Lang op zoek geweest naar website builder en uiteindelijk kwam ik terecht bij Monkey Vision Nijmegen. Daar trof ik een jong enthousiast team dat met veel geduld en passie mijn website bouwde. Ik w... Toon meer
Na een maand mijn website uit handen te geven aan monkey Vision is er ondanks duidelijke communicatie van mijn kant uit niets aan de site veranderd. Het mailadres waar mijn facturen binnenkwamen is... Toon meer
Dus jij wilt vindbaar zijn in de jungle van het internet? Monkey Vision is je gids! Wij kennen de online wereld op ons duimpje en nemen je mee op het pad dat je past. Nieuwe website? Webshop? Meer traffic? Verhoogde conversie? Wij helpen je uit te zoeken wat je nodig hebt en gaan het voor je bouwen. Alle zaken die daarbij horen (domeinnaam, huisstijl, hosting) nemen we gelijk mee. De jungle is niet langer een woestenij, maar een wonderlijke wereld waarin we samen jouw pad vinden! Onze visie draait om eenvoud, snelheid en betaalbaarheid. Dit zie je terug in onze diensten: Website - Webshop - SEO - Branding - Linkbuilding - Hosting & Domein - Wordpress onderhoud. Wil jij een nieuwe website laten maken? Ga dan naar www.monkeyvision.nl
Kerkenbos 1226 B, 2de verdieping, 6546 BE, Nijmegen, Nederland
Ik ben enorm tevreden over de samenwerking met Monkey Vision bij het opzetten van mijn webshop. Vanaf het eerste contact heb ik goed en duidelijk advies gekregen en werd er echt met mij meegedacht. Het hele traject, van begin tot eind, is professioneel begeleid. Niet alleen de oplevering verliep goed, ook de nazorg is uitstekend. Vragen worden snel opgepakt en ik merk dat ze echt betrokken zijn bij het eindresultaat. Absoluut een fijne partij om mee samen te werken.
Onze oude website was verouderd en technisch traag. Bij Monkey Vision werd tijdens het traject werd eerst gekeken naar verbeterpunten op het gebied van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. De nieuwe website laadt aanzienlijk sneller en is logisch opgebouwd, waardoor bezoekers makkelijker hun weg vinden. Ook op mobiel werkt alles perfect. Het verschil in uitstraling en prestaties is enorm. Dit alles dankzij de goede samenwerking en het team van Monkey Vision!
Voor onze organisatie waren we op zoek naar een webpartner die niet alleen een mooie website kon bouwen, maar ook strategisch kon meedenken over onze online positionering. Het traject begon met een uitgebreide intake waarin onze doelgroep, doelstellingen en concurrentie goed in kaart werden gebracht. Op basis daarvan werd een duidelijke structuur en wireframe opgesteld. Tijdens het proces was de communicatie transparant en gestructureerd. Het eindresultaat is een snelle, moderne website die perfect aansluit bij onze merkidentiteit én beter converteert dan onze vorige site.
Ik werk inmiddels al enkele maanden samen met Monkeyvision en die samenwerking verloopt heel prettig. De communicatie is telkens duidelijk en overzichtelijk, afspraken worden nagekomen en het team neemt de tijd om dingen helder toe te lichten. Daarnaast hangt er een ontspannen sfeer en is er ruimte voor humor, wat het samenwerken prettig maakt. Kortom: een betrokken en professionele partij waar je met vertrouwen mee kunt werken.
Fijn om serieus genomen te worden. Na een hobbelige start vanuit mijn kant is er voldoende begrip getoond vanuit Monkey Vision om alles serieus weer op te pakken. Ik ben zelf eerder een optimist dan een realist en dankzij Monkey heb ik ook dit mogen leren. Bedankt voor jullie inzet, doorzetting en professionaliteit. Echt wat ik nodig had in dit traject! Wessel in het bijzonder en erg fijne kerel om mee te sparren en tot oplossingen te komen.
Super tevreden over Monkey Vision! Ze hebben voor mij een mooie website én webshop gebouwd voor mijn nagelopleidingen en producten. De communicatie was prettig, het contact verloopt soepel en ze staan ook na oplevering altijd klaar om te helpen. Problemen worden snel en professioneel opgelost. Aanrader!
Hele prettige samenwerking en prachtige site! Na het eerste gesprek kwam het proces heel snel op gang en werd ik door kundige mensen geholpen. Site kon ook snel live, we hadden een strakke deadline. Monkey Vision ga ik nu overal aanraden!

Antwoord van Monkey Vision
Ze hebben een klasse website opgeleverd!
Het project werd snel opgepakt en ik had mijn website klaar in een periode van een week, dat zie je niet vaak! Daarna was het design ontzettend strak, uniek en premium. Ook de animaties waren echt ongekend en ik krijg altijd complimenten over mijn website.

Antwoord van Monkey Vision
Indelible Travel werkt ongeveer 2 jaar met Monkey Vision. Al die tijd is Monkey voor Indelible Travel een fijne partij, die snel schakelt en creatieve oplossingen aandraagt.

Antwoord van Monkey Vision
Onze website was aan vernieuwing toe en moest op een professionele manier duidelijk gaan maken welke oplossingen we onze klanten bieden. Deze doelstelling is heel goed geslaagd in de nieuwe website!
Het team is professioneel, prettig in de omgang en heel fijn in de samenwerking. Van ontwerp tot realisatie zijn we steeds meegenomen in het proces en is het eindresultaat een site geworden die ons merk echt tot leven brengt. MonkeyVision staat voor topkwaliteit en ik beveel ze dan ook van harte aan!

Antwoord van Monkey Vision
We hebben afgelopen jaar bij Monkey Vision onze website laten ontwikkelen en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Het proces verliep soepel en we konden snel schakelen mede door de korte lijntjes bij Monkey Vision en het snelle handelen. We werken nog steeds met ze samen voor marketing gerelateerde services. Ze denken goed met je mee en zijn wat dat betreft erg proactief. Het is een jong en dynamisch team met veel verschillende expertise gebieden. Aanrader!

Antwoord van Monkey Vision
Bij ons familiebedrijf merkte we dat onze huidige website niet meer van deze tijd was. We zijn toen in aanraking gekomen met Monkey Vision en ik kan eigenlijk niet anders zeggen dat het top was!
We kwamen voor een website maar kregen het complete advies om ook onze huisstijl en content te vernieuwen. Dit vonden we erg spannend aangezien ons bedrijf al 70 jaar bestaat en we niet onze herkenbaarheid wilde verliezen.
Het monkey team heeft een waanzinnig resultaat neergezet waarmee we de komende jaren weer vooruit kunnen.
Bedankt!!

Antwoord van Monkey Vision
Super slechte dienstverlening, slechte communicatie, slechte webshop en website volgens experts, administratief catastrofaal. Na 8 jaar dezelfde diensten betaald te hebben (volgens contract) sturen ze na de jaarlijkse factuur aan het eind van het jaar aan het begin van het nieuwe jaar exact dezelfde factuur nog eens. De afgesproken dienstverlening is hosting + onderhoud voor een vast bedrag. Nu beweren ze plotseling dat het slechts de hosting zou zijn en geen onderhoud. De volledige factuur is betaald maar ze plegen geen onderhoud aan de websites, ondanks dat alles betaald is!
En er is geen contact opgenomen over een prijsverhoging oid. Er werd dubbel gefactureerd waarop wij gereageerd hebben dat dat niet klopt. Er is geen sprake geweest van een prijsaanpassing of een aankondiging of anderszins. Dubbel factureren en als de klant weigert gewoonweg een deel van de overeenkomst opzeggen. De betaalde jaarlijkse factuur klopt dan overigens ook niet. Super slecht, geen zaken mee doen. Dit zijn echte leugenaars.

Antwoord van Monkey Vision
Ondertussen zijn wij met enkele websites klant van Monkey Vision en nog steeds heel blij. Er wordt meegedacht over branding en deze toppers zullen zich altijd inzetten tot je 100% tevreden bent. Ook hebben wij door deze samenwerking al een aantal fijne contacten opgebouwd. Wij kunnen Monkey Vision alleen maar aanraden!

Antwoord van Monkey Vision
Al jaren een tevreden klant bij Monkey Vision. In het begin samen met een accountmanager mijn wensen besproken en vervolgens goede ondersteuning gehad in het hele proces. Ook de ondersteuning van het supportteam nadat de website live staat is professioneel en snel!

Antwoord van Monkey Vision
Al een aantal jaren klant bij ze en hebben meerdere site’s voor me gebouwd. Goede service, ruim denkend, snel schakelen en vooral creatief!

Antwoord van Monkey Vision
Het mailadres waar mijn facturen binnenkwamen is sinds de overstap totaal leeg en binnenkomende mails werden tijdelijk geblokkeerd. Ik probeer dit probleem nu al 2 weken met hen op te lossen. Ik vertrouw het zaakje inmiddels niet meer. Pas op dus

Antwoord van Monkey Vision
helaas komt dit bedrijf zijn woord niet na en na twee jaar ontwikkelen kunnen ze niet opleveren.
Grote mond en zeer onbetrouwbaar personeel wisselt heel snel.