Ik ben met een paar vriendinnen een weekendje weg naar het prachtige Boedapest geweest! Alles was goed geregeld. We hebben een top weekend gehad en de volgende boeken we zeker weer bij Mondygo :-)
Goede en handige website, met veel filter opties en wat heel handig is, is dat je meerdere bestemmingen met elkaar kunt vergelijken. Jammer, dat de website nog niet in het Engels beschikbaar is. W... Toon meer
Met familie een geweldige vakantie in Tunesië gehad. Ik hoop dat er binnenkort een goede deal naar Marokko in de nieuwsbrief staat, want dat lijkt me nog een top bestemming! Nancy, bedankt voor de... Toon meer
Na lang zoeken op internet hebben we uiteindelijk onze stedentrip naar Rome op Mondygo.nl gevonden! Nancy heeft ons nog goede tips gegeven en alles op locatie was prima geregeld.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op Mondygo kunnen alle aanbieders op één plek met elkaar vergeleken en geboekt worden. Mondygo is de enige website in Nederland waar je vakanties van traditionele reisaanbieders (TUI, Corendon etc) direct kunt vergelijken met combinaties van bijvoorbeeld een Booking.com accommodatie en Ryanair vluchten.
Avenue Ceramique 221, 6221 KX, Maastricht
- 0202149535
- reserveringen@mondygo.nl
- mondygo.nl
Leuke vakantie !
Via goede berichten van een kennis terecht gekomen op mondygo.nl.
Zelf nu ook een hele leuke vakantie gehad. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Zeer tevreden over de service
Telefonisch contact gehad met Nancy. Ik moest het een en ander uitgezocht hebben en hierbij ben ik vriendelijk en goed geholpen.
Top!!
Alles zeer goed verzorgd en geregeld echt een aanrader
Topservice
Via dit online reisbureau al enkele geweldige vakanties geboekt! Ook bij telefonische vragen wordt je altijd professioneel te woord gestaan door het altijd vriendelijke personeel. Kortom een Topservice
Prettige samenwerking
Tot op heden geen problemen ervaren, een prettige samenwerking
Erg fijn !!!
Fijne, overzichtelijke website met een goed aanbod! Tot nu toe al 3x op rij hier een fijne vakantie geboekt. Erg tevreden
Super eenvoudig kunnen boeken
Eindelijk een reiswebsite waarop alles wordt geboden wat je nodig hebt voor je reis. Een alles in 1 plek zeg maar, gewoon bij 1 organisatie mijn vlucht, verblijf en vervoer geboekt! Echt een aanrader.
Eenvoudig mijn vakantie kunnen boeken bij Mondygo
Ik zocht een reis naar Curacao met verblijf en transfer. Normaal gesproken zoek ik dan in diverse sites en moet ik alle bookers vergelijken. Bij Mondygo vond ik het gemak om alles op 1 plek te kunnen regelen in 1 klik. Ook de service achteraf (bij vragen) was uitstekend. Zeker aan te bevelen!
Super!
Mooie website met een goed concept.
Ideaal dat er zo veel reizen en combinaties op een website staan.
Tevens ook uitstekende service!
Uitstekende persoonlijke service
Wij zijn zeer tevreden over de service die Mondygo biedt.
Snelle reacties op vragen via de mail en ook telefonisch geen wachtrijen.
Mede door de adviezen van Simone hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. Nogmaals bedankt en in de toekomst zal ik ook zeker gebruik maken van jullie diensten!
Topservice
Het wilde aanvankelijk niet erg vlotten met onze vakantie en even leek het er op dat ook Mondygo niet kon helpen. Totdat we er eens echt voor gingen zitten. Uiteindelijk hebben we een geweldige vakantie gehad.
Werkt prettig, overzichtelijk en snel.
Werkt prettig, misschien ook een Mondygo app voor vijf sterren?
Alles goed geregeld
Wij hebben een fijne vakantie gehad, alles was goed geregeld.
Onze dank, tot de volgende keer!
Groeten Familie Hermelink Beuningen
Super vakantie!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! De reis ging voorspoedig en zijn super geholpen door de medewerkers van Mondygo! De volgende keer boeken wij weer!
Een verademing in de zoektocht!
TOP, eindelijk een echte vergelijkingssite!
Goede site met duidelijke informatie, vakantie simpel te boeken
Heel goede site om snel een complete reis te boeken.
Ook de service achteraf was goed bij mij. Ik had een te kleine auto geboekt. 1 mailtje en opgelost. Nu de vakantie nog en dan weet ik zeker of alles goed was. ;-)
Snel en goedkoper
Was op zoek naar een low-budget stedentrip. Na diverse sites te hebben bekeken, zowel pakket-reis als losse vluchten en losse overnachtingen boeken bij verschillende aanbieders kwam ik op een totaalprijs die bij MondyGo een stuk lager ligt.
De reis was binnen 10 minuten geboekt.
Heerlijk, handig ...last minute...
We hebben (gezin, met 2 kids) heerlijk gehad. Prettig dat je vlucht, auto en hotel in 1 keer kan vinden en aanpassen....En met allerlei maatschappijen door elkaar...