1 ster is nog te veel. Paket is nooit afgeleverd. Je krijgt geen informatie of het bij de buren is afgeleverd. Maar staat op afgeleverd. Geprobeerd te bellen lukt niet en 2x mail gestuurd. I... Toon meer
Ontdek Monova Amsterdam, dé plek voor unieke kleding die perfect bij jouw stijl past. Onze missie is om jou te inspireren en te ondersteunen in het vinden van kleding die echt bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk of je hele garderobe wilt vernieuwen, wij helpen je graag. Bezoek nu onze website!
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
1 ster is nog te veel
Ik koop er nooit meer. Zonde van mn geld.
Zit al weken op een retourlabel te…
Zit al weken op een retourlabel te wachten die dan waarschijnlijk te laat komt, jurkje lijkt van douchegordijn!
Geen ster en ik ga het in Sterksel inleveren waar deze gevestigd zijn
Geen ster. Ik heb via ambiance verlichting een lamp gekocht. Wil deze retourneren. Maar geen reactie.
Ik weet dat het bedrijf in Sterksel gevestigd is. Ik ga daar naar toe om pakket daar in te leveren en geld terug te krijgen. Zo heb ik net in mail gezet.
Oplichters!
Heb 4 maanden geleden besteld en heb niets ontvangen, meerdere mails gestuurd en ze reageren wel met automatische mailtjes maar vervolgens sturen ze niets op en betalen ook niet terug!! ZIJN OPLICHTERS!
Site is weg, geen reactie meer via mail
1 maand geleden bestelling geplaatst 4 trainingspakken waarvan ik 2 pas na 3 weken heb ontvangen, de rest nog niet binnen. Producten wil ik retourneren, Probeer ze te mailen en nu geen gehoor meer.
Scammers
Ik wil mijn geld terug
Retour aangevraagd, ik wil mijn geld terug!
Ik heb een retour aangevraagd via een mail, ik zou zelf behoorlijk wat geld moeten neerleggen omdat het pakketje terug gestuurd zou moeten worden naar China. Ik heb aangegeven hier niet mee akkoord te gaan. Hierop helaas verder nog steeds geen reactie!IK WENS MIJN GELD TERUG. De set is helemaal niet zoals afgebeeld op de website.Zoals eerdere reviews die ik net las je kan inderdaad beter bij Shein bestellen zelfde kwaliteit maar wel betere service en retourbeleid bij SHEIN. Deze site voelt totaal niet vertrouwd en is waarschijnlijk een dropshipper die zijn shit niet op orde heeft.Ik hoop dat ze nu wel op mijn mail gaan reageren (na herhaaldelijke pogingen).
Ik heb retour aangevraagd via een…
Ik heb retour aangevraagd via een formulier vanuit hun website, daar kreeg ik een matig antwoord op en toen ik er op reageerde heb ik na een week nog altijd geen antwoord terug. IK WENS MIJN GELD TERUG. De set is helemaal niet zoals afgebeeld op de website. Ik voel mij heel erg in het zak gezet. Ik hoop dat ze nu wel op mijn mail gaan reageren (na herhaaldelijke pogingen). Jammer dat het telefoonnummer ook 'niet in gebruik' is. :(
Had een paar schoenen besteld maat 44…
Had een paar schoenen besteld maat 44 ik krijg hier 2 paar schoenen maat 41 toegestuurd nooit meer
Chinees hackt groep
Ik heb een bestelling geplaatst van 50€ dit bedrijf mijn creditcard gehackt en 500€. Van bankkaart afgeschreven.dit is een fraud chinees bedrijf ik heb geen bestellingen ontvangen en 500€ kwijtgeraakt bedrijf pas op plaats geen bestellingen dit is de hackt groep

Antwoord van Monova Amsterdam
Frauduleus bedrijf Ik heb twee maanden…
Frauduleus bedrijf Ik heb twee maanden geleden een bestelling voor schoenen geplaatst. Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb met een creditcard betaald en mijn kaart is gehackt en er is geprobeerd geld op te nemen.

Deze set sluit mooi aan
Deze set sluit mooi aan, ik stelde een vraag en kreeg snel antwoord! Top bedrijf!

Antwoord van Monova Amsterdam
Had dit beter bij Shein kunnen…
Had dit beter bij Shein kunnen bestellen. Ze zeggen op hun site dat het goede kwaliteit is, maar het is super goedkope slechte kwaliteit. Heb 2 maten groter besteld omdat ik wilde dat het ruim zou vallen en het zit bijna te strak. Shein heeft betere kwaliteit. Vreselijk zonde van de 75 euro die ik hier heb uitgegeven. Niét doen.
Nooit meer
Ik bestelde een setje op deze website. Jammer genoeg vallen de kleren klein uit. Ik wilde het setje daarom retourneren, maar ik kreeg als antwoord dat ik 30-40 euro retourkosten moet betalen omdat het pakket teruggestuurd moet worden naar China. Hiervan staat niets duidelijk vermeld op de website. Als tegemoetkoming krijg ik 20% van het betaalde bedrag teruggestort. Absoluut geen aanrader.
Nog steeds niet mijn bestelling…
Nog steeds niet mijn bestelling ontvangen.
Er al een paar keer om gevraagd maar je wordt met een smoes afgescheept. Ik moet maar geduld hebben want zij hebben het druk.
Ik bestel er nooit meer iets.
Kom je afspraken na.
Goeie service
Ze hadden helaas het product wat ik gekocht had niet meer op voorraad. Toch geef ik 4 sterren door de goeie service. Kreeg snel reactie via de mail met 2 oplossingen waarvan ik er 1 kon kiezen. Heb binnen 2 dagen het geld terug gekregen op de rekening. 5 sterren voor de service alleen 1 minpuntje dat ze geen voorraad meer hadden.
Over 3 weken terug een Besteling gedaan…
Over 3 weken terug een Besteling gedaan en nog steeds niets ontvangen , dan sturen ze mij een e-mail met u Besteling komt eraan en dat is ook al een week geleden en ze reageren ook nergens op . Ik koop hier nooit nog iets want de wachttijd is inrorm lang . Nu nog afwachten wanneer ik het mag ontvangen . Bestelnummer is 2349. Geen aanrader om te bestellen .
Fijne webwinkel!
Fijne webwinkel met een goede levertijd. Klantenservice reageert erg snel, ook als er iets opgelost moet worden.
Goede kwaliteit set
Goede kwaliteit set. Vorige week besteld, vandaag binnengekomen. Prima kwaliteit en sluit goed aann
10 september een bestelling gedaan nog…
10 september een bestelling gedaan nog niks ontvangen18 september mailtje ontvangen uw bestelling is er bijna nu nog niks vanochtend mailtje gestuurd ook geen reactie jammer weg 60 euro

Goede Service & Kleding
Mijn bestelling was binnen een week in huis en de kleding was van goede kwaliteit! Klantenservice reageerde binnen 24 uur op mijn vraag dus dat was ook super fijn.