Ik heb een kabel besteld voor een apple apparaat die je in het stopcontact kunt opladen. Maar deze kabel kan ik niet in een usb lader doen, het heeft een andere stekker. Kan er dus helemaal niks mee.... Toon meer

Heb twee kabels van 3 meter gekocht voor mijn IPhone / IPad, werken perfect en door de haakse aansluiting kun je het apparaat ook gewoon gebruiken tijdens het laden zonder dat de kabel stuk gaat. Per... Toon meer

Na een week de kabeltjes binnen gekregen. Zien er solide uit, de kwaliteit zal in de loop van de tijd blijken! Een track and trace code zou makkelijk zijn. Immers de mededeling dat de levering 1 tot... Toon meer

In eerste instantie tevreden met de beide kabels, althans wat betreft de solide uitvoering. Maar het opladen van mijn Ipad air heb ik uitvoerig getest en de oplaadtijden zijn vrijwel gelijk, dus n... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

3,7

Gemiddeld

ik had 1,5m aangeklikt en heb 1m…

ik had 1,5m aangeklikt en heb 1m ontvangen..dus dat is een minpunt..
groet dinant

6 juli 2022

Hi Dinant,

Hartelijk dank voor uw bestelling.

Ik heb even uw bestelling nagekeken, maar er is echt 1,2 meter besteld dit staat ook in ons systeem, kan ik u graag mailen als u wilt. Kan gebeuren.

We kunnen natuurlijk wel de 1,2 meter omwisselen voor 1,8 meter als u dit wilt. Is geen probleem doen we graag:).

Jammer dat we een ster hiervoor krijgen:(.

Ik hoor graag van u,

Hi Bernard,

Dat spijt ons zeer, ik ga het morgenvroeg meteen even na bij PostNL voor u.

Alvast bedankt en excuses voor de vertraging.

Betalen gaat heel snel...

Betalen gaat heel snel.... ik wacht nu een week enbheb nog niks ontvangen .... Servuce trekt op niets !!!

29 juni 2022

Hi Armand,

Bedankt voor uw bestelling.

Het spijt ons van de vertraging, we hebben helaas veel vertragingen gehad bij PostNL, maar uw pakketje moet ondertussen snel in de bus liggen.

Excuses voor het ongemak:(, we hopen dat de review verbeterd bij levering.

Fijne avond.

Niet kat proof

De kabel werd op tijd geleverd en voldeed prima. Echter onverwoestbaar niet voor mijn kat, die kreeg hem toch kapot. Wel na melding (incl. foto) aan monstercable een nieuwe kabel gekregen. Ze houden hun woord.

20 juni 2022

Koop deze “onverwoestbare “ kabel…

Koop deze “onverwoestbare “ kabel nooit, hij is het namelijk niet. Het stekkertje was na een jaar al gebroken en kon daardoor de IPhone niet meer opladen.

Naar aanleiding van jullie antwoord:

Kom nou toch, via FB diverse smoezen gekregen, van wat is uw ordernummer, wij kunnen u niet vinden etc.etc.
Ik heb hem bij bol.com gekocht, maar mij gaat het niet om garantie, de kabel ligt allang in de kliko, het gaat mij om het woord “onverwoestbaar” en dat is hij dus niet.

Maar als jullie nu ballen hebben, dan stuur je er alsnog een naar mij, maar dat doen jullie niet.

jullie snappen er blijkbaar geen bal van, de kabel die jullie verkopen is exact dezelfde kabel die ik gekocht heb. Jullie pretenderen dat de kabel onverwoestbaar is en dat spreek ik met klem tegen. Dit is dus een misleidende advertentie die jullie voeren.
En hiermee is voor mij de kous af.

16 mei 2022

Beste Ruud,

Het spijt ons zeer van de kapotte kabel, maar wij leveren een Levenslange Garantie... Als u bij ons koopt....

We zijn niet bol.com, dus als u bij bol.com een product heeft gekocht moet u bij hun aankloppen, wij doen niet verkopen via bol.com.... Daarom kunnen wij u ook niet vinden...

Jammer dat wij een negatieve recensie krijgen waar niks aan kunnen doen....

Eén keer en nooit weer…

Eén keer en nooit weer…

Half maart heb ik een bestelling geplaatst. Ik kreeg geen bestelcode en geen track en trace. Inmiddels begin mei en nog steeds niks van mijn bestelling gezien terwijl er een levertijd van 4 werkdagen wordt gecommuniceerd via de website. Er zijn 3 pogingen gedaan waarbij ik zelf constant het initiatief moest nemen om maar een status te ontvangen van mijn bestelling. Er zijn me veel valse beloftes gedaan over de levertijd. Telkens als werd gezegd dat er contact gezocht gaat worden hoorde ik niks.

Nu bij de laatste poging kreeg ik ineens mijn bestelcode en track and trace (waar ik zelf achteraan heb moeten mailen)

Kortom: slechte communicatie en valse beloftes!

6 mei 2022

Beste Esther,

Welk bestelnummer heeft u, en heeft u naar ons gemaild?

Het spijt ons in de slechte ervaring, maar we kunnen ons hier niet helemaal in vinden, want we leveren vanuit Munchen binnen 1-4 werkdagen normaal gesproken en antwoorden ook alle emails binnen 1 werkdag.

We horen graag van u,

Reviews in alle talen tonen. (144 reviews)