Alle montørene vi har hatt inne har gjort grundig arbeid og vært hyggelig i kontakt. Montera måtte komme tilbake grunnet feil hulltaging, men både reklamasjonen og arbeidet gikk smertefritt. Hyg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Må bare si at en stjerne er til og med mye for denne bedriften. Svært dårlig kundeservice og oppfølging. Jeg er oppriktig overrasket over nivået på kundebehandlingen hos denne bedriften. Ko... Toon meer
Vil ikke under noen omstendighet anbefale montera videre til andre. Forteller aktivt mine venner og bekjente om vår dårlige opplevelse med selskapet. Må aktivt etterspørre og passe på arbeidere for at... Toon meer
IKEA ansatt tegnet kjøkken og bestilte varer for meg på avtale hos IKEA. Montera kom for å sette opp kjøkken hos meg, men montør angrep meg og skjelte meg ut fra han kom til han gikk, Skap jeg hadde m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Norges største monteringsselskap. Som spesialister på montering av kjøkken, garderober, møbler og innredning har vi siden 2003 gjort oss bemerket i markedet. Nå dekker vi som eneste monteringsforetak hele landet! Som betrodd servicepartner for IKEA, Elkjøp og POWER, og med monteringserfaring fra store leverandører som HTH, Kvik, Sigdal, Drømmekjøkken og mange flere, er vi et naturlig valg for både borettslag, næringsbygg og private hjem.
Contactgegevens
Storebotn 70, 5309, Kleppestø, Noorwegen
- 915 04 505
- montera.no
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Største møkkaselskapet som finnes
Største møkkaselskapet som finnes, styr unna!!!! Ikkje svarer de på mail, får du kontakt pr tlf så er det bare svadasvar. Montørene gjør meir skade enn nytte. Virker som det er ein bevisst strategi å ikkje svare kundene med det håpet om at de gir opp. Brukte de ifbm montering av Epoqkjøkken, største tabben vi har gjort! Brukte de fordi Epoq har avtale om montering med Montera, men de er som nevnt heilt ubrukelige og det hadde aldri skjedd igjen! Selskap med så slett kundeservice og dårlig kompetente «montører» fortjener strengt tatt ikkje livets rett. Trur ikkje de hadde overlevd uten avtalene med IKEA og Elkjøp. Styr unna!! Var hos oss fleire ganger for å montere og rette opp i ting og mangler. Tok ca 9mnd fra første til siste besøk.
Brukte dem for rørlegger arbeid i…
Brukte for rørlegger arbeid i forbindelse med montering av kjøkken. Opplevde at jeg måtte hjelpe det som skulle være en faglært rørlegger. Han klarte ikke å montere avløpsrørene, pakning satt feil, utekran ble feilmontert, rørene mått flyttes etter han hadde montert dem for å få lukke skuffene, monterte water guard som ikke dekker utekranen. Har forsøkt å klage, men blir møtt med kraftig motvilje og bortforklaringer. Styr unna!
Montera sender ut montører som ikke er…
Montera sender ut montører som ikke er skikkelig opplært. Styr unna og få heller et firma som gjør alt. Alt må gå om IKEA. Selv når Montera har ødelagt noe på kjøkkenet. Helt håpløs kommunikasjon. Styr unna.
Manglende evne og interesse for opgaven
Jeg vi på det kraftigste fraråde (advare mod) at bruge/vælge Montera til montering af dit køkken. Vi have en køkken projekt som startede 22. maj og blev afsluttet 21. november - 182 dage, det er nok ny Dansk rekord. Min oplevelse er et firma som er fuldstændig ligeglad med kunden, laver utroligt mange fejl som efterfølgende skal rettes og hos mig var der stort set ikke styr på noget som helst. Jeg kunne blive ved. Gør dig selv en tjeneste - brug dem aldrig
Positiv opplevelse
Vi har akkurat fått montert Epoq vaskeromsinnredning og en del på kjøkkenet. Vi er veldig fornøyd med montøren som satt dette opp. Service innstilt, blid, nøye og løsningsorientert. God kommunikasjon og ryddig. Vi var skeptiske pga. dårlig anmeldelser men endte veldig fornøyd. Noe lang svartid på spørsmål vi har sendt sentralt til montera, men fått svar innen en uke. Noe feil/ små plukk med ene benkeplata som montør meldte inn og skal komme å bytte når ny kommer. Håper det går i ordne uten mye om og men. Sørlandet.
Forferdelig selskap som ikke følger opp…
Forferdelig selskap som ikke følger opp skader de påfører under arbeid og sender skyldspørsmålet i ring rundt egne underselskaper. Morselskapet mottar gjerne pengene fra IKEA, mens det er underselskaper som ufører jobben. Dette blir komplisert når et underselskap gjør feil eller arbeidet trekker ut i tid. Anbefaler ingen å bruke disse, ei heller forhåndsbetale noe.
Montør brukte 3 timer på å montere…
Montør brukte 3 timer på å montere rammene til min pax garderobe. Så fikk jeg ei regning der de krever for 5 timers arbeid,. Rett og slett svindel!!
Poor
Poor, arrogant, unprofessional, and probably the worst ever service I experienced. I do not understand why ikea is still using this pathetic company which is doing nothing more than annoying ikea’s own customers. The guy came to measure our new kitchen setup for ordering the bordplade. First of all he totally missed one of the parts, which was explicitly specified in design that we had agreed with ikea design planning meeting. Also, We were told that they do precise measures, but we ended up with pieces which were cut far from being precise. 1-2mm in each piece being extra, ikea did not do anything for us either. Overall, a Horrible experience
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service, svarer ikke på henvendelser. Ca to minutter etter at underleverandør var og monterte waterguard, begynte den å pipe. Den pep i nesten en uke før noen hos dere svarte på henvendelser (mail, telefon etc), etter absurd mange henvendelser. Oppvaskmaskinen gikk ikke an å åpne etter at dere hadde montert den, heller ikke her svarte dere på henvendelser. Håper for guds skyld at IKEA finner et annet selskap til å montere, og at dere bytter ut hele serviceavdelingen deres. Spenstig at dere har fått fjernet anmeldelsene på Google også, nice move.
STYR UNNA!!!!! Verste kundeopplevelse noensinne
STYR UNNA!!!!!! Jeg har aldri noensinne hatt en dårligere kundeopplevelse. Ikea peker på Montera og omvendt og jeg brukte utallige timer på telefon hit og dit for å i det hele tatt få et ferdig kjøkken - og det 5 måneder etter det egentlig skulle blitt ferdig. Det skjedde også mange feil i prosessen og saken endte hos reklamasjon. Og nå 1,5 år etter får jeg plutselig en faktura for noe jeg ikke vet hva er som har gått til inkasso, og det er ikke mulig å få tak i noen i Montera. Gjør deg selv en tjeneste og velg en annen kjøkkenleverandør og montør
Unngå IKEA og Montera kombinasjonen
Problemet ligger i at bestiller du "vi gjør alt" i fra IKEA så blir du stående midt i mellom to selskaper som ikke er veldig responsive og ikke er villig til å gjøre noe som helst for å hjelpe deg. De svarer ikke og har lange leveringstider så vi står uten kjøkken over lang tid.
Merk at montørene som har kommet var høflige å profesjonelle.
En anne ting er at hvis hjørner på kjøkken ikke er helt 90 grader sier Montera at de må ha spesialbestilte plater. Det tar lang tid og må koordineres av kjøper. Dette har en vanlig snekker klart flere ganger for meg.
Kjøpte IKEA kjøkken, Montera gjør at vi aldri kjøper det igjen
Kjøpte IKEA kjøkken med montering av Montera. Så mange ting som gikk galt at ikke alt kan listes opp her.
Da de skulle fjerne gammel kjøkkenplate greide de å rive i stykker et rør så vannsprut sto. De visste ikke hvor stoppekrana var og hadde ikke rørlegger tilstede. Heldigvis var vi hjemme og redda kjøkkenet.
Masse mangler på elektrisk som i ettertid måtte rettes opp.
De brukte verdens billigste og dårlig komfyrvakt som sluttet å virke. Ingen hjelp å få med reklamasjon. I dag har vi endelig gitt opp og kjøpt ny fra et annet sted. Elektriker som kom og satte opp den nye ristet bare på hodet av Monteras arbeid.
De har ikke lagt på fuktbelegg under oppvaskmaskin. Da vi kontaktet dem om det, fikk vi beskjed om at vi hadde tatt den bort selv.
Ingen koordinasjon mellom fagfolk som skulle komme etter hverandre. Endte med oppmøte hvor vedkommende ikke fikk gjort jobben. Flere ganger kom de ikke til avtalt tid og gav ingen beskjed. De snakket også stygt om hverandre.
Totalpris ble mer enn 30 000 dyrere enn først anslått. Hvorav de da har ført langt flere timer på arbeid i huset enn hva de faktisk brukte. Det vet vi fordi vi var tilstede og noterte.
Sjefen er sur og kundefiendtlig.
Anbefaler på det sterkeste å ALDRI bruke Montera til noe som helst.
Elendig kundeservice
Dette er et selskap alle bør styre unna. Vi fikk et IKEA kjøkken montert av Montera og det arbeidet som ble utført, var rett og slett elendig. Kontaktet Kundeservice, men da henviste de oss til ikea og sa at det elendige arbeidet skyldtes produktene. Skade på interiør etter montering. De tar heller ingen selvkritikk ved klage. Advarer mot å bruke dette firmaet.
Kommer ikke når de skal
Kommer ikke når de skal, gir ikke beskjed og skal ihvertfall ikke kompesenre kundene sine for ikke møtt når man selv har tatt fri og ikke får info! Har hatt samme opplevelsen tre ganger nå i forbindelse med en reklamasjonssak fra IKEA. Kommer aldri til å anbefale montera til noen eller benytte oss av deres tjenester igjen! Senest i dag skulle rørlegger komme mellom 12 og 16, men ingen har dukket opp og ingen har ringt.
Skulle skifte 2 laminat benkeplater på…
Skulle skifte 2 laminat benkeplater på vårt Ikea kjøkken.
To håndverkere møter opp litt før avtalt tid. De er hyggelige, veldig nøye i jobben de gjør, og serviceinnstilte.
De gjør en god innsats for å få skjøten mellom benkeplatene gjevn. Etterlot seg ingen riper/skader. Ga også tips til videre kjøkkenmontering vi skal gjøre selv.
Vi er veldig fornøyde med tanke på flere av anmeldelsene vi har lest her.
Ikke bruk denne bedriften
Dersom du venter på montering av IKEA kjøkken fra denne bedriften hadde jeg ringt IKEA og bedt de om å bytte bedrift. Mitt kjøkken er feilmontert, og de har under monteringen også skadet skap og hvitevare. Videre har de ikke påtatt seg ansvar for skaden, men lagt alt over på meg som kunde. De ringer ikke opp når avtalt.
Styr unna
Bestilte kjøkken gjennom Ikea og de satt opp Montera som montør, for å feste og sette på benkeplate. De har vært hos oss tre ganger og prøvd å monter benkeplate, men de første fra montera kutte for kort. Montera fraskriver seg ansvar og mener de ikke har vært hos oss å kutta.
Useriøs bedrift. De sier de skal ringe tilbake, men det gjør de aldri. Jobben er ikke fullført, men vi makter å bruke disse etter denne behandlingen, Ikea har heldigvis tatt ansvar, og gitt tilbake penger og sender oss nye penkeplater
Montering av IKEA-kjøkken!
Håndverkerne, 2 menn fra Litauen som snakket godt engelsk gjorde en utmerket jobb! De skulle montere kjøkken (demontering hadde vi ordnet selv, elektriker/rørlegger også)! De kom presis etter avtale, jobbet nesten uten pause og gjorde en utmerket jobb! Alt søppel ble fjernet! Må bare gi dem 5 stjerner!!
Styr unna Montera
Vi kjøpte et Epoq-kjøkken hos Elkjøp i 2021. Bestillingen av kjøkkenet gikk fint, men med Montera startet marerittet. Kjøkkenet tok ca. ett helt år å bygge, med flere grove feil underveis. Det vitner om manglende kompetanse hos Montera. Vi betalte på forhånd for at Montera skulle bygge dette kjøkkenet med veskjed om at dette skulle gå raskt. Vi har klaget på hele prosessen uten at Elkjøp eller Montera gidder å svare. Per 4.6.2024 har de fremdeles ikke svart oss. Styr unna Montera som montør. Useriøs bedrift. Problemet kommer når man forhåndsbetaler for en elendig tjeneste, aka Montera.
Svært dårlig kundeservice
Svært dårlig kundeservice. Respektløse medarbeidere på kundeservice. Har ikke holdt en eneste avtale tidsmessig og heller ikke gitt beskjed om at de er forsinket. Skade på interiør etter montering. De tar heller ingen selvkritikk ved klage. Advarer mot å bruke dette firmaet.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.