Ik was bij de afgelopen prerelease die was gehost door Mojocards - en niet alleen was dit super leuk maar liet iedereen me er ook welkom voelen voor mijn eerste keer. Echt een super fijne experience e... Toon meer
-Uitstekende servies -snelle verzending van je producten ( Bijv. Dinsdag voor 15:00 besteld Woensdag rond 2 a 3 uur binnen als PostNL snel is ) - Via Instagram en/of Tiktok nuttige Informatie van p... Toon meer
Onze kleinzoon was dolblij met zijn twee pakjes Pokemon kaarten, vooral met Pickacu. Hij stond te dansen van plezier. De eerste zending was door een verkeerde postcode niet op tijd aangekomen, maar M... Toon meer
Assortiment online komt niet overeen met wat ze aanbieden. Veel overweer moeten mailen voor een andere invulling van m’n bestelling. Om vervolgens items te missen bij binnenkomst. Wel gewoon oké opgel... Toon meer
Mojocards.nl is een Nederlandstalige webshop dat echte Pokémon en Yu-Gi-Oh! trading cards biedt. Snelle levering en klantenservice.
Erve Oonk 9, 7577SM, Oldenzaal, Nederland
- info@mojocards.nl
- mojocards.nl
Leuke persoonlijke boodschap bij je…
Leuke persoonlijke boodschap bij je bestelling. Iets kleins extra erbij!

Super service, super kaarten
Voor het eerst een bestelling gedaan en super tevreden! Mooie kaarten ontvangen en weet zeker dat de kids er super blij mee gaan zijn. Hier gaan we zeker vaker bestellen. Netjes verzonden en goede info over de voortgang van mijn bestelling per mail.

Super!
Top! Zoals altijd. Kaartjes zijn allemaal netjes, goed verpakt. Mijn zoontje is blij met de leuke sticker erbij en ik met de korting voor de volgende keer!

Onduidelijk
Ik heb een bestelling gdn en pas toen ik betaald had kreeg ik te zien dat mijn bestelling pas na 11 jan word opgestuurd.. Ik had dit besteld als verjaardags kado en nu is het niet optijd binnen geweest. Ik vind dat jullie dat duidelijk van te voren hadden moeten aangeven.

Antwoord van Mojocards.nl
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering.
Het pakketje was mooi ingepakt, wat zeer wordt gewaardeerd.

Antwoord van Mojocards.nl
netjes op de hoogte gehouden van…
netjes op de hoogte gehouden van vertragingen en product in perfecte staat ontvangen.

Antwoord van Mojocards.nl
Super service & leuk verpakt.
Super service & leuk verpakt.
Last minute moesten we nog cadeautjes kopen. Gelukkig konden we bij Mojocards terecht om snel te komen ophalen. Heel leuk hoe zij hebben ingepakt met een persoonlijk kaartje en stickers.

Antwoord van Mojocards.nl
Fijne website en een snelle levering
Fijne website en een snelle levering. Ik ben normaliter erg skeptisch met het bestellen online maar bij mojocards heb ik een poging gewaagd en geen spijt.
Heb de producten voor mijn dochtertje besteld en ze was er heel blij mee met haar Sylveon Box met een leuke bundel. Nog een leuk persoonlijk kaartje erbij maakt het helemaal af.
Ga zo door.

Antwoord van Mojocards.nl
Product conform bestelling en afspraak…
Product conform bestelling en afspraak geleverd.

Pokemon kaarten
De eerste zending was door een verkeerde postcode niet op tijd aangekomen, maar Mojocards heeft onverwijld een nieuwe zending aangemaakt, dank voor de goede service!

SUPER
Een Cadeautje hier gekocht voor mijn nichtje haar verjaardag, dit was gelijk de dag erop al bezorgd. EN er zat een super leuk kaartje bij gezien ik bij de opmerkingen neergezet had dat het voor haar verjaardag was

Toppers!
Goede service! Dikke pulls uit de celebrations zoals DE Zard!
Meerdere keren hier besteld, altijd netjes beschermd ingepakt!