakiejkolwiek uprzejmości i ignorowaniem pytań o do... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Zamówione produkty są jak najbardziej OK. Zastrzeżenia mam do odbioru zamówienia, ekspedientka była niemiła, poprosiłam o to, by przyjęła karton po zamówieniu, ale odmówiła i musiałam sama go usunąc.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ostatnie zamówienie w Mohito oceniam bardzo pozytywnie 😊 Zamówiłam 6 artykułów i cały proces przebiegł sprawnie – od złożenia zamówienia po dostawę. Produkty dotarły dobrze zapakowane i zgodne z o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ostatnio moją szafę zaopatrzyłam w wiele ubrań od Was. Bardzo mi się podobają i są super wygodne. Świetnie też wyglądają. Są praktyczne, można nosić na różne okazje.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Marka Mohito to propozycja dla pewnych siebie, niezależnych kobiet. Jej projektanci tworzą modele, które łączą w sobie swobodę i elegancję. Kolekcje są zgodne z najnowszymi światowymi trendami, a rozbudowane kolekcje pozwalają na znalezienie ubrań i do...
Contactgegevens
Polen
- mohito.com
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Miła i kompetentna obsługa w filii…
Miła i kompetentna obsługa w filii sklepu w Galerii w Świdnicy;)

Non acquistate nulla
Non acquistate nulla. I resi non vengono gestiti. da oltre due mesi il mio reso è depositato dal corriere. Nessuno passa a ritirarlo e nessuno giustamente mi restituisce i soldi. Ogni tentativo di contatto è fallito. Nessuo risponde. Nno acquistate su questo sito!!!!

Jest ok.
Duży asortyment, (szczególnie lubię okrycia wierzchnie oraz spodnie), dobra jakość odzieży, polityka zwrotów całkowicie nastawiona na klienta tj. bezproblemowa.

Duży wybór produktów
Duży wybór produktów, myślę że każdy znajdzie coś dla siebie

Antwoord van Mohito
Szeroka dostępność rozmiarów w sklepie…
Szeroka dostępność rozmiarów w sklepie internetowym, szybka i bezpłatna dostawa do sklepu

Niestety
Niestety , reklamacje w tym sklepie nie istnieją .Reklamowałam buty , których szef rozpruł się po jednym wyjściu . Po tygodniu od zakupu odesłałam buty ze wszystkimi metkami , dokumentami w oryginalnym pudełku . Reklamacja została odrzucona z powodu brakami podstaw . Buty zostały odesłane bez metek , dokumentów i w worku a nie w kartonie . NIE POLECAM !!!!!!Sprawa zajmuje się Federacją Konsumentów

Bardzo fajna strona internetowa
Bardzo fajna strona internetowa. Wszystko jasne i klarowne. Można zwrócić w sklepie

Antwoord van Mohito
Szybka dostawa i bezproblemowy zwrot…
Szybka dostawa i bezproblemowy zwrot towarów

Sehr enttäuscht vom Kundenservice, obwohl die Produkte gut sind
Ich bin absolut begeistert von den Produkten, die im Store angeboten werden. Sie entsprechen meinen Erwartungen und haben mich in der Qualität überzeugt. Leider wird diese positive Erfahrung durch einen extrem schlechten Kundenservice überschattet.
Bereits seit Wochen versuche ich, ein fehlerhaftes Produkt zurückzusenden. Doch der Rücksendecode funktioniert nicht, die Angaben zur Retourenhilfe stimmen nicht mit der deutschen Website überein und auf die Anforderung eines neuen Codes warte ich vergeblich. Auch die Chat-Funktion war nicht hilfreich, und wenn ich endlich eine Antwort erhalte, bezieht sich diese nicht auf mein spezifisches Problem. Fehlerhafte Ware an sich wäre kein Problem, aber die Rücksendung funktioniert einfach überhaupt nicht. Seit Oktober habe ich keinerlei hilfreiche oder zufriedenstellende Antwort erhalten, weshalb ich künftig auf einen weiteren Kauf verzichten werde und dringend davon abrate.

szybka realizacja
szybka realizacja zamówienia i możliwość odebrania w sklepie stacjonarnym

Świetny sklep.
Już wiele razy robiłam zakupy w Mohito i nigdy się nie zawiodłam.Odzież jest dobrej jakości, nie ma problemu z wymianą lub zwrotem, gdy coś jest nieodpowiednie. Polecam.

Wszystko w porządku
Jakość wybranych produktów była bardzo dobra, szybka dostawa, przyjemny personel.

Achrecklicher Rückgabeprozess
Ich bin mit dem Rückgabeverfahren bei Mohito absolut unzufrieden. Ich konnte das Paket nicht nur nicht mit demselben Kurierdienst zurücksenden, mit dem es geliefert wurde, sondern musste dafür auch noch bezahlen. Außerdem müssen die Rücksendecodes kostenpflichtig ausgedruckt werden; QR-Codes werden nicht angeboten. Und als ob das nicht schon genug wäre, gibt es das von ihnen beauftragte Kurierunternehmen nirgendwo in meiner Nähe. Ich werde nie wieder bei Mohito bestellen. Im Jahr 2026 sind Rücksendungen immer noch so kompliziert … die Konkurrenz sollte sich da mal ein Beispiel nehmen.

Sprawna obsługa
Sprawna obsługa. Bez pomyłek.
Nie ma problemu ze zwrotem.

Antwoord van Mohito
W tym roku oferta sklepu jest…
W tym roku oferta sklepu jest powalająca- bardzo stylowa odzież oraz buty. Super, że dokładacie starań i jest więcej produktów z bawełną i wełną oraz skórzanych, a nie tylko poliester. Co do butów - rozmiarówka trochę się rozjechała, a może mi tak stopa znacząco urosła, że dotychczasowe 37 robi się za małe ;)

Szybka dostawa
Szybka dostawa, produkt ładnie zapakowany, rozmiar zgodny, produkt dobrej jakości

Elwira
Elwira
wczoraj
1,0
Nie polecam, jestem bardzo zniesmaczona formą w jaki sposób sklep kontaktuje sie z klientem. Całkowity brak szacunku i bardzo aroganckie podejście . Zakupilam skórzane buty wersja premium , po jednym wyjściu buty ulegly uszkodzeniu. Reklamacje odrzucono , twierdząc że buty byly nieodpowiednio uzytkowane, Napisałam odwołanie wskazując na wadę materiału , wraz z całą dokumentacją uzasadniajac dokładnie moje roszczenia, sklep nie odniósł sie do odwołania twierdzac ze nie musi, dopiero rzecznik praw konsumenta zadziałał. Dostalam od razu informację ze została uznana z niewybredym i niegrzecznym komentarzem wyslanym smsem. Nadmieniam ze byty zalozone 3 godziny, na stronie Mohito pojawily sie w miedzyczasie negatywne opinie o produkcie. Koszt produktu 199 zł

Antwoord van Mohito
Podobają mi się kroje ubrań
Podobają mi się kroje ubrań, styl, rozmiarowka prawie zawsze taka sama. Nie podobają mi się różnice między zdjęciami, a rzeczywistym kolorem produktów- niejednokrotnie kolor na zdjęciu zdecydowanie odbiega od rzeczywistości.

Wszystko na wysokim poziomie
Szybka dostawa, pięknie zapakowana paczka, produkty dobrej jakości, ciekawe promocje, w przypadku zwrotu szybki zwrot pieniędzy.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.