Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alle montørene vi har hatt inne har gjort grundig arbeid og vært hyggelig i kontakt. Montera måtte komme tilbake grunnet feil hulltaging, men både reklamasjonen og arbeidet gikk smertefritt. Hyg... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Må bare si at en stjerne er til og med mye for denne bedriften. Svært dårlig kundeservice og oppfølging. Jeg er oppriktig overrasket over nivået på kundebehandlingen hos denne bedriften. Ko... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil ikke under noen omstendighet anbefale montera videre til andre. Forteller aktivt mine venner og bekjente om vår dårlige opplevelse med selskapet. Må aktivt etterspørre og passe på arbeidere for at... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

IKEA ansatt tegnet kjøkken og bestilte varer for meg på avtale hos IKEA. Montera kom for å sette opp kjøkken hos meg, men montør angrep meg og skjelte meg ut fra han kom til han gikk, Skap jeg hadde m... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Klusbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Norges største monteringsselskap. Som spesialister på montering av kjøkken, garderober, møbler og innredning har vi siden 2003 gjort oss bemerket i markedet. Nå dekker vi som eneste monteringsforetak hele landet! Som betrodd servicepartner for IKEA, Elkjøp og POWER, og med monteringserfaring fra store leverandører som HTH, Kvik, Sigdal, Drømmekjøkken og mange flere, er vi et naturlig valg for både borettslag, næringsbygg og private hjem.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Montera til montering av IKEA kjøkken - det verste som kunne skje

Bestilte kjøkken montering via IKEA. Først, flyttet de en avtalt dato, så kom en man for å montere hele kjøkken mens 1 dag var planlagt. Han selvfølgelig ikke rakk. Neste dag, lørdag, kom en annen man og monterte nesten alt, men ikke alt. Kjøkkenet er ikke ferdigstilt. Jeg måtte sende reklamasjon. De behandlet reklamasjonen i 1 måned og svarte (etter 30 dager!) at det er ikke reklamasjon sak.
De mottar ikke kontakter på eposter eller telefon (kundeservice fungerer bare til å høre hva du vil si uten å foreslå noen løsning).
Jeg skal klage videre, men skal aldri, ALDRI(!!!) bruke deres tjeneste.
IKKE anbefaler Montera.

12 juli 2023

Godt utført jobb👍🤪

Har bare godt å si om montera.Det møtte opp en ung mann presis på oppmøte dagen.Han begynte med en gang.Han var ryddig og veldig effektiv..Flott arbeid og vi var veldig fornøyd.

29 juni 2023

Styr unna

Eg vil fraråda å bruka Montera på det sterkaste. Dette gjeld både som servicepartner til IKEA, og Montera Elektro og VVS AS. Eg skulle berre ha nye kvitevarer og benkeplater og bestilte demontering og montering frå IKEA. Då eg i tillegg måtte ha elektrikar og rørleggjar bestilte eg dette også gjennom Montera, då eg forventa samordning internt. Dette arbeidet skulle fullførast i løpet av to dagar og endte opp med å ta fem veker. Utan å gå alt for mykje inn på spesifikke forhald med ordren min, så kan eg seia meir overordna at det verkar ikkje vera noko informasjonsflyt overhovudet internt i Montera. For å nå Montera må ein ofta sitja i lang telefonkø til ein generell kundeservice som sjeldan kan svara på spørsmåla dine og aldri vil setja deg over til nokon som kan følgja opp. Selskapet er selektiv i kva slags e-postar dei svarar på, eg har fleire gongar gitt beskjed om at eg vil oppretta ei klage utan at dette har blitt fulgt opp. Montør og handtverkarar verkar ikkje veta på førehand kva oppdraget går ut på, har ikkje med seg ekstrautstyr og hastar vidare utan å fullføra. Eg har venta på elektrikarar i fem veker og har måtta purra konstant for at dei skal koma tilbake og fullføra, ingenting har skjedd av seg sjølv. For å oppsummera, styr unna dette selskapet som har ei respektklaus haldning ovanfor kunden si tid og ressursar.

Oppdatering: vil også gjera merksam på at Montera bruker tida på å svare på meldingar her, og seier eg skal ta kontakt om det er noko dei kan hjelpa meg med, i staden for å svara på e-postar eg faktisk har sendt dei.

5 juli 2023

Brukte de gjennom IKEA

Brukte de gjennom IKEA. Har hatt en annen elektikker her 2 ganger for å rette opp feilene dems som var faktisk brann farlige. De svarer ikke mail heller. Styr langt unna folkens.

26 juli 2022

ADVARSEL!

Dette har vi aldri gjort før men nå må dette til. Vi vil advare andre om å bruke dette firma på noen som helst måte. Vi har hatt ein pågående reklamasjon hjå ikea (ikea har vert fantastisk i denne saken) montørerene er utenlanske og fårstår ikke norsk dette er ok så lenge vi kan kominisere på engelsk. 1 gang di var her etter bytte av benkeplate ødela di steketoppen vår. Den hylte som et jettfly etter montering. Dette fikset ikea opp i.
Så etter mye om og men blei hele kjøkkenet vårt byttet og montera fikk jobben av ikea.
Denne gangen satte di på pyrolyse på steikovnen vår, men di trudde d va vi som laga mat 🤣 koss kan vi lage mat da dere er på kjøkkenet 2 stk inni stekovnen var stekebrett og termometer til to stekovner. Nei dette kunne ikke di ha gjort. Då må der vere feil på produktet. Vi byttet levrandør på benkeplaten og montera skulle ikke montere denne plata. Men det begynte di med. Åg vi fikk stoppet di. Da blei vi møtt med irritasjon di skulle jo bytte den. Nei sa vi den er fra ein anna levrandør. Di snudde deretter bare plata på hode og la den på gulvet me vasken i. Ein av oss måtte komme hjem fra jobb for å ha samtale.
Så blei der ein 3 bytte og denne gangen var ingen av oss hjemme pga begravelse. Og da har di skadet bekeplaten og du ser tydeligt at de har dunket borti kanten med ei skuff da di monterte. Men full ansvarsfraskrivelse.
Dette har vi nå holt på siden 12 mai og i går 7 juli fikk vi svar etter ein ny purremail fra oss at di aviser også denne klagen.
Så nå sitter vi igjen med ei skada benkeplate 🤯
Dette er et firma som iallefall ikke skal inn hjå oss i noen omstendigheter og fraråder alle og gjøre det samme.

Dette blei ein lang historie og tro meg vi har ikke tatt med alt. Som et lite eksempel at ved flere anledniger plukket vi opp sneiper i gardsrommet

11 mei 2023

Antwoord van Montera AS

Hei. Vi beklager den negative opplevelsen du har hatt med Montera. Men som reklamasjons avdelingen skrev til deg på mail, så ville det vært store skader på skuffen visst montørene våres hadde skadet benkeplaten din. Materialet i benkeplatene er mye hardere enn på en skuffe. Du har ikke sendt oss info før angående røyk stumper i bakgården, og dette er nok ikke fra våres montører, da ingen av dem som har vært hos deg røyker.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dere langt unna denne butikken

Hold dere langt unna denne butikken. Bare tull tøys og irritasjon.

30 juni 2023

er det rettferdig ?

Montera ba meg påta meg montering av fliser over kjøkkenbenken. Etter å ha avtalt og sendt tilbudet, fant aksept og utførelse av tjenesten sted.
De er nå 2 uker forsinket med betaling av faktura.
Det er lite kontakt og ingen samtale

16 juni 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Montera elektro & rørlegger As er en…

Montera elektro & rørlegger As er en dårlig leverandør. Jeg hadde en dårlig opplevelse med dette firmaet. Nærmest elendig utførelse av elektro oppdraget. Og det er vanskelig å få tak i deres elektro folk. Anbefaler at man bruker annet firma.

22 december 2022

Kundefiendtlig virksomhet

Montera har montert kjøkken og benkeplate for oss. Arbeid som skulle vært ferdig 1. april var ferdig i oktober. De klarte ikke å lage riktige mål på benkeplate etter 3 forsøk. Løsningen ble ikke slik den skulle, men du gir til slutt opp når respons uteblir og klager ikke besvares. Kjøkken til 200.000 med alt. Tenkte kompensasjon på 10 prosent var rimelig, fikk 5 prosent til slutt, men på gavekort til Ikea. Dette firmaet har ikke fokus på hverken kundetilfredshet eller å gjøre en god profesjonell jobb. Når du bestemmer deg for å pusse opp kjøkken, så er det kostbart og noe du gleder deg til å få utført. Montera er ikke rett firma til å utføre den jobben. Ser noen her er fornøyd, men jeg ville ikke risikert å oppleve det vi har opplevd.

18 oktober 2022

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et mer useriøst og dårlig firma må du…

Et mer useriøst og dårlig firma må du lete lenge etter. Det er bare å lese anmeldelsene her! De og datterselskapet Montera VVS og elektro kom hit og totalt ødelagte vårt gulv og nekter å betale for det. Vi står igjen med et gulv vi må legge helt nytt fordi deres montører har mistet ting på det som har laget store merker og sølt kjemikalier på gulvet. De innrømmer at de har gjort det, men mener feilen er vår. Vi har pusset opp mye opp igjennom, men har ALDRI opplevd et mer useriøst firma med så dårlig kundeservice. Gjennom hele prosessen har de vært helt ubrukelige! Helt UTROLIG at IKEA bruker dette firma!

PS. Montera svarer alle negative tilbakemeldinger her på Trustpilot sånn som de også gjør med min. Dette er bare for syns skyld, jeg har hatt en pågående dialog med Montera og Montera Elektro og VVS siden saken skjedde, de tar NULL ansvar for avtalen de selv har brutt - saken ligger nå hos forbrukertilsynet og Montera tar heller ikke nå ansvar. «Kontakt dem for at de skal se nærmere på saken» er noe forbanna sprøyt - dette firma er det dårligste noensinne!

4 oktober 2022

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Styr langt unna Montera og Montera Elektro & VVS!

Den verste kundeservicen jeg noensinne har vært borti! Jobben som ble utført av Montera og særlig datterselskap Montera Elektro & VVS var overpriset, men forsåvidt grei nok, så hvis det hadde vært et snev av imøtekommenhet hos kundeservice, hadde jeg kunne gitt en høyere score. Men når kundeservicen er så til de grader elendig, useriøs og lite selvransakende, må jeg bare anbefale folk å holde seg langt unna. Jeg er også sjokkert over at IKEA kan bruke dette firmaet.

Den verste opplevelsen er kundeservicen til datterselskap Montera Elektro og VVS, men så lenge de kaster moderselskapet under bussen og legger all skyld på dem, blir jeg som kunde kasteball i det som burde vært ordnet internt i et komplett useriøst firma.

Kundeservice har innrømmet at jeg fikk feil faktura, men nekter likevel å gi riktig pris. Det har skjedd flere feil fra Montera og datterselskaps side. Kundeservice har brukt svært mye tid på å besvare mailer, men ignorerer gang på gang å besvare de feilene jeg har påpekt har blitt utført. Den eneste grunnen til at jeg ikke gidder å gå videre med saken, er at jeg nekter å legge meg på samme lavmål som Montera.

Trøsten får være at kundeservice har brukt så mye tid på å prøve å vri seg unna, at det har kostet dem langt mer enn det ville gjort å imøtegå mitt svært beskjedne krav til reduksjon, som kundeservice altså innrømmer at jeg egentlig skulle hatt.

4 mei 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dere langt unna Montera!

Hold dere langt unna Montera!

Kjøkkenmontering er finsnekkeri, noe Montera ikke kan noe som helst om. Når man klager nekter de for å ha gjort noe galt og fraskriver seg alt ansvar. Hør med IKEA og lignende hvem som står for monteringen før dere bestiller kjøkken. Styr unna!

17 november 2022

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vær smart og styr unna Montera

Vær smart og styr unna Montera! Elendig service og de utfører ikke jobben som avtalt, men pengene skal de ha. Flaut!!!

30 maart 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde bestilt en bordplade

Vi havde bestilt en bordplade og blev mødt af to søde, udadvendte og meget hjælpsomme fragtmænd, Adam og Sommer.
Service var i tip top stand, og vi er meget tilfredse.

29 maart 2023

Kjære kunde,
Det var hyggelig å lese at du var fornøyd med tjenestene vi utførte hos deg. Ha en strålende dag.

NEKTER Å ERSTATTE ØDELAGT SKAP

Jeg måtte bytte helt ny vask med skap og speil i ny leilighet for det ble for lite for 2 personer. Trodde dette skulle gå som smurt men her ble det slik at montøren ødela skapet til servanten. Jeg har holdt på 2 uker nå med useriøse Mail og telefoner. Jeg fikk beskjed at montera ikke klarte å få tak i den delen montør hadde ødelagt, deretter tilbydde de at jeg ikke betalte regningen fra montør på litt over 700 kr . Skapet fås i dag på det billigste rundt 3000kr . Jeg hadde tenkt å selge dette selvfølgelig da det var ubrukt og av god kvalitet.inkludert speil med led lys. Dette får jeg ikke gjort nå. Står inngangen som ikke er så stor på uke 2 nå.. Siste jeg fikk beskjed om i dag var at jeg hadde undertegnet. Og at jeg ikke hadde bedt om at dette skapet skulle tas « pent « ned . Jo det spørsmålet har jeg fått på Mail også .Og spørsmål Om jeg hadde hatt en dialog med montør . Ja det hadde jeg. Jeg sa at det var dumt å måtte ta ned en helt ny vask i så bra kvalitet men måtte det da vi var to damer , mor og datter som trenge mer skuff plass og speil skap med hyller . Så ja hadde dialog .
Ja jeg undertegnet da montøren la lappen foran meg og sa han var ferdig. Jeg gikk inn for å rydde i litt vel mye rot og oppdaget skaden på skapet montør hadde tatt ned. Prøvde å ta ko takt med montør for å høre hva som hadde skjedd. Ikke noe svar på meldingen . Sendte en til der jeg spurte om han kunne få tak i denne delen innen kort tid og fikk til svar ; nei.
Det var det så begynte en runddans uten like som fortsetter ennå! jeg må ta saken videre. ! Dette går virkelig ikke an og ser jo her nå at det er flere som opplever litt av hvert. Dette er dumt og dårlig reklame for montera. Synd det skal bli slik. De legger jo skylda på kunden som har null skyld .
Linda

25 januari 2023

Kjære kunde,
Det er leit å høre at du ikke er fornøyd. Som tidligere forklart kan dessverre skader oppstå ved demontering. I ditt tilfelle hadde vi ikke selv montert skapet og vi kunne dermed ikke vite om det var festet med kun skruer, eller med noen form for lim eller heftemiddel. Montør ble heller ikke informert om dette i forkant, slik at han kunne tatt forbehold og eventuelt informert deg før demonteringen. Vi anser derfor ikke din sak som en reklamasjon på monteringen, men vi har likevel kreditert fakturaen for å komme frem til en løsning i saken.

Kjempe fornøyd

Kjempe fornøyd. Dyktig og hyggelig fagfolk. Snudde seg rundt få å tilpasse seg endring i tidsskjema. Andre gang vi har brukt de på montering av ny kjøkken og like fornøyd denne gangen.

8 februari 2023

Kjære kunde,
Tusen takk for din tilbakemelding! Dette var kjekt å høre.

Arrogant og frekk…

Arrogant og frekk kundeservice,skremmende at store aktører som Ikea,Power ,elkjøp etc bruker disse som montører av kjøkken.kontrollmåling av kjøkken der de ikke måler det som er kritisk for monteringen,styr unna,kommer aldri til å bruke Montera igjen

18 november 2022

Kjære kunde,
Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med våre tjenester. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med, så vil vi se nærmere på saken din. Ha en fin dag videre!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke benytt deg av dette selskapet

Lurer du på hvilket selskap du skal bruke til å montere kjøkkenet ditt? Let litt til, ikke benytt deg av dette! Om noe skulle skje, så står du alene tilbake.
Det er utrolig leit at IKEA og Elkjøp anbefaler Montera til montering av sine kjøkken. For slik får Montera så mange kunder at de ikke er avhengige av positive kundeomtaler, noe deres innsats speiler.

Jeg bestilte kjøkken fra IKEA og de anbefalte meg dette selskapet, jeg kunne til og med betale samtidig som jeg betalte for kjøkkenet. Jeg hadde ingen grunn til å ikke stole på IKEA, så det sa jeg ja til.
Jobben kostet 24 tusen, kun for montering av skrog, montering av hvitevarer kom i tillegg. Hele jobben tok 2 mann i underkant av 6 timer, dvs at timepris er 2000 per mann per time (bare sånn at dere vet det til sammenligning).

Problemene begynte da jeg skulle få montert benkeplate, som jeg bestilte fra et annet selskap enn IKEA. Da benkeplatefolket kom for å måle opp, ser de at kjøkkenet ikke er montert i vater og de kan dermed ikke innstallere platen.
Jeg tar kontakt med Montera, med bilder av et vatermeter liggende på skrogene for å dokumentere at det ikke var i vater. Dette godtar de ikke som dokumentasjon og nekter å komme tilbake for å rette feilen. Så da står jeg der med et kjøkken som ikke er i vater og uten benkeplate (uten benkeplate kan man heller ikke innstallere koketopp eller vask). Jeg ringer og ringer, skriver mail på mail. De lover de skal ringe tilbake senere samme dag etter at de "har sjekket saken", men de ringer ALDRI tilbake. Mail svarer de utrolig sjelden på.
Tilfeldigvis manglet en del av kjøkkenet under monteringen. Da den delen ankommer etter en måned, så kommer det en annen arbeider fra Montera til å sette den på plass. Jeg ber ham samtidig å sjekke om kjøkkenet er i vater. Han var veldig hyggelig og sa han kunne hjelpe selv om det ikke var hans oppdrag. Han finner selvsagt at kjøkkenet ikke er i vater og retter det opp. Så det er jo fint, da fikk jeg endelig innstallert platen, etter å levd uten kjøkken i en måned.
Da tok jeg kontakt med kundeservice på nytt og sier "Se her, deres egen arbeider sier det ikke var i vater. Dere bør gi meg en unnskyldning og erstatning for forsinkelsene, ekstraarbeidet og ekstrakostnadene jeg har hatt pga dere". Men de godtok fremdeles ikke at kjøkkenet ikke var i vater! Etter at to uavhengige arbeidere har bekreftet det, den ene av dem en av deres egne montører, intet mindre. Hjelpes. Kundeservice kunne opplyse meg om at det "dessuten ikke var deres ansvar at kjøkkenet skulle være i vater når jeg ikke hadde kjøpt benkeplate fra IKEA". Jeg har prøvd å argumentere, men til ingen nytte. Ingen beklagelser eller erstatninger.

Som om det ikke var nok, så hadde de feilmontert den integererte oppvaskmaskinen, slik at døren ikke lot seg åpne. Heller ikke dette tok de ansvar for og skyldte på produsenten av maskinen og at den ikke var kompatibel med IKEA fronter (det er den, dette har blitt dokumenter i mange instanser). Så her måtte jeg bestille nye montører på egen hånd. De flyttet monteringen og den kan nå åpnes som normalt. Jeg har informert Montera om dette, heller ikke her er beklagelser eller erstatninger noe de tilbyr. De fastholder at dette ikke er deres ansvar. Så kjære trustpilotleser, ikke utsett deg selv for dette. Jeg har vært så frustrert at jeg har grått i prosessen. Timesvis brukt på ufruktbare telefoner og mail og venting i ukesvis uten å få svar og ingen kompensasjon til slutt.

Summa summarum, arbeiderne som var hjemme hos meg var hyggelige, så det er derfor selskapet får en stjerne. Kundeservice og oppfølging fortjener ingen stjerner, dessverre. Selskapet tar ikke ansvar, har ikke arbeidsstolthet, er utrolig vanskelige å kommunisere med og bryr seg ikke om deg som kunde.

5 december 2022

Kjære kunde,
Takk for din anmeldelse. Det er leit å høre at du har hatt en negativ opplevelse, og vi vil ta en gjennomgang av din sak internt hos oss. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anbefalt ikke å bruke dette selskapet

Anbefalt ingen å bruke dette selskapet. Bare tull med de. Først nekter de på at de har ødelagt helt nye hvitevarer som de har monter og så kommer kontra melding at de beklager og kan kompensere med 500kr. Hallo. Produktet koster over 12.000 og 3000 for det andre de har skadet. Kommer ikke når de skal. Ingen tilbakemelding for de har så mye å gjøre. Haha. Da må det være for alle som klager på dere. Hadde jeg vist dette hadde jeg aldri brukt mer useriøs selskap som Montera.

9 oktober 2022

Kjære kunde,
Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med løsning i din sak. Vår vurdering om kompensasjon er basert på skadens omfang og våre interne rutiner. Vi ønsker imidlertid alltid å forbedre oss og vil se nærmere på din sak internt.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flink montør, dårlig info / kundebehandling

Montør var flink og effektiv å montere, MEN Montera sin dialog med og informasjon til kunde og koordinering med elektriker og rørlegger er svært dårlig . I tillegg var det dårlig kundebehandling i etterkant , vil derfor aldri bruke Montera igjen

9 januari 2023

Kjære kunde,
Det er leit å høre at du ikke er fornøyd. Ifølge våre notater oppstod det en feil under din kjøkkenmontering da ventilatoren ikke var kompatibel med det eksisterende systemet. Dette er noe som skulle blitt avklart av din kjøkkenleverandør – det er flere ulike løsninger her og vi må følge tegningene som er gitt. Vi har derfor bedt deg om å kontakte din kjøkkenleverandør for videre behandling av saken. Vi setter imidlertid stor pris på din tilbakemelding og vil ta en gjennomgang av din sak internt.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.